32
Ti is utáljátok?
-
#32 LOL, ez olyan mint a logod :D:DD -
#31 -
#30 kéne nekem egy "nagyobb " kép a 18-as körröl, nem tudna valaki? -
#29 UP!
Van egy jó fórum:Az Indexen
ÉS A K.H.C.K. weboldala:Körhatár -
#28 És az Egri csillagok az 5-ösbe tartozik. -
#27 A Penge mag 18+-ot kapott. -
#26 Na, a 16-os karika megvan, már csak azt kéne tudni, hogy vastagabbnak kell lennie, mint a 12-esnek. -
#25 Úgy hallottam, a Viasaton megjelent egy 16-os karika. Tényleg volt? Akkor ez az első.
Egyébbként felesleges az Én és én, meg az Irénre 16-ost kirtakni. A Hangyák a gatyábanra meg 12-t. -
#24 Komolyan, mi a különbség a 16, és a 18 között?
Nincs a neten az ORTT határozata? Érdekelne. -
#23 beleég??
A plazmaTV-nél már hallottam valami ilyesmit. -
#22 A 3szög 14+, a kör 18+ volt. Volt 14-es.
De régebben a 18+ piros kocka volt, és volt 1 zöld kör is. -
#21 utálom a karikát, lassan a 12-es beég a TV-re. Nem lehet semmit sem felvenni, mert mindenen ott van. Köszönjük ORTT, Köszi KÉJ, szerencsére már eltűntél -
#20 nemvolt 14... ezelőtt karika meg 3szög volt...
az 1. kategóriás a határnélküli a 2. a 12+, a 3. a 16+, a 4. a 18+, és az 5. a tvbe-nem-kerülhet kategória. ez van benne a jogszabályban. -
#19 Különben is, hova tűnt a 14??? -
#18 Régebben jobb volt a 14, és 18.
Most van 12, 16, 18.
Minek a 12???
Mi a különbség a 16, és a 18 között, amikor ugyan azokra a filmekre rakják ki.
Le vele!
Még a végén tényleg betiltják az Egri csillagokat... -
[Walaki]D`Lair #16 :DDDDDD -
#15 nem semmi.
Egy hete meg a Jerry Springer Show-ra 12-est tettek ki 18-as helyett.
Szerintem nincs 16-os karikájuk. -
[Walaki]D`Lair #14 :DDDDD meg lett ám rövidítve rendesen.... -
[Walaki]D`Lair #13 tegnap a Star Trek alatt semmi sem volt kinn...még a Viasat logó...viszon 10 percen keresztül valami NEMZETI SPORT felirat világított, betakarva a 3/4-ed képernyőt.... -
#12 jobb volt, meg kisebb is. -
#11 Szerintem akkor is undorító. Főleg az, hogy a Viasat 3-on egész nap kint van, még a Rémrendesen is. -
#10 Tényleg azt gondoljátok,hogy 10 órán át egy moderátor sem járt erre? -
#9 Majd ha a moderátorok felkelnek és ma reggel megnézik. Még van addig 7 órád :) vagy nem :)) -
[Walaki]D`Lair #8 Eddíg még nem....:DDD -
#7 Ebből bíza moderálás lesz meglásd! :) -
[Walaki]D`Lair #6 Sőt...Most képzeld el....Nézem az ideglelést, éjszakai fölvételek meg ***, erre az a *** KÖR OTT RIKÍT A KÉPERNYŐRŐL!!!! HOGY *** AKI KITALÁLTA!!!!!!! DŐLNE RÁ A PAJTA..... -
#5 mongyad már hogy a sárgaság eltakarja az egész képernyőt és recseg tőle a hang is... -
#4 1: azok egy idő után eltűntek
2: egyes adókon nem elég atlátszóak, így egy sötét film esetén gyakorlatilag minden képi infót elnyom a sárga karika fénye... -
#3 Mindenkinek a körök miatt sír a szája, engem nem zavar különösebben. A piros kör és a kék 3szög jobb volt? :) -
#2 Mint ahogy ennek a topicnak... -
#1 Ugye, nem csak én utálom, hogy minden TV műsor alját elcseszik a hülye körökkel??? Egyébbként sincs semmi értelme.