42
Szelleműzés
 • gothmog
  #42
  „Strigákról pedig, akik nincsenek, semmiféle említés ne essék”
  Könyves Kálmán (1074-1116)


  Csak le vannak maradva ezer évvel. Tulajdonképpen nekik kimaradt a középkor nagy része. A botos földművelés korára rárepült a nyugati civilizáció, és a kezükbe adta a kalasnyikovot. (miután lerombolta a meglevő társadalmukat) Abból lett ez a szituáció, ami most afrikában van.
 • patiang
  #41
  Az is lehet, hogy a férj ütlegelte a könyvvel (Biblia?), ahelyett, hogy felolvasott volna belőle
 • dronkZero
  #40
  Fekák, kőkorszakban. Nem 21. század az.
 • patiang
  #39
  Majd elfelejtettem: XXI.ik század
 • patiang
  #38
  "Különös horrorsztoriról számolt be a mon.hu kedden. A hírportál szerint Patience Tsabedze, egy 27 éves dél-afrikai asszony kígyót szült, anélkül, hogy teherbe esett volna, ráadásul a belőle kipottyant állatnak hét feje volt.

  Patience állítása szerint megszállott ördögimádó volt, sőt anno ő volt maga az ördög, de kigyógyult ebből, ám azóta különös és furcsa dolgok történnek vele minden héten. Volt úgy, hogy vért, illetve élő férgeket hányt, de tengeri halakat és pókokat is adott már ki magából - áll a portálon. A hétfejű kígyónak a toaletten adott életet. Miután meglátta, azonnal felhívta rendőrként dolgozó férjét, aki hazajött, és egy könyvvel próbált végezni a riasztó teremtménnyel, amely keményen küzdött, de végül lehúzták a vécén."
 • patiang
  #37
  hu-ha
 • szellem2
  #36
  Sziasztok!

  Itt vagyok ismét....ha vannak kérdések...vagy ha még vannak szkeptikusok:)
  Nem azoknak kívánok segíteni akik nem hisznek, hanem akiknek vannak problémái a szellemvilággal.
  Én állandóan frissítem az oldalamat.
  www.szellemelengedes.hu
  üdv: szellemelengedes.hu
 • Anaid
  #35
  "..a szoba tele volt emberekkel...úgy 20-an lehettek, pontos számot nem tudok mondani, de hát nem is számolgattam. Ők kérték, hogy keressem meg a gyilkosukat.
  Ismét bebújtam a takaró alá, és amikor újra kibújtam sehol senki. Elkezdtem nyomozgatni (persze nem a gilkosuk után), hogy miért lehet itt ennyi szellem...temetőre gondoltam, és nem is sokat tévedtem. A város történetét kezdtem kutatni, és a következőt találtam: kiderült,
  hogy a második világháborúban a (Gyöngyösön vagy környékén) kivégzett zsidókat, egy gödörbe dobták anyaszült meztelenül...erről képet is találtam, de most nem keresném (nézném) meg újra...elég szörnyű látvány.A tömegsírban - a kép alatti írás alapján - kb. 5-600 "

  Ebben az esetben Te mit tennél?"

  Tőlem kérdezted?
  Azt gondoltam volna, hogy "látni vélem" és nem valóságos dolog, szal nem vettem volna komolyan és gyorsan túlteszem magam rajta.
  Hadd jegyezzem meg, hogy volt hasonló "élményem" vmelyik topicban röviden meg is említettem. Én ezt tettem, nálam meg is szűntek az ilyen látni vélem dolgok.
 • patiang
  #34
  Mit is mondtam: "Vagy ezek olyan hitpótlékok?"

  UGYE "naon" érted???
 • Anaid
  #33
  Egy kategóriát elfelejtettél: "az arany középút", amely vitat dolgokat itt is, ott is, hinni is lehet, de mellette tudományosan is gondolkodni...stb.
  Nem fogja fel az agyacskám, miért is ne lehetne hinni is és a tudományt is tisztelni? Számos tudós hisz, számos hívő mozdítja előre a tudományt. Az a szemlélet, amely kényszert akarna alkalmazni, hogy vagy elismerünk tudományosan (okosan) gondolkodónak, vagy nem, ha hiszel dolgokban naon szemellenzős, kissé gyermeteg. Sztem.
 • patiang
  #32
  Nem tudom ti hogy vagytok vele, de szvsz valami hiányzik az emberi értelem továbbfejlődéséhez. Spec én tisztelem mások hitét, sőt egy olyan baráti társaság tagja vagyok, ahol különböző nézetek csapnak össze, olykor igen hevesen, azonban harag nélkül.

