ASUS v7100 Deluxe Combo

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A kártya szerintem nagyon jó, fõleg annak aki nem csak játszani szeretne vele. Persze ha azt vesszük, hogy nálam a SOF 2 800*600 felbontásban, 32 biten gondtalanu hasit, akkor talán játékra sem rossz. Mivel manapság már alig lehet ilyen összetett kártyát kapni (TV-vevõ, video ki/be), az áráért (max. 25eFt) jó vétel. A 3D szemüveg meg inkább érdekesség. Csak az a fránya XP alatti müködé. Most megprobálom majd "duhos" ajánlását. Bár egy halom WDM verzióval probálkoztam, és természetesen az ASUS DVCR-rel.
Igen van, de minek? Az nem más, mint az Nvidia WDM drivere, amit nem tudtam munkára birni. Röviden: bár XP meghajtónak hirdeti magát, de a setup inditása után nyomban - minden üzenet nélkül - ki lép belõle. Az már csak hab a tortán, hogy az .INF kiterjesztések install parancsára sem hajlandó csinálni semmit...Most itt tartok.
Használ valaki ilyen kártyát XP alatt? Mert engem már megörjit. Windows ME alatt minden szépen müködik: TV vevõ, video bemenet. XP alatt meg semmi, vagyis a TV vevõn jön kép, de hang nem. A video bemeneten meg csak a fekete sötötség...