26
Új RPG stuff..... Reméljük....
-
#26 Látom, Te is múlt időben írsz erről a gyöngyszemről :D -
#25 A config.exe a játék könyvtárában van, cselesen nincs betéve a Programok menübe. Azzal egy kicsit szebbé lehet konfigurálni. -
#24 Hát nekem is az írányítás ment az agyamra. Óriási feladat volt felmenni a lépcsőn az emeletre :D -
#23 LOL, valami ororsz site-on 23%-ot kapott. :D -
#22 Igen, sajna nagyon ocsmány szegény... Olyan '98-'99-es szintű a graf. Ez még nem lenne annyira nagyon nagy baj, mégis RPG-ről van szó, de nekem az irányítás nagyon nem jön be. Ez az állandó egérrel klikkelgetés a Diablo-ban még elment, de itt borzalmas. Asszem, ez felejtő lesz. Kár. -
kisbel32 #21 2003 erős tulzás inkább a mult évezredben lett volna jó... -
#20 ja igen 2003-ban jó lett volna... -
Malac Úr #19 Fekete képernyőre a megoldás: indító ikon --> win95 kompatibilitás...
Valami vélemény a játékról?? -
#18 Itt egy jó régi interjuhé:
http://www.rpgdot.com/index.php?hsaction=10053&ID=778 -
Malac Úr #17 Szívesen válaszolnék erre a kérdésre, de NEM LÁTOK SEMMIT :)
Amúgy a gfx tényleg nem egy Oblivion, de az RPG-nél talán nem is ez a legfontosabb. -
#16 egyáltalán jó ez a gém?képeket elnézve hát nemtom -
Malac Úr #15 Asszem próbáltam azzal is, de nem segített...meg mondjuk fura lenne, ha a proggi csak régi drivert szeretne... :((
Nincs ennek az anyagnak hivatalos fóruma??? -
#14 Én is megnéztem hogy megy-e. Nálam OK. Geforce 4200-sem van. 71.84 (ha jól tudom) driver van felrakva, mert a 84.25 driverrel lassabb volt az Oblivion és igy visszaraktam az előzőt. -
Malac Úr #13 Üdv!
Több embernél olvastam, hogy találkoztak a tök fekete játéktér jelenséggel - amúgy én is. GF6600GT kártyám van, ha valakinek van tippje a megpldásra, akkor lécci ossza az észt... -
#12 Itt van egy gamaplay movie - talán ebből minden kiderül :)
http://www.gamershell.com/download_3037.shtml -
#11 itt van rola leiras, bar valami santit ebben a jatekban erosen, tul keves az info -
#10 és lehetünk tolvaj, harcos vagy varázsló (ez is újdonság) -
#9 Most jelent meg az nforce-on!
Érdekes hogy screenshotokon kivül nincs információ a neten.
Meg hogy akció rpg (most ásítottam egyet) -
#8 május 7-kén megjelent:
-
#7 hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm -
Deajka #6 Jó a növényzet. Remélem lehetek benne kertész is.
Minden 1 m2 levágott fűért kapok 1 XP. A végén már egy nimbusz 2003-as fuuull istencsászár atommaghasadásos fűnyírom lesz.
(my name Gec. Big Gec.) -
#5 vagy Március vagy Május van kiírva, de nem lepődök meg ha elhalasztják :D -
#4 ez mikor jön ki? -
#3 na mivan, ennyire ronda lenne? :DD -
#2 na jó, egye fene, belinkelek egy képet a lusták kedvéért :)
-
#1 ITT van pár kép róla, egész kellemes. Hallott már róla valaki?