  De egyben egyetértünk: lassan életre kellene keltenünk Könyves Kálmánt: "boszorkányok pedig nincsenek".
  Mikor is élt ő?........... Na ugye!
  Egyik oldal: tudományos tételek sokasága (nem sorolom)
  A másik: szellemidézés, jövőbelátás, ezo műsorok tömege (nem sorolom tovább)

  Hol is vagyunk ma? A XXI-ik században, a 3-ik évezredben, és egyre jobban tért hódít az emberi butaság. Vagy ezek olyan hitpótlékok?

  Romániában olayn törvényt terjesztettek be, amely büntette volna azon jósokat, akik jövendőlései nem válnak be. Szerencsére elvetették, mert az a boszorkányság elismerését jelentette volna. Bár az is lehet, hogy ehhez az is hozzájárult, hogy a boszorkányok szövetsége kijelentette, hogyha elfogadják, akkor bübájjal némává teszik az ezzel foglalkozo ügyészeket, bírókat. Hát bizony meggondolandó:((((((
 • Anaid
  #31
  Én nem vagyok modi, de a szólásszabadság jegyében hadd jegyezzem meg, nekem pont az nem tetszene, hogy egy a tudománnyal (így koplexen, nem csak természettudománnyal) foglalkozó fórum színvonalát a sok értelmes beszélgetés, hsz mellett ehhez hasonló beszólásokkal "lehúzzák" páran. Kifejtheted a véleményedet intelligensebben is. (ha tudod...fetételezem tudnád)
 • Anaid
  #30
  7th uwu!
  Ejnye, ha nem tatszik valami szaladunk árulkodni? Micsoda dolog ez? Ha nem tudnád vannak a tudománynak hittel foglalkozó ágai. Ímé a lehetőség, hogy mindent cáfolhass szépen levezetve tudományosan, (ha tudod) vagy elméleteket ütköztethess, kérdezz, érvelj...stb.
  Erre te: "Apuci, segíts, nekem nem tetsző dolgokat írogatnak, brühühű..."
  Tényleg elvárnád bárkitől, hogy ilyesmi után komoly, intelligens embernek gondoljon? Vagy legalább más embereket tisztelni képesnek?
  Na és most mit teszel majd? Engem is sértegetni fogsz, vagy megint szaladsz árulkodni? Hát, gratula, ez aztán példamutató viselkedés!
  Annak ellenére meg kellet jegyeznem ezt, hogy nem értek vele egyet (legalábbis, amiket eddig olvastam, azokkal a dolgokkal kapcsolatban). A vitának megvannak a maga kultúr-emberhez méltó formái.
  A hittel kapcsolatos dolgokkal a tudomány is foglalkozik méghozzá rengeteget, miért ne lehetne beszélgetni róla, akár itt is?
  Cenzornak tanulsz?
 • patiang
  #29
  Tőled:

  "10-Okoskodó szellem

  Fóton egy kedves hozzátartozómon éreztem, hogy el kell végezni a testből elengedés rituálét. Nagyon makacs megszállóval folytattam egy nagyon hosszú beszélgetést. Folyton kinevetett, hogy mit okoskodok, butaságot beszélek, neki így jó, ahogy van. Kifogytam az érvekből és ezt érezte is, nem akarta megérteni vagy talán elhinni nekem, hogy mindaz, amit elmondok igaz. Elmondása szerint nem érdekelte, hogy majd meghal a test, aminek az aurájában megbújik…akkor majd megy tovább. Vette egy furcsa fordulatot a szertartás, angyali segítőim egy jó ötlettel álltak elő. A nevetésből sírás lett, a megszálló nagyon sajnálta, hogy ilyen butaságot csinált és hogy ilyen régóta. Békével elválltak a megszálló és hozzátartozóm"
 • Saintgerman
  #28
  Szia Valent !

  Köszönöm az infokat, Adamus Saint Germain honlapját még nem ismertem.
  A román pshihologus "könyvét" viszont igen, nemrég vitattuk meg az NWO topikon. Nos ez az Aryana az angolul elérhető infok egy töredékét állította össze egy rövid jól eladható könyvformában. Az infok legnagyobb része talán Val Valerian-tól, és a sátánista Dr John Dee-től származnak. Ez a Inuki bolygó ahonnan a kisgyerek jönne, ez csak John Dee agyában létezett. Megnevezhetett volna egy bolygót Pl. a Plejádok egyikét, senki sem nézett volna utána...
  Tehát a véleményem: a könyvben lévő dolgok nagyrésze igaz, de az író egy csaló.

