1820
Unreal 2 The Awakening
  • Laalee
    ez pont nem olyan :D

a quadro es a geforce ugyanaz a chip az elteres a driverekben van, meg esetleg jobb minosegu alkatreszt hasznalnak hozza.
  • rusland
    S.T.A.L.K.E.R. :)
  • FREAK
    A D3-at nyugodtan hagyd ki, ma reggel cigizés közben végigtoltam, amíg a MAX renderelt, meg közben kellett írnom pár CD-t. Jók a hangok, de a grafika és a hangulat elég lapos.....
  • TheZsenyka
    Nyomjatok már egy linket az Unreal2-höz... :)
  • TheZsenyka
    A Duke Nukem Forever? Azt ma éjjel nyomom végig, szerintem reggelre végére érek. Szerintem holnap estére végignyomom a DOOM3 Final-t is.
  • FREAK
    és hogy tetszett az "N"?
  • FREAK
    lol
  • TheZsenyka
    Na az egész napot rászántam de végignyomtam. Király a grafika, sirály a hang, átvezető animok agresszor csúcsok de nagyon BÉNA a történet. Végig szörnyvadászat és kész. De nagyon szép. Ucssó pályán van egy gusztustalan nagy monszta amit (fél óra után rájöttem) nem lehet fegyverekkel kinyírni.
  • dashed_
    nagyobb kep nem volt errol a sz*rol???
  • gergou
    Stop that fucking flame now! cause theres something more going to happen than your sucking life pal!
  • Ams
    :DDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    az elég durván nézhet ki :D
  • FREAK
    W12 LOLOLOL :DDDDDDDDDDDDDDD
  • FREAK
    azért az a kis mérték nem annyira kicsi, legalábbis amikor megjelent a GF a Q mellett olyan volt mint S3 trio a Radeon mellett......
  • Jacek
    A Quadro az Nvidianak a 3D szerkeszto progikra hegyezett chipje, ami nagyon kis mertekben ter el az adott GF szeriatol sot a GF-et lehet modoitani es Qauronak ismeri fol a cucc.
    De az nem ELSA talalmany hanem ez az Nvidianak a chipje.
  • FREAK
    "Nem azt mondom, hogy a jó minőségű GeF4 a rossz, hanem az elterjedtebb, olcsóbb változat "

Ez a mondat is baromság, mindegyiken ugyanaz a chip van, csak az összeszerelés más, vagyis képminőségben nem lehet különbség, csak teljesítményben és élettartamban.
  • FREAK
    na, azt ajánlom, te nézd meg jobban azt az oldalt

ott is külön termékként szerepel a Quadro és a GeForce, az nvidia oldalán pedig egyértelműen kiderül, hogy ez két külön chip

ez olyan, mintha azt mondanád, hogy vettél egy BMW motoros Mercit az Auditól....
  • The Garrett
    szerintem aki ugy komolyabban foglalkozik a játékokkal (mondjuk ez az egyik hobbijuk) azoknak ez az alap konfig..
  • FREAK
    honnan a gyíkból?? :))

nem várnád meg amíg kijön? :D
  • Falabu #89
    Ohh köszönöm:DDD
    Meglehetősen felvidultam:D
  • FREAK
    én most beszéltem velük telefonon, mindenkit puszilnak, és küldik a promo példányokat :)
  • gergou
    Na, a game 2 cds lesz, ez mar biztos, mert:

http://www.planetunreal.com/unreal2/chatlog/

Latogassatok el ide, itt tegnap a game hivatalos fejlesztoi( Legend e., es Epic m.) beszelgettek a rajongokkal, es ez az kiderult...:)
  • FREAK
    "mer a sebessegen kivul tobbet nem tud a 4 mx"

