Elromlott a gépem.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A kondikkal nincs gond, a bioson mit lehetne beállítani?
Az a hyperion fent van.
Mi az a kondi?
VIA 4in1 Hyperion drv fent van?
Ha a rendszert újratelepíted, és minden frissen van felrakva, akkor sem mennek a dolgok?
Ha akkor sem, akkor nézd meg az alaplapodon a kondikat, hogy nincsenek e kipukkanva, vagy nem púposak-e, mert ha akár egy db is elszállt, akkor instabillá válik a gép, vagy be sem indul...
Én mostanában elég sok ilyen alaplappal találkozok, a legtöbb esetben meg lehet javítani õket max 2-3e forint, de szerencsés esetben 100-200Ft, attól függ, hogy mennyi kondi ment ki. A legfõbb gond ezzel az, hogy a boltok 80%-a rámondja, hogy nem garis a dolog, mert a táp okozta a kárt, és nem cserélik ki az alaplapokat. Ilyenkor többnyire ki szokták dobni a felhasználok a lapokat, pedig egy félórás munkával meg lehet javítani... Nekem így lett az egyik gépembe ingyen alaplap, (na jó relatíve ingyen: 127Ft+10perc munka...) tehát érdemes megpróbálni.
De ha a kondik rendben vannak, akkor valószínûleg BIOS/Software gond lesz, ki kell a cuccaidat próbálni másvalakinek a (megbízhatóan mûködõ) gépében, és ha (remélhetõleg) minden jól fog mûködni, akkor csak a windows-zal, vagy a driverekkel lesz a gubanc, esetleg biosbeállítás...
Ha a rendszert újratelepíted, és minden frissen van felrakva, akkor sem mennek a dolgok?
Ha akkor sem, akkor nézd meg az alaplapodon a kondikat, hogy nincsenek e kipukkanva, vagy nem púposak-e, mert ha akár egy db is elszállt, akkor instabillá válik a gép, vagy be sem indul...
Én mostanában elég sok ilyen alaplappal találkozok, a legtöbb esetben meg lehet javítani õket max 2-3e forint, de szerencsés esetben 100-200Ft, attól függ, hogy mennyi kondi ment ki. A legfõbb gond ezzel az, hogy a boltok 80%-a rámondja, hogy nem garis a dolog, mert a táp okozta a kárt, és nem cserélik ki az alaplapokat. Ilyenkor többnyire ki szokták dobni a felhasználok a lapokat, pedig egy félórás munkával meg lehet javítani... Nekem így lett az egyik gépembe ingyen alaplap, (na jó relatíve ingyen: 127Ft+10perc munka...) tehát érdemes megpróbálni.
De ha a kondik rendben vannak, akkor valószínûleg BIOS/Software gond lesz, ki kell a cuccaidat próbálni másvalakinek a (megbízhatóan mûködõ) gépében, és ha (remélhetõleg) minden jól fog mûködni, akkor csak a windows-zal, vagy a driverekkel lesz a gubanc, esetleg biosbeállítás...
De nekem amikor egy másik hangkártya volt avval is szarakodott.
Betettem a gépbe a 256DDR RAM mellé 512MB DDR-t de csak a 256-ot ismeri fel. Mit kell csinálni hogy felismerje az 512-t (WinXP)?
Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina
Sõt 1000%....Egyik ismerõsömnek is szarakodott a KT7A-ban a live....Egy fél napot elbaszott vele, mire +mondtam neki hogy vegye ki a hangkártyát :DDDDDDDD
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ja,ja lehet az a szemét Pci még régen amkir Voodoo2-s gépem volt a Pci szarakodott átraktam és jó volt!!és még valami ami fontos lehet:MEMÓRIA az egy alattomos része a gépnek!!vedd ki és rakd be újra vagy más helyre ez bejöhet!!mondom csodák vannak!!!!!
Mér mindenhol voltam, de semmi
én ezt tudom javasolni!haverokhoz vidd el a gépeket részenként és szerintem kérj tanácsot szakertöktõl!!!!4
ogy érted hogy teszteljem végig?

Én eggyet tudok javasolni,jó nekem könnyü mondani de teszteld végig az egésszet a távtartócsavartól kezdeve,a bill.-ig!!!ja még egy imátkozz az nekem már segített!!
Abit KT7A
A legfrisebb directx meg driver
és a biost is frissítettem
és a biost is frissítettem
AMD Thunderbird 1400 Mhz
Abit KT7' 1.3
256 Mb ram
SB live 5.1
Abit Geforce4 64mb
Abit KT7' 1.3
256 Mb ram
SB live 5.1
Abit Geforce4 64mb
BIOSban átírtad a beállításokat? Az AGP 2-4-8x beállítások össze vannak hangolva? Legfrissebb DirectX? Driverek?
A régi ramot(sd 256) is kicseréltem 128 de úgy i rossz maradt.
Ja és még egy a játékok kilépnek(fagynak) de a studio max az meg megy.
Üdv! Vettem egy VGA kártyát és azóta szarakodik a gépem. Elvittem tesztelni a kértyát, hogy rossz-e és mondog jó volt. Visszaraktam a régi kártyámat(geforce2) és amivel régebben ment most már azzal se. Kicseréltem a hangkártyát a tápot a proci hütõt és még mindig szar. Nem tudom miért. Szerintetek mi a megoldás?