  Egyébként az NWO topikon ez is téma, átnézhetsz oda is talán találsz valami linket ami számodra is érdekes lehet, vagy a #13688 írtam, hogy ezek a démoni lények hogyan szívják az energiánkat.

  Itt pedig: Spirit of the Serpent

  Üdv: St.

  (off ennek a félnótás uwu-nak a posztjait ne vedd figyelembe, ez csak egy trollkodó kis kukac, már 100x kilett innen b***va)
 • patiang
  #27
  "Szerintem vegyél a szádba villanykörtét, lehet hogy világít."
  mással is próbálkozhat

  amúgy pedig tökre övék a világ
 • 7th uwu
  #26
  Visz lát reklámarc.

  Remélem jól megy a bolt, és jól lehúzod a sok gyagyást.
 • szellem2
  #25
  Sziasztok!


  :)
  Ok, csak mennyit kell még addig aludnom?

  Tudjátok mit, igazatok van felejtsétek el az egészet, bocsánatot kérek mindenkitől akit bántottam az elméletemmel. Én csak felajánlottam a segítségem.
  És elérhető leszek ha a szellemvilággal van problémád...de kívánom ne legyen.

  Jól éreztem magam míg Veletek fórumoztam.
  Továbbra is szeretlek benneteket!
  Valent www.szellemelengedes.hu

 • qetuol
  #24
 • 7th uwu
  #23
  Hú haver. Neked már csak egy párat kell aludni, hogy mindentudó legyél,
  ha ilyen mélységű tudást szívsz magadba. Ne csodálkozz rajta, ha egyszer arra ébredsz, hogy beszélsz idegen nyelveket, és az agyhullámaiddal a semmiből csinálsz energiát.
  Szerintem vegyél a szádba villanykörtét, lehet hogy világít.
  De vigyázz, mert ha fordítva rakod be, nem tudod kivenni!
 • szellem2
  #22
  Szia!
  Saintgerman!

  Rengeteg írás és videó van a weben a témában.
  Rengeteget köszönhetek Adamus Saint Germain-nek!-is.
  A pénzről linkelek egy nagyon jó videót:
  http://vilagvege.net/filmek/amerikai-alom

  A valódi vezetőkről olvashatsz a:
  "ARYANA HAVAH
  Inuaki, a bennem élő reptilián
  Megrázó vallomások a Föld múltjáról, jelenéről és jövőjéről"
  könyvben s annak folytatásában, weben is fent van.
  vagy ajánlom a zeitgeist filmeket.

  Teremtés titkára pedig ADAMUS adja meg a legjobban a választ.
  http://adamus-saint-germain.net/q1323/

  Ha van konkrét kérdésed valamelyikre akkor tedd fel kérlek, az egészet olyan mélységig hogy minden egyes fórumozó egyet értene nem tudom és nem lehet kifejteni. De igen, úgy érzem nagyon közel vagyok a jó a válaszokhoz.

  Ajánlok egy weboldalt:
  www.vilagvege.net

  Ez nyitja a szemet rendesen! És ez csak tőled függ, nekem semmi közöm más szemnyitásához. Ezek csak kellékek, ha keresed az utat és megoldásokat, a tűz úgy is benned fog megjelenni tőlem független...én és társaim max. csak gyufák lehetünk.

  Ha valaki szemfüles a fenti weboldalon is találhat 4 cikkemet! Ha valaki olvassa akkor figyeljen a 4 cikk sorrendjére.

  Kíváncsi vagyok hogy ez mit vált ki a "szkeptikusokból" Ismétlem nem bántok senki, igyekszem hogy minél több mindenkinek felajánlhassam, de elfogadni semmit nem kell senkinek....hisz ki is lennék én.

  Szeretettel: Valent

 • Saintgerman
  #21
  Az oldaladon magad nevezted meg a #15 bel lévő pontokat, már azt reméltem a válaszokat is ismered...
 • szellem2
  #20
  Sziasztok!

  Ismét teljesen igazad, van csak nem vizsgáltad meg más oldalról, más nézőpontból a dolgot.