Azért nem utolsó szempont :DDDDDDDDDDDD
  • gergou
    Az persze megtortenhet, hogy egy uj vid kartya( pl gef 4 ti) szart se fog tudni kezdeni a redguarddal( ami exclusive voodoo kartyakra keszult), mert nem tamogat glide grafikus apit, es ennek kovetkezteben csak a direct draw softwares enginet tudja hasznalni, mely eg es fold a gyorsitott latvanytol... Hat igen, ezrt kell voodoo 2 ot is tartani a haznal( nekem van
  • gergou
    Pontositva az elozot, szal tud a gef 3 is dual pixel shaddert, csak sokkal alacsonyab kepfrissitessel tudja megjeleniteni, es a viz kb ugyanugy nez ki gef 4 ti-n, mint a 3on, ez igy van, ez olyan dolog, mint ha azt mondanank, hogy:

A quake 2 texturai voodoo 1 es 3d only pci os grafkartyan jobban neznek ki , mint egy voodoo 2 esen, mert az elsore optimalizaltak a progit...

Ahogy a fater mondana, a matek 20 eve is matek volt, szal amit o tanult, az egyetemen, azt tanulom en is...

Tehat a bilinear filtering is bi linear filtering a voodoo 2 is, az mas kerdes, hogy a voodoo 2 tud trilinear filteringet is emelle, na meg mippmappinget is, amelyek javitanak a latvanyon...., de forditva nem...
  • gergou
    Na most akkor tegyuk tisztaba a dolgokat:

A gef 3 csalad(ti200-500) single pixel shaddereket tud kezelni, azaz az nfinite fx engine elso valtozatat epitettek bele a grafikus gpu ba, a gef 4 ti -k pedig az nfinite fx engine masodik valtozatat hasznaljak( ez van beepitve a gpu ba, es errol egy valamit kell tudni: Ugyanazt a pixel shadder enginet tartalmazza, mint a gef 3 , csak dula pixel shaddert kb 4* gyorsabban tud megjeleniteni, na meg azt is illik tudni, hogy a gef 4 ti 4200 128 megas valtozatai szinte lassabbak a tuningolt gef 3 aknal, mert alacsony savszelessegu memek vannak rajt.......Gef4 mxet meg aki vezs, annak nincs sok esze, akkor inkabb 3 annyiert vegyen gef 2 mx400 at, mer a sebessegen kivul tobbet nem tud a 4 mx... De folos most vid karit venni, mert en gfx et fogok venni 5 honap mulva annyiert, mint most ti egy full gef 4 ti 4400 at mondjuk( 80 ropi kb...).
  • FREAK
    hát ez így akkor is túl ködös, Elsa GF3, ami Quadro és 180 rugó........
  • FREAK
    ja értem, tehát a quadro nevet az elsa a 4. generáció jelölésére használja?? nincs az levédve?

de akkor meg miért 180 rugó?
  • FREAK
    apró fogalomzavar

a Quadro és a GeForce két külön termékcsalád
  • FREAK
    Radeonon is tökéletes a víz, pedig az még csak nem is nVidia...
  • FREAK
    ez nonszensz

én nem vagyok nVidia rajongó, de otthon vagyok a szakmában, és nyilvánvaló, hogy a GF4 mindent tud, amit a GF3

és ez nem szint kérdése, hanem vagy tudja a pixel shadert vagy nem, köztes állapot nincs, hogy pl. 80%-ban támogatja az effektet....
  • FREAK
    khmm khmmm, GEF4-en is tökéletes a víz, kivéve az MX verziókat, ugyanis azok nem támogatják a pixel shader-t, de azok nem is igazi GF4-ek
  • FREAK
    a DX2 már más kérdés :D
  • FREAK
    ez a motor egészen máshogy működik

ha megy nálad az AA vagy a Raven Shield, akkor (picit lassabban) ez is fog
  • Falabu #62
    Ne! Köszi:D
  • FREAK
    elkeserítselek? :)
  • FREAK
    any minute
  • Falabu #58
    Hehe:DDD
    Nahh! Ott tartottam....
    ....kis gépem(950 Mhz, GeForce Mx400)! Szerintem el kell, hogy menjen! Legalábbis remélem:D
  • Falabu #57
    Jó neked:DDD!
    Az én kis gépemmel (950 Mhz, GeForce FX):DDDDD
    ........
  • The Garrett
    ezen meglesz kb az 5 FPS :)

DE a minimumban csak a Disk Space el lesznek bajok :)))))))))