146
PC vezérelése távirányitóval
  • Pheel
    Én többet is, csak egyik sem működik sajnos. :(
  • Pheel
    OKAY :)
  • ozz
    pheel koszi szepen de ugy nez ki hogy az uICE megy a kukaba es helyette a Girder-t fogom hasznalni ezerszel jobb mar tokeletesen mozgatom az egeret taviranyitoval, egyenlore mas meg nem megy de majd idovel.
  • Pheel
    Post Message, ha üzenetet akarsz neki küldeni (szabvány Windows-os üzenet, pl VK_KEYDOWN vagy VM_BUTTONDOWN) és Run Script, ha valami általad írt script-et akarsz futtatni. Mi nem világos? Mit akarsz pontosan csinálni?
  • ozz
    jaja akko az lesz azert koszi
  • ozz
    1. General Configban kivalasztom a Lirc Basic Device-ot mert nekem ez kell
    2. Hardware Setupban kivalsztom a portot es a Commands reszben nyomok egy jobb klikket megadok egy teszoleges nevet es a Batch Learn Common Commands egy gombhoz hozzarendelem az utasitast/nevet.
    3. Actions reszben jobb klikk New Applications ki lehet valasztani egy progit na de en inkabb megadok neki egy helyet ahol egy progi van na itt jonnek a gondok itt jonnek megint jobb klikk New Command Layout Name-nel milyen dolgot kell kivalasztani (Post Message vagy Run Script)????

nem tudom eleg vilagos-e!
  • ozz
    az a baj hogy mar a uICE-ben semerte, nagyon a bellitasokat tudsz nekem egy kicsit segiteni lenne par kerdesem????????
  • Pheel
    BSPlayert régen használtam utoljára, régóta megelégszem a WMP 6.4-gyel. Nekem mindent le tud játszani, amire szükségem van. Kérdésedre visszatérve, nem hiszem, hogy a BSPlayer-ben kellene bármit is állítani, hogy menjen. Elvégre szabályos Windows-os üzeneteket küld neki a uICE. Szóval ha nem kezeli, akkor a BSPlayer van szarul összerakva. :-(
  • ozz
    magyarul is tud
  • ozz
    Pheel:

Ezt irta nekem valaki:

"Ozz, Robose: Én távirányításhoz csakis girdert ( http://www.girder.nl )használok, támogatja a winlircet is, meg van hozzá egy raklap hasznos plugin -windows scripteléshez sem utolsó.
    A http://www.lirc.org/receivers.html oldalon leírt vevőt megépítve eddig bármilyen infrás távirányítóval működésre tudtam bírni bármelyik programot.
    Bocsi, ha kicsit (nagyon) off voltam."
  • ozz
    En beallitottam neki a media player2-ot az tokeletesen megy de a BsPlayert az nem tudom egyszeruen nem vezereli!

A Bsplayeren belull kell allitani valamit hogy vezerelni tudjam?
  • Pheel
    Hát amikor még ment nálam, akkor bármit tudtam vele vezérelni, de mióta nem indul el, azóta max emlékezetből tudok segíteni... :-\
  • ozz
    nincs, egyenlore probalok rajonni hogyan is kell beallitani hogy vezerelje a BsPlayert, emig ez nem sikerul addig a tores nem mozgat!

te vagod ezt az uICE-t??????????
  • Pheel
    Ha már többször szó esett az uICE-ről. Van vkinek működő törése hozzá? :)
  • ozz
    nalam hozzaertobb emberek azt mondtak hogy igen!!!

Neked csak az iUCE nevu progira van szukseged!

ha sikerul mondjuk a bsplayert beallitanod osszd meg velem . koszi
  • ozz
    WinLirc nevu progival.
  • ozz
    En megcsinaltam azt a bizonyos infravevot es igy most lehet egy akarmilyen infras tv/video taviranyitoval iranyitani a szamitogepet, ez tok jo!

Viszont ha meg valaki foglalkozott ezzel vagy van ilyen infra vevoje az kerem irjon mert a progik konfiguralasaval akadt egy kis gondom, gondolok it az uICE nevu progira.

elore is koszi
  • ozz
    A dvdklub.uw.hu oldalon lehet errol olvasni bovebben!