  A kérdezz felelek oldalon van egy leírás amit ide bemásolok:

  "..a szoba tele volt emberekkel...úgy 20-an lehettek, pontos számot nem tudok mondani, de hát nem is számolgattam. Ők kérték, hogy keressem meg a gyilkosukat.
  Ismét bebújtam a takaró alá, és amikor újra kibújtam sehol senki. Elkezdtem nyomozgatni (persze nem a gilkosuk után), hogy miért lehet itt ennyi szellem...temetőre gondoltam, és nem is sokat tévedtem. A város történetét kezdtem kutatni, és a következőt találtam: kiderült,
  hogy a második világháborúban a (Gyöngyösön vagy környékén) kivégzett zsidókat, egy gödörbe dobták anyaszült meztelenül...erről képet is találtam, de most nem keresném (nézném) meg újra...elég szörnyű látvány.A tömegsírban - a kép alatti írás alapján - kb. 5-600 "

  Ebben az esetben Te mit tennél?

  Erre van az alábbi megoldás:

  Az egész "élet" -nek nevezett dologról annyit tudok:
  -mielőtt ide leszületsz megvan a kész terv, mi fogsz lenni milyen betegségeid lesznek...a halálod időpontja körülménye is már előre tisztázva van
  -amikor ide megérkezel fizikai leszületéssel akkor egy fátyol húzódik le, ami nem engedi hogy átlásd az egész tervet..mert csak így vagy képes 100%-osan megélni, megtapasztalni. Azaz egy magasabb tudatossági szinttel rendelkezel, aminek itt a földön nem vagy tudatában
  -A holt lélek amíg halála után nem lép át azon a bizonyos kapun, addig a földi életben megtapasztalt tudatossággal rendelkezik.
  -Tehát ha itt problémája volt a földön ( egy másik érdekes példa hogy ebben az esetben hogy oldanád meg, amikor egy nénike meghal és a lakásba ami az övé volt úgymond számára idegenek költöznek...és a néni ezt nem veszi jó néven...és el akarja zavarni az új lakókat)akkor ez a probléma a földközelben probléma marad míg át nem lép az örök fénybe.
  -Ha átlép akkor egyben fogja látni az egész életét, hogy minek miért kellett megtörténnie. És tudom nehezen hihető el és nekem is szól ez a mondat: a teremtés egészében minden rendben van!
  -Odaát Ő rájön, hogy óhhh ez rendben volt így, így kellett történnie, sőt én akartam...hisz ez egy színjáték volt. "Színház az egész világ és benne színész minden férfi és nő"-Shakespeare

  Szóval a megoldás megmutatni az itt maradt holt lelkeknek, hogy megkaphatják ezt a magasabb tudatosságot. És ebben vannak fátylon túli segítők.

  És igen, elfogadom az adományt, Nekem is van családom, jönnek a csekkek, a tanfolyamaim pénzbe kerültek, sok sok hétvégém ment el, több ezer oldalt olvastam, majdnem ráment a házasságom, sokszor szedek össze Én még is megszállókat a rituálék alatt.
  Amíg nem változik akkorát a világ hogy nem lesz pénz (abban a formában ahogy ma van)addig ez az amiből megél az ember...nem fényt űz..hanem megél. Amíg nem ajánlkozik senki sem fel hogy nekem ad 1 csirkét, mert az most neki felesleges, vagy jön el valaki felásni a kertet mert pont ráér addig el kell fogadnom adományt. És remélem ez az állapot nem sokára eljön!
  Tudom amit teszek nem kifizethető, pénzben nem maghatározható...

  Szeretettel:
  Valent
 • Anaid
  #19
  "Többször felajánlom ,hogy nem tartok igényt semmiféle adományra addig, amíg nem bizonyosodik be, hogy amit tettem az tényleg jó, és gyógyír a problémákra."
  Ez félreérthető. Légy óvatos, ezt lehet úgy is értelmezni, hogy akkor viszont elvárod.

  Ha vkinek gondja van a szellemvilággal....
  Kérdés: Mi van, ha a szellemvilág bizonyos tagjainak van "gondjuk" vele?
  Egyszrű példa: utálják, vagy pont szeretik. Ezen nem valószínű, hogy fog változtatni bármi rituálé. A szellemekben hívő emberektől azt olvastam, hogy vannak "elintézetlen" ügyek. Ha bárki hisz ebben, felteheti a kérdést, ha vele van elintézetlen ügye, ügyük hogy oldhatná meg azt más? Az egyénnek kellene tudnia, mi lehet az ok, nem egy őt, a jelenét, múltját nem ismerő odacsöppent, vagy odahívott embernek. Nem?

  Tiszteletre méltó az önzetlen segítő szándék, ha valóban őszinte és önzetlen. Ezt én nem tudom megítélni és nem is akarom.
 • szellem2
  #18
  Sziasztok!

