6457
-
#2728 ühh, hát ez zöld nekem.
nekem..mim is van..windvd5 platinum az bíri. meg a micro' és a powerdvd is.
sry ezt nem ismerem. :( -
#2727 pedig kell sajna :/ -
#2726 mplayer
http://www.mplayerhq.hu -
#2725 nem t'om, én se raknám, mert azé bekavar, sztem rá kell bírni a lejátszót hogy kattintsa le, lehet az a baja amit a RangeR mondot. mit használsz? -
Gandibá #2724 Én nem tudok róla hogy kéne. -
#2723 hat annak is kell divx, xvid, ac3, stb. -
Gandibá #2722 De mondom hogy Bsplayerhez nem kell semmi. Miért kéne hozzá, amikor egy sima videolejátszó? -
#2721 ja, de en nemnagyon turok meg semilyen codecet a gepemen eddig is csak szivatam miattuk. Van egy okos lejatszo amihez nemkell codecet felinstallalni, azt hasznalom -
Gandibá #2720 Nekem is csak Divx, Xvid, AC3 van fent, a Bsplayernek semmi köze a codecekhez. Az egy szimpla lejátszó progi.. -
Gandibá #2719 Mi? Nem kell semmi codec csak Bsplayer. -
#2718 annyit nemer,hogy felpakoljak minden szar codecet, nemnagyon szeretem az ilyesmit a gepemen -
Gandibá #2717 Ja Photoshoppal készült ez. -
Gandibá #2716 Hát ennek a TC verziónak elég jó a képe, de én asszem megvárom a nagyonjaú képet vagy a dvdrip-et. -
Gandibá #2715 BSplayer-ben van alapból képlopó. -
Gandibá #2714 Zsír a logod szerintem is. -
#2713 Ugyanaz az alap, az egyikből készült a másik. Nekem azért jobb az svcd, mert úgy tudom nézni a dvd lejátszón.A avi viszont simább képet szokott eredményezni, főleg monitoron nézve. -
#2712 aha:D -
#2711 bár bennem ne bízz meg anynira ebben a témában, mert nem nagyon értek hozzá, bár nekem is van, de nem én szoktam letölteni, hanem a tesom, de hát ugye én látok is és hallok is dolgokat...:-))) -
#2710 ertem -
#2709 értem. tehát egy másik ember gépéről szedem át a cuccokat?és milyen sebességgel?az ő feltolto,vagy az en letoltosebességemmel? -
#2708 hát, a DC az jo kis toltoprogram, de eléggé lassú is (persze nem mindig) -
#2707 semmi. -
#2706 tudtok mesélni nekem a dc++rol?mert nagyon sokan azt mondják hogy jo,de van aki azt mondta nekem hogy tonkreteszi a gepemet,ha elcseszem a beallitasokat. nos,ebbol mi igaz? -
#2705 koszi:D -
#2704 :D -
#2703 de megtalaltal, rolam szeded :) -
#2702 2700-grat -
#2701 nekem is a 2662-es tetszik jobban... bár a másikból nem is lehet sokat megállapítani:-) -
#2700 :D -
#2699 igen,a 2662-esnek jo a minosege:LOTR.Return.Of.The.King.INTERNAL.AC3.TC.XviD-DiAMOND.az ez volt. -
#2698 na itt vagyok
amit itt beszéltek, az nekem csak enyhén magas, úgyhogy nem is szolok bele:-) -
#2697 en ezt szedem dc-rol: LOTR.Return.Of.The.King.INTERNAL.AC3.TC.XviD-DiAMOND
errol rakott be kepet Tomper is...
sms warezen meg a masik van amirol te raktal be kepet
most akkor melyik a jobb minoseg mert en ugy vettem ki itt hogy az elso ?
-
#2696 koszi !
most jon teljes savszellel dc-rol (ingyen),de ha eltunik a forrasom akkor egy sms-t meger nekem is :) -
#2695 Sanzik: én sms warezről szedem:
http://7wrz-vip.uw.hu/
csak sokan utálják, azért nem szoktam mondani. Ott van a feliratos filmek alatt -
#2694 teged nem talaltalak a tejszinhub-on (ha csak nem mas nickkel vagy),de a film az megvan ,es mar jon lefele ezerrel :))
thx -
#2693 Na, amit beraktam képet eltűnt:)) Pedig hajnalban még ott volt!
Én azt szoktam, hogy PowerDVD-be behívom a filmet, léptetésre állítom, kockánként ugráltatom és amikor a legtisztább a képkocka akkor mentem el. Alapból lopja a képeket a PowerDVD, néha szokott olyat, ha a hardware gyorsítás be van állítva, nem menti el ,csak ha kikapcsolom. De nem jöttem még rá,hogy mi okozza, mert nem mindig van így. -
#2692 van ilyen opcio benne, de nekem nemsikerult mukodesre birnom -
#2691 nem vagyok igazán képben...nem tudja kifényképezni a lejátszó szoftver? -
#2690 ja,nem 240-et.bocs -
#2689 tegnap 239 hozzászólást csináltatok....nem rossz:D