Thermaltake - vízhûtéses ház

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Crazyn
Nem, mert a ventik a csendes fajtából valók, és mindegyiknek lehet szabályozni a fordulatszámát

\"Man is mortal, and doomed to death and failure and loss.\"

Na az király, de akkor végülis nem igazi nagyker.
mozesapo
Ez itt nem igy volt. Odaadták a regisztrációs papírt, hogy kitöltve vigyük vissza, mikor rendelünk. Semmi egyebet nem kértek.

Elmondanám, hogy a regisztrációhoz aláírási címpéldány , cégbírósági bejegyzés ,bélyegzõ, meghatalmazás kell.
A nagykereknél mindenhol így van.
Tehát akkor te sem vagy kiskereskedõ, hanem egy sima(akármivel foglalkozó) cég. Köszi a választ
mozesapo
Mathias!
Regisztrálni kell náluk a céget és akkor gondolom tudsz. Én is igy vettem. Van egy regisztrációs lapjuk azt kell kitölteni, cégbélyegzõ, ilyen-olyan szám stb. A tér Margit hídhoz közeli felén vannak.

És szerinted én cégként tudok ott vásárolni? Mármint úgy értem, hogy nem vagyok kiskereskedõ, de tudnék egy cég(nem informatikai cég) nevére vásárolni, vagy feltétlen csak számítógép kiskereskedések tudnak ott vásárolni?
mozesapo
Mathias!

Nem ablakos, mivel én feleslegesnek tartom, kb 1 hete kérdeztem meg telefonon. Nekem a XaserII-6000 volt 40000 nettó egy 360as Chieftec táppal.

[Walaki]D`Lair
Nekem a fekete, átlátszóban és hagynám így :DDD Persze Vörös fénycsõ menne bele de durván ám...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Crazyn
A proci hõmérséklet attól is függhet, hogy mennyi a ház belsõ hõmérséklete, ez meg ugye a ventillátorok fordulatszámától is függ, amit lehet szabályozni.

Crazyn
Nekem az alu verzió kéne, mert az csak 8Kg táp nélkül. A ventiket kicserélném ledesekre + egy fénycsövet is raknék bele.
Valami halk tápegységet (Enermax vagy Thermaltake).

[Walaki]D`Lair
Elöl-oldalt--->>>Beszív (na nem úgy :))))
Hátul-felül--->>>Kifúj

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

Mózes! Tuti 35+áfába kerül a Xaser III V2000+ az általad említett nagykerbe? Ez ugye nem ablakos? Mondjuk Crazyn álltal belinkelt cikkben az van irva, hogy a Xaser II 5000-ben hidegebb volt a proci. Ez érdekes.
Annyit megér mert nagyon prof. ha lenne pénzem megvenném:)De még jól is néz ki...mert nézegetem a most kapható házakat,hát egyik rondább mint a másik
Crazyn
A ventillátorok állásából ez megállapítható: az oldalsó 2 és az elsõ 2 befele szívja, a hátsó 2 és a felsõ pedig kivelé fújja.

Mint már Mozes írta, az alu ház 35e+fa, de szerintem ez a fekete és a kék testvér 25e+fa körül lesz.

Huh...rendesen elvan látva ventivel.Csak azt lenne jó tudni hogy melyikek a kiszivó és melyikek a behuvó ventik..Elég érdekes lehet a házban a levegõ áramlása:)De az biztos hogy kurva jól néz ki.Mennyibe kerül, vagy fog kb. kerülni?
Crazyn

Crazyn

Crazyn
Ha valaki tud németül, akkor nézze meg ezt a Xaser III tesztet: Xaser III

Da csak a képekért is megéri megnézni.

mozesapo
A Xaser III 2000+ mostani ára 35000+Áfa. Február hóra igértek szálítást. Nagy valószínûséggel eladó lesz tavasszal a Thermaltake Xaser II 6000+ házam jó áron táp nélkül.

Én épitettem egy vízhûtést(jobban mondva építettem apuval) ugy néz ki hogy van egy tartály abban víz(desztílált) meg pumpa van egy radiátor(ladából:) ) hogy hûtse a vízet forrasztattunk egy dupla falu réz blokkot(nagyon prof) réz csövek vannak. Még nincs össze rakva de kb héten belül össze lesz, majd leírom hogy milyen. Jo tudom hogy ez topic a Thermaltakerõl szól de azért leítram.
Jacek
ja kb 1 het alatt jott meg a cucc mert en rendeltem ott most valamit.

Jacek
azt hiszem az is februar de masik hely de lesz tuti az ovelockon is.

Crazyn
Mikor lehet majd kapni nálunk is ezt a csodát??

Jacek
www.overlock.hu februar elejen megrendelheted a Thermaltake vizhutest komplett cucc 27000+afa.

Thermaltake cuccok a www.component.hu oldalon
[Walaki]D`Lair
a feketébõl is az átlátszó....valami hihhhetetlenül profi házak! Egyszer +nyerem az 5-öst veszek egyet az biztos....:DDDDD

[Walaki]D`Lair
Az a Xaser III Black kibaszottul megtetszett...Pedig a mostani házam is kurva jó...(3 hetes JinSung ZIZON)...ezekkel a Tt házakkal az a baj, hogy annyiba kerül mint egy trabant és akkor már inkább az veszek :))))

mozesapo
Hát igen, ha tavaly novemberben lett volna III-as akkor biztos azt veszek. Remélem nemsokára nálunk is kapható lesz.

Lazarus
Xaser II

Xaser III

Hát... jobbak mint a jelenlegi házam :P
[Walaki]D`Lair
Szerintem a Xaser III-as házak sokkal szebbek...A Xaser II nagyon szép, a III-as meg gyönyörû :DDDD

Lazarus
CSOCSO Style rox
Cheky
Tessék?
Mi is a kérdés? :P

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Jacek
Meg kell erdeklodni szerintem elkebzelheto hogy behozzak nem lesz olcso az biztos:D

Tumor
Itt csak ház van, de az az AquariusII vízhûtéses rendszer nincs ! És épp ez az, hogy /akkor lehet, hogy hülyén írtam/ engem elsõsorban a linkben szereplõ gyári Thermaltake vízhûtéses rendszer érdekel /amit gondolom ezzel a házcsaláddal árulnak/. Mert ilyen házat lehet kapni csomó helyen, csak hozzá a folyadékhûtést nem, na szal értitek, nem ragozom tovább.... :)
Cheky
Megnéztem az oldalt!

Ilyet akarok! Kibaszott jó nézz ki!! :)))

\"De én elszegényedtem. Csak az álamim maradtak. Álmaimat a lábad elé terítem. Óvatosan lépdelj, mert az álmaimon lépkedsz\"

Cheky
Basszus, pont most akartam nyitni egy ilyen fórumot... :P

Ilyen téren totál kezdõ vagyok, mondjatok pár dolgot a hízhûtésrõl: méret, hang, ár, személyes tapasztalat stb.
Köcc! :)

mozesapo
Elöször én is majdnem ott vásároltam, aztán szóltak hogy van nagyker. Azért +25-50% felár azért egy kicsit túlzás. pl Wentiltech : Chieftec 360táp 9900+Áfa, Overclock 14500+áfa.

mozesapo
Te csak vásárolj ott, jó drága.

mozesapo
Még annyit, hogy én ott vettem a Thermaltake 6000+ házam 360W Chieftec táppal bruttó 50e ft-ért. Máshol az 5000+ ház + ilyen táp 52 nettó volt.

Tumor
Ok ! Köszi szépen az infót !

......ha valakinek azért van még tippje, ne fojtsa magába ! :))
mozesapo
Hivd fel a Wentiltechet. www.wentiltech.hu.
Tavaly azt mondták ebben az évben lehet hogy már forgalmazni fogják. Mondjuk nagyker de ezen lehet segíteni.

Tumor
http://www.thermaltake.com/products/AquariusII/aquariusII.htm

Na ilyet ki tud Magyarországon ?