17
TVtuner távkapcsoló program Windowshoz
-
molnar0921 #17 Hello!
Nekem is van egy Winfast TV2000 Tunerem, csatlakoztatható hozzá egy sensor, valaki leírná részletesen hogy ha lehet hogyan kell konfigurálni a uICE nevű progit, hogy működjön távkapcsról a gép.
Előre is köszönöm! :) -
#16 Nekem is az van,simám belehet hangolni!
Beállitod ugye,hogy Hungary (Pal B),alatta Cabel.
Majd megkeresed az adókat( Scan channels)Ha megvan,ellenőrizd az adókat,ahol nincs adás és mégis ott a pipa,vedd ki,majd jobb oldalt látsz három gombot,neked a felső(channel move up),az alsó pedig (channel move down)kell! Tehát fel és le,amelyik adót akarod máshova tenni,kijelölöd és vagy a fel,vagy a le gombra kattintgatva tudod előrébb,vagy hátrább helyezni az adókat.
Ennyi,remélem segitettem? -
#15 na nekem van egy pinnacle tv tunerem és ha a koax kábel bele van dugva akkor ugrál a monitor képe.. -
boleta #14 énekem van egy ati tv in és outos videokártyám ha outon viszembe mijen program kel hogy fel tudjak veni tvről -
#13 Hella Srácok!
most vettem egy ASUS tv tunert amihez van Egy Home Theater nevü progi
megy vele a távkapcsoló tud rádiót cd-t videót mp3-at DVD-t kezelni felveni van kép a képben funkció. (mindezt lehet a távirányitóval kezelni)szóval tök jó lenne ha be lehetne allítani rajta a csatorna kiósztást de sajnos nem lehet
tud valaki olyan progit ami nagyjábbol tudja ezeket és lehet rajta állítani a csatorna kiosztást?
-
Fec #2 Nekem Pinnacle tunerem van, annak a programjában van egy szerkeszthető file, amivel bill. kombinációkat tudok a távirányító gombjaihoz rendelni.
Szerintem valahogy a tiéden is be lehet állítani.
(na, gondolom ezzel nem sokat segítettem :)) -
szasza_1 #1 Hali mindenkinek!
Olyan program kellene, aminek segítségével lehetne a TVtuner távkapcsolójával a Windows alatt a hangerőt szabályozni, vagy a távkacsoló gombjaihoz funkciókat hozzárendelni. KWORLD TVtunerem van. De még az is jó lenne, ha a billentyüzet gombjaihoz (PL CTRL+ALT+U : a hangerö növelése, CTRL+ALT+I: a hangerö csökkentése) tudnék funkciókat rendelni, mint a multimédiás billentyüzeten.
Elöre is köszi mindenkinek!