6457
-
Gandibá #2488 Tudom hogy nagy darab, de ezt hívják T R Ü K K -nek :D -
#2487 Te láttad már ezt az embert igazi méretben? Hihetetlen nagy darab. Ő volt a legnagyobb a színészek kőzül, szal nem arányos így sem. -
Gandibá #2486 Szerintem nem kisebb, csak hátrébb van ezért tűnik annak. -
#2485 Itt valami nem stimmel! Gimli itt is kicsi! -
Gandibá #2484 Ja, az disznó volt :) -
#2483 Nah az a Germán fönök, na az HERO volt, de klassziker.
mármint a Gladiátor elején a csatánál. -
#2482 UHhh..viszont az a fél óra..az disznó volt! -
#2481 Na a Troy az már más tészta, nekem...hogyis..Brad Pitt volt az első Caprio, aztán megnéztem a Folyó szeli ketté-t, és a Szenvedélyek Viharában-t, amivel engem elkapott, gyengéim az ilyen filmek(gojko mitics szindróma). -
Gandibá #2480 Troy az jónak igérkezik, de remélem nem olyan lesz mint a Gladiátor, hogy kb 8 óra nyál és fél óra harc.. -
#2479 Kettő lesz. Az egyiket ő nyomja, az a bazinagy költségvetésű szuperprodukció. A másikra meg azt mondta a rendező (nem jut eszembe, hogy ki volt), hogy rossz érzés bukásra ítélt filmet készíteni, de nem adtak neki több lóvét rá és nem lesz olyan komoly, mint a Dicapriós. -
#2478 ééérdekes lesz..azé meg nézem. -
#2477 Nem vicc Vazzz :)) -
#2476 Gondolkoztam, hogy most a Gyűrű után (és talán a Hobbit előtt) milyen filmeket kellene néznem. A Troy az úgylátszik üti majd a szintet, amúgy is bírom az Íliászt. Ott van még a King Arthur, elég kemény a trailere, tüzes nyílzápor, katapultok, kelta kékrefestett ribancok félmesztelenül, meg minden! Jön majd ez a Nagy Sándor két külön rendezőtől, az egyik törnényszerűen megbukik alapból, de talán a másik. Akkor Orlando Bloommal a Kingdom of Heaven - keresztes hadjárat, VÉGRE! -
#2475 Ezt nem mondod komolyan....
Alexandriai Nagy Sándort...Leo 'caprio?
minden bántás nélkül van 170 cm az az arc?
Nem tom nekem elég határozott elképzeléseim vannak a régi hero-król, de az valahogy nem ebben a csokában körvonalazódik...
mond hogy vicc... :( -
Gandibá #2474 Utóbbit én is láttam, a trailerben is benne volt. -
#2473 Dicaprio most kicsit megemberesedett a New York bandáiban. Ő fogja nyomni Alexandert (Nagy Sándort) a filmben. Remélem nem bénázzák el, komoly film lehet belőle. -
#2472 Tényleg, láttam most 2 bővített jelenetet, mármint képet. Egyiken Mordor határánál a keresztútnál megy Frodó és Samu.Ott van az a nagy szobor a régi korokból, amelyik egy királyt ábrázol és az orkok letörték a fejét, helyette valami követ vagy tököt vagy mit raktak gúnyból.
Másik meg, amikor Theoden lovaggá üti Trufát, mielőtt megkezdik a nagy vágtát Gondorba. -
#2471 Volt amiben nem volt rossz....csak már nem emléxem rá :D -
Gandibá #2470 Én nem vagyok oda a nyálfilmekért, főleg amiben Dicaprio játszik.. de a tömegnek ez kell látod.. -
#2469 :DD, szerencse hogy nem kell nap mint nap olyan filmeket néznünk amit a közizélés frankónak nevez, és sikeressé tesz. -
#2468 Vagyis nem tér el, hiszen a Gyűrű 3 része egyben alázza a Titanikot, csak külön-külön nem sikerült. Viszont szerintem nem is lehet külön gondolkozni a három részről.Az egybe tartozik. -
#2467 szasztok, hát mégmindig aszondom, ne legyen igazam, de lehet hogy az csak egy kép, nekem van ilyen az 1-es bővítetten,
Boromir, Gimli, meg még 1 csomó, sima tünde harcosok is.
De bár lenne valami ami ezzel a emberek és tündék utolsó szöv.-vel megvívott nagy csatát jobban bemutatná. -
#2466 Hogy tudták a Titanikot ennyien ennyiszer megnézni? Én 1x láttam a HBO-n de semmi hatást nem váltott ki belőlem. Még a top 100-ban sincs benne nálam! Akkor nekem van hiba az ízlésemben, hogy ennyire eltér a közízléstől? -
#2465 A 11 Oscarra jelölt A Gyűrűk Ura – A király visszatér bevétele elérte a 981,9 millió dollárt, és ezzel az 1,8 milliárd dollárt kasszírozó Titanic mögött már minden idők második legsikeresebb filmje. -
Gandibá #2464 Nemtom.. :( -
#2463 De azon a másik képen amit tegnap raktam be ide, ott egy másik jelenet van, azt továbbra is kérdezem, hogy MINEK KELLETT KIHAGYNI??? -
#2462 Húúúbazz, nem néztem hogy ekkora! Bocs mindenkitől, remélem nem vágja szét a topikot! -
#2461 Közben én is kimentettem, csak nyomtar rá egy kis fényt, hogy kivehető legyen a páncélzat, arról ismerhető meg. És a fejdíszről.
-
Gandibá #2460 Frissen csinálva az első rész bővítettjéből :)) -
#2459 jó kis képek -
Gandibá #2458 Na íme két kép a nagy tünde királyról:
-
Gandibá #2457 Hát ez szomorú, de kiváncsi leszek mennyi jelenet nem került bele. -
#2456 az is igaz:-) -
Gandibá #2455 De legalább rajta vagyunk. -
Gandibá #2454 RangeR: jók a képek! Én minnyá kivágom a filmből Gil Galad-ot már amennyiben igaza volt valamelyik kollégának hogy az elején ő a dárdás fickó.. -
#2453 ja, és csak szólok, hogy tizedikek vagyunk:-(((((( -
#2452 nem müxik az iaro.srv.hu-s feltöltőoldal..... tudtok másikat mondani? -
#2451 rezsofiz-nek most van a felvételije, pont 3 perce kezdődött el.... HAJRÁ REZSOFIZ!!!! VELED VAGYUNK:-)) -
#2450 A képeket meg össze-vissza mindenhonnan szedem, nem jegyzem meg a címűket az oldalaknak. Van sokezer mindenféle képem, kiírom cd-re, azért nem jegyzem meg. De a www.theonering.net oldalon van vagy 10000 kép a gyűrűből és a szinészekről, ott érdemes körülnézni. Csak nincs link, hanem egy képre rá kell menni és ott alatta valahol kiválasztani, hogy mindet mutassa. Aztán nekiállni időrendi sorrendben megnézni mind a sokezret. -
#2449 itt, ahová beírod a szöveget ott van alul, hogy "makrók," onnan olvasd el, hogy kell a képet berakni. De nem lehet beírni, mert akkor egy kis nemlétező képet akar megjeleníteni, azért nem tudom leírni ide :)