6457
-
#6137 jah én is láttam -
#6136 Na RTLen fogják adni Gyűrű Szövetségét vmikor. -
#6135 Nem mondtam, hogy nem tudod megnézni. :-D
Én is megnéztem és csak tapasztalatból beszélek. -
#6134 én simán megnézem, elhiszed?:DDDDDDd -
#6133 Szvsz nem jó egyszerre mindhármat megnézni, mert egy idő után bepunnyad az ember és nem is élvezi az egészet. -
#6132 én meg is fogom nem soká; tesom és szüleim lehuznak Jugóba vásárolni, én meg itthonmaradok és reménykedek, hogy reggel nyolctól este nyolcig nem érnek haza:-))))))) -
R9 #6131 1 nap kéne megnézni mind a 3 bővített változatát. -
#6130 No haveromnál most fejeztük be a ROTK bővítettet. :-)
Kicsit álmos vagyok. :-D -
#6129 up már -
#6128 Tomi majd jere MSNre, megcsináltam az 1. könyvt. [fantasy] -
Gandibá #6127 áz -
#6126 fuu pangás. -
#6125 Na ez egy értelmes mondat volt.
Tőled=neked -
#6124 Tomi!!!4 MSN!! WOWal kapcsolatban akarok tőled kérdést feltenni4!4444 -
#6123 Hy -
#6122 #4-es egyértelmű, hogy poén, inkább a #6-os kreténség. -
#6121 pár hihetetlenül értelmes emberke ismét elszabadult itt. -
#6120 Ööööö... nem.
CD-ről bootolja. :-) -
MagyaR #6119 nem lehet, hogy a winyóval van baj :DDD.
Elvégre onnan bootolja -
#6118 Nekem meg ugyebár befuccsolt a gépem. :-D
Most vettem új alaplapot, meg procit, de ez a sz*r nem hajlandó bebootolni az XP-t. -
#6117 uramisten:D
amugy meg rossz hirem van: kézzel ugyebár elkezdtem irkálni a LotR-os cuccokat, de elveszett a lap.........:-( -
#6116 -
Gandibá #6115 lál :D -
#6114 Akkor is hazudtál . -
Gandibá #6113 Hülye kérdésre hülye válasz. -
#6112 Hazudós. -
Gandibá #6111 Nem. -
#6110 Rogue e vagy. -
Gandibá #6109 Ok. -
#6108 Na jo megyek vissza olvasni. -
#6107 Jah, mert végülis az jo az a rész ami ott van, mert átfogo, szal sztem hozzá irjál majd, ne bele. -
#6106 Sztem is ugy maradjon. De akkor ugy legyen hogy legyen pl
Dragonlance, ha arra rákattintanak akkor bejön a 3 trilogia választhato menüpontokként, aztán vmelyikre rákattintva belemegy az adott trilogia ismertetőjébe. saz
Dragonlance:
-Találkozások
-Legendák
-Krónikák
És rákattint a 3 közül vmelyikre és az jön be. Mert néztem most ugy van csinálva az FR-nél hogy rákattintottam hogy FR és ott volt mind2 trilogia egyben. -
Gandibá #6105 Én szerintem úgyhagyom ami már megvan, azt amit majd írni fogok az egy picit hosszabb lesz. Vagy lehet hogy ezekhez is hozzáírok még. -
Gandibá #6104 Szerintem maradjon trilógia, nem? -
#6103 Ja meg hogy beszéltük hogy bövebbre fogjuk akkor irni a könyvismertetőt. Most nézem akkor Te még nem irtad át a FR részt , vagy olyan rövid lesz? -
#6102 Hallod Gandi van egy kérdésem az írással kapcsolatban.
Szoval nem értem: hogy ugye megszűnt a történet részleg, és azt beszéltük hogy kicsit bővebb lesz a könyvismertető rész a könyvek esetén. Na most akkor ugy lesz hogy ha rákattintanak a Dragonlance-Találkozások részre akkor ott lesz a 3 könyv, vagy lesz igy külön, hogy az egyik könyv egy menüpont, másik könyv egy menüpont. Szal azt kérdem hogy trilogia szerint vagy könyvek szerint lesznek elérhetők a mittomén "menüpontok". -
Gandibá #6101 Mondjuk ha alliance vagy, akkor biztos nem öltél meg, mert még egyel sem találkoztam ezzel a karival. -
Gandibá #6100 Najó, 6100 :D -
Gandibá #6099 Hja, aktuális. Tegnap indítottam a karaktert. Tegnap 2x dueleztem, egyszer egy 3al nagyobb szintű rogue hívott ki, egyszer még én hívtam ki egy velem egyszintű warlockot. -
#6098 hmmm. UD rogue-Gromph...nem öltelek már meg, Elég ismerős a nick, bár ha a level aktuális, azt nem jegyzem