Windvd 4.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RelakSfromhome
windvd5 "bekeretezi" a képet.
Van ennek ellenszere? :S

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Köszi, megpróbálom.
Én Platinum verziót használok, serial elõtt még meg is jelennek a hang opciók, de utána egy seriallal sem bírom elõcsalni.
HI! Én is a windvd 5-öt használom(5.1_b05_026) , jó a progi, de a problémám az lenne, hogy nem tudom elõcsalni az audio beállításokat, mint anno a 4. verzióban /SRS beállítások, stb.../. Van valakinek crack vagy serial ami ezt is elõhozza, mert én sokkal próbálkoztam de nem sikerült...
KranaZoli
Van itt v.ki aki a WinDVD 5-öst használja?
Én most erre cseréltem le a WinDVD4-est.
Letöltöttem a Trial-t + "crack"-hez ami kell infó.

Szerintem ez jobb, ill. jobb még a PowerDVD-nél.
Hangzásban eszméletlen jó!

Viszont van pár dolog, ami új benne és ezekre keresnék választ, de 1enlõre nem írom le, csak ha v.ki visszaírja, h. szintén ezt használja már...

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

CybearBoy
Mivel hardware-hez kaptad, tuti nem teljes értékû változat, hanem csökkentett (pl nincs 5.1 hang, bundle kategória. Szvsz ez lehet a baj.

Egy kis segítséget kérnék!
A dvd meghajtóhoz mellékelt Windvd programban nem tudom beállítani az 5.1-es hangot. Az Audio menüben ott van, de nem engedélyezi bekattintani.
Hogy nézzek így filmet, mikor éppen a hang a lényeges????