  Teljesen igazatok van, elméleteimet nem prédikálom csak felajánlom, melyeket tapasztalatokból, tanítóim elmondásaiból, esetleírásokból erősítem.
  Hitetek lehet ettől eltérő, de ha probléma van és esetleírásotok, tünetek hasonlítanak a leírtakhoz akkor magamfajta emberek tudnak segíteni.

  Néhány válasz kérdéseitekre, és néhány tisztázás:
  -Az alacsony rezgésszámú élő embert megtudják szállni, míg a magas rezgésszámú élők aurájához nem tudnak odaférkőzni szinte égeti Őket. Ez több oldalról is válasz a lentebbi kérdésekre. Szóval a magas rezgés szintű embert nem képes megszállni holt lélek.
  -Igen, a kommunikációhoz nincs szükség rituáléra (pl. angyal kommunikáció) viszont a szertartás alatt ez sokkal könnyebb. Valóban nem szükséges a kommunikáció a szertartás sikeréhez, de általában az ember kíváncsi, hogy ki volt vele, vagy mit akar mondani búcsúzónak az évek óta meghalt nagyszülő...
  -Én nem kritizáltam sehol sem a kísértő lelkeket, én azt mondom, hogy nem itt lenne a létközben a helyük, tovább kellett volna lépni, de valami miatt nem akartak (okok a weboldalon) kicsi az értetük...ezért kísértet (a Magyar nyelv csodáinak egyike)
  Ha tovább léptek volna (leegyszerűsítve...át a kapun...be a fénybe)akkor visszakapták volna a magasabb tudatosságú részüket, akár újra is születhetnek. Eldönthetik, hogy hogyan tovább.
  -A 42-49 napot nem mértem stoperrel Mondom, nem vizsga anyag amit írtam, de minden tanításban ezt halottam és igaznak vélem tapasztalataim alapján is.

  A lényeg, tudom amit teszek jól teszem, segítek az élő testvéreimnek és a holt léleknek is.
  Hál Istennek a visszajelzésekből tudom, hogy nem gerinctelenség amit teszek. Többször felajánlom ,hogy nem tartok igényt semmiféle adományra addig, amíg nem bizonyosodik be, hogy amit tettem az tényleg jó, és gyógyír a problémákra.
  Én ezt tudom felajánlani, mert tudom amit teszek az jó és áldás van rajta.
  Kérlek Titeket, ha kérdésetek van írjátok meg itt vagy a weboldalon.
  Ha valakinek problémája van a szellemvilággal annak egy „ilyesmi” dolgot tagadó ember hiába mondja képzelődik, pszichiáter hiába ír fel gyógyszert, vagy valaki hiába pocskondiázza a magamfajta „kuruzslókat” …szóval Ő akkor is megoldást akar a problámáira…Én nekik kívánok segíteni. ÉS tudok.
  Szeretlek benneteket: Valent WWW.SZELLEMELENGEDES.HU
 • Anaid
  #17
  "A helyekhez, tárgyakhoz kötődő szellemek mozgási ideje főleg este 9 és reggel 4 közé tehető, függöny gyertyafény megrebben, furcsa illatokat- szagokat lehet érezni, házi állataink követik tekintetükkel a „semmit”.

  Egy fizikai testet több megszálló szellem is „használhat” energiát szívhat el. Akár 10-20 is!

  A megszálló hasonló megszállottat keres, aki ugyanúgy dohányzik, vagy iszik, vagy eszik, mint Ő tette életében."

  Miért pont ekkor mozognak? Addig mit csinálnak?
  Mindenhol energia vesz körül minket. Miért élőlények fizikai testét keresnék?
  Szerintetek csak ilyen emberek lelkeiből lesznek szellemek? Az élet meg ellentmond a hasonló keresése teóriának. Nem látál még olyat, hogy másmilyen emberek keresték egymás társaságát?

  "Hogyan válunk alkalmassá megszállásra:

  Alacsony rezgésszámmal, mit is jelent: állandó rosszkedv, elégedetlenség, harag, düh, féltékenység, idegeskedés, rosszindulat, alkoholisták, rossz fizikai állapotban lévők.

  Hogyan védekezhetünk:

  A fentieknek pont az ellentétével, magas rezgésszám, pozitív hozzáállással."

  Na ez meg úgy hangzik, mintha csak "rossz szellemek" léteznének, ami még akkor is abszurd, ha van egy embernek hite. Hinni a szellemkeben az egy dolog, tisztelem más emberek hitét, a tiedet is, de ilyesmik terjeztése, nos szerinted tényleg bölcs dolog?
  Csak egy logikus kérdés: Egy "itt x ideig itt maradt jó lélek (szellem, ha jól értem szerintetek azonos a kettő) miért kerülné el a pozitív energiákat? Miért akarna negatív energiákat sugárzó embert meszállni? Elég bizarr feltevés....

  "Nagyon fontos, hogy nem csak „leszedjük” a fizikai testről a megszállót, hanem haza is segítjük, ezzel segítve a megszálló lelket is. A rituálé alatt lehetőség van beszélgetni a megszállóval és kérdéseket is feltehetünk: mióta van velünk, hogy hívják, miért van velünk…?"
  Miért lenne bármilyen kommunikációnak feltétele szertartás? A kommunikációhoz alapvetően nincs szükség, ha jól tudom semilyen rituáléra.

  Az előző hsz-ben írt dologhoz:
  Miért lenne sablonizálva meghatározva ilyen időintervallum? Az élet hossza sincs így behatárolva: élhetnek az emberek 60 évet, aztán passz. Szal ilyen nem hiszem hogy lenne. Teljesen figyelmen kívül hagyná az élet életszerűségét és azt, hogy nem vagyunk egyformák. Számomra teljesen életszerűtlen feltételezés.

  Hangsúlyozom nem kritizálom a hitet. Mindenkinek szíve joga. De azt hadd kérdezzem meg: miért kell ilyen nézeteket NET-en megpróbálni terjeszteni?
  Viccesen megfogalmazva: Ha "itt ragadt jó lélek" lennék és igyekeznék kommunikálni totál ki lennék akadva, ha ilyesmiket feltételeznének velem kapcsolatban:):)


 • Anaid
  #16
  "A szellemnek az emberi test halála után 42-48/49 napja van, hogy haza térjen, ez idő lejárta után a fényfolyosó lezárul"
  Ezt nem hiszem el.....ezt honnan szedtétek? Már ne is haragudj....
 • Saintgerman
  #15
  Szia !

  Érdekes dolgok ezek, engem is foglalkoztatnak. Ahogy ránéztem az oldaladra, különösen a Spirituális ébresztés kérdései azok, amik engemet is megszóllítottak. Hállásak lennénk, ha egy pár kérdésre egy pár mondatban válaszolnál itt. pl. kik a

  Földünk valódi vezetői..
  Pénz mint illúzió..
  Teremtés "titka" hogy mûködik...

  Arra is kíváncsi lennék, hogy mennyi idő kell egy páciens szemfelnyitására...
 • Willenbrock
  #14
  Sok bab vagy káposzta bekajálása után magam is szoktam szellemeket eleregetni-nem nagy kunszt,bár rituális formát még sosem adtam neki.
 • Anaid
  #13
  Ha vannak egyáltalán....
  Mi az, hogy szellem elengedés? Meg egyáltalán minek kell ahhoz "rituálé"?
 • dronkZero
  #12
  Ritka gerinctelen dolog ez...
 • szellem2
  #11
  Sziasztok!

  Ha még valaki olvassa...
  Én szellem elengedéssel foglalkozom. van egy weboldal ahol olvashatsz érdekes történéseket. Tüneteket és magáról az elengedési rituálékról is. Olvassátok hátha tudok segíteni.

  WWW.SZELLEMELENGEDES.HU
  WWW.SZELLEM.COM

  WWW .SZELLEMELENGEDES.HU
  WWW.SZELLEM.COM
 • BGYI
  #10
  exeszájzbúúúúúúúúúk
 • Ronny
  #9
  tényleg nem Ő az Isten? Pedig az a nickje...
 • sz4bolcs
  #8
  tévében nem szelleműzést adnak, hanem jelleműzést..
 • frc0032
  #7
  szelleműzés... elég érdekes, a tévében is mostanában szokták adni.....

  ja és nem vagy Isten, mert csak 1 van és az nem te vagy!  üdv:
  FRC#0032
 • istenvagyok
  #6
  a chat.hu jobb ott nem tiltanak ki sok idre ti kurvak
 • istenvagyok
  #5
  a chat.hu jobb ott nem tiltanak ki sok idre ti kurvak
 • istenvagyok
  #4
  a chat.hu jobb ott nem tiltanak ki sok idre ti kurvak
 • csgery
  #3
  wow:D
  érdekes ember lehetsz:D