9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
#290 lehetséges, hogy az volt, az elején vmi gáz hatására kijönnek a hullák a földből :) -
#289 Istenség! Megtaláltam DC-n a The Story of Ricky-t, eddig KaZaA-n csak egy rövid részletet találtam a filmból, a teljeset nem, szóval most vihogok rendesen! -
#288 Pedig a folytatásoknak semmi köze nincs az 1. részhez, ami egy agyrém volt, a többi meg ilyen szörnyes sci-fi. :D -
#287 Return of the Living Dead -
[Walaki]D`Lair #286 én véletlenül belenéztem 12 éves koromban az X-tro 3-ba és utána 2 napig nem bírtam aludni :DDD -
[Walaki]D`Lair #285 Hullajó? -
#284 apropó volt vmi zombi film, ahol agyvelőt ettek a delikvensek....és akkor így egyre többen lettek....nagy bruhaha volt....a végén meg asszem bevezettek áramot a vízzel feláztatott mittudoménhova és megrázta az összeset......lehetett rajta röhögni, bár a címére nem emlékszem -
#283 én meg pont a freddy-filmeket nem szeretem.....semmi speciális, csak egy csíkospulóveres sarki csöves, akinek fülig ér a szája :) -
#281 Nálam a thing és a kampókéz:) -
#280 Attól függ, mit nevezünk horror-filmnek. Én nem nagyon csípem a P13-at, Freddy-t, inkább a zombi-filmek jönnek be. Szerintem ezek között vannak a legkeményebbek. Evil Dead, The Beyond, City of Living Dead, stb.
Esetleg nézz körül itt. -
#279 Freddy Krueger a legjobb!!!! :D KEdvenc az az idióta fazon! :) JAson csak egy túltáplált gyilokgép, nicns stílusa. :) -
#278 a lejobb szerintem a péntek 13-"sorozat"....bár az is kiszámítható volt.....ennek ellenére igazi horror film nincs /aminél tényleg esély van vmi szívdobogás-megakadásra/ -
#277 Melyik a legjobb horror film egy 10-es skálán? -
#276 Az horror?:) -
Braveheart #275 le lehet vhonnét szedni még a Hatodik Érzéket? -
#274 Elkezdtem lehúzni a Day of the Dead-et (Romero), és belenéztem az elejébe.
Leszáll a helikopter, néni, bácsi kiugrik, a környék teljesen kihalt (fényes nappal), mindenhol roncsok, dúlás nyomai, sehol egy ember, bácsi meg elkezd hellóóóóóóóóóózni, 1az1ben 28 nappal később fíling! Illetve pont fordítva, a 28 n.k.-nek van 1az1ben Halottak napja fílingje! :) -
#273 de!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! asszem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!bár nemtom hogy képzelem e, vagy télleg igaz!!!!!!!!!!!!!!:) -
#272 Olyan régen még nem is éltél!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#271 decukíííí :DDDDDDDDDDDDD -
#270 LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL láttam vagy 7-10 éve!!!! asszem !!!!:) de akkor lol hogy az már fáj :))) szétröhögném rajta az agyam:)) már akkor is csak lestem, semmi reakció miközbe néztem, most meg szétesnék a röhögéstől :)))))))))))))))))) -
#269 lehet, már írtátpk, de aug. 15-én lesz a premierje a "freddy vs Jason"-nek.....megnézzük mit tud......és lehet szurkolni is :) -
#268 A letöltés megy, szóval végülis nincs gond! Csak mégis ilyen üzenetek vannak, de kösz az infokat, megjegyzem.
A Suspiria-ról csak jókat olvastam, de azt egyáltalán nem láttam még, a Demons-ot nagyon régen láttam, alig emlékszem, Deep Red-nek pont ma néztem a VHS-borítóját. :)
Ami nem rég jött le KaZaA-ról, az a City of the Living Dead (v. Gates of Hell), nagyon ütős, kemény film. Ha netán nem láttad volna, akkor mindenképp ajánlom! -
#266 Köszönöm!
A Grand Twilightra bementem, és töltök is le egy jó kis filmet (New York Ripper Lucio Fulci-tól), de érdekes módon a kis ablakokban disconnected üzeneteket kapok. Pedig a letöltés megy, a 15G-nyi megosztás megvan, szal ezt még nem nagyon értem. -
#264 Hihi! Most raktam föl a DC-t, eddig nem használtam, de most, írásod hatására végre rászántam magam. Megyek is keresgélni! -
#262 Amire még nagyon kiváncsi vagyok, az a New York Ripper, szintén Fulci-tól. Iszonyat képeket látni a neten róla, például itt. -
#261 Én úgy emlékszem az volt!
Megtaláltam végre KaZaA-n a Beyond-ot, és lassan ugyan, de elindult a letöltés! Belenéztem, minden bizonnyal DVD-rip, a hang nagyon jó, a kép szintén (bár ugye több, mint 20 éves a film), szóval már meg tudtam nézni, ahogy szegény Schweik-et meglincselik! :) -
Ramza #260 Elképzelhető, sajnos címekre egy darabra sem emlékszem.
A Day... nagyon lassan scordogál lefelé, de egyszer ez is lejön, és akkor kiderül. -
#259 Szerintem az egyik ilyen zombis a Day of the Living Dead. Nem? Természetesen rohadt régen láttam azt is. -
Ramza #258 Tegnap megnéztem a Dawn of the dead-et.
Vazz, 125 perc, Romero nem viccelt, igazi magas költségvetésű zombi film, nagyon jó! Sokkal jobb szerintem mint a Night of...
Viszont bajban vagyok, hátha valaki tud segíteni. Mindig azt olvastam erről a filmről, hogy ez az, amiben egy bevásárlóközpontban torlaszolják el magukat a szereplők.
Na én két "bevásárlós" zombi-filmet is láttam, nem tudtam, hogy melyik. Az egyikben lapos központ volt, am áésikban toronyépület. Mindkettő zombifilm.
Namost. Egyik sem ez volt :)
Valakinek esetleg nincsenek olyan élményei, ami alapján be lehetne azonosítani a másik kettő "áruházas-zombifilmet"? -
#257 Viszont egy-két éve láttam a Halálmester első részét...na az is teccett, főleg mikor a csávóból kitépte magát a csontváza... -
#256 nekem is csak annyi van az emlékeimben, hogy elmennek a fiatalok a múviba. Az épület előtt áll egy motor, és a kormányára egy maszk van akasztva. Az egyik tsákó felveszi, de a maszk megcsikarja az arcát...Nézik a filmet. valami horror izé. A csikart gyereknek fáj az arca, kimegy a mosdóba. Közben bent a filmen kiderül, hogy azé vannak a démonok a filmben, mert valaki felvett egy maszkot és az megcsikarta...a csikart gyerek haverjaiban gyanú ébred és kimennek utána. A cs.csákó közben nyomkodja az arcát és egy csomó trutyi folyik ki belőle...ebből a csókából lesz ez első gyémon...a többit a feledés homályába burkolta az idő... -
#255 A Démonokról mostanában találtam írást a neten, és azt hiszem láttam, de azt is baromi régen, és abból semmire sem emlékszem. :/ -
#254 Ezt én csak olvastam...
Nekem az első horror filmem a zero boys volt, de már csak egy kép van bennem, amikor a palytában találnak koponyákból egy halmot...
anno a Démonok c. filmet láttátok? -
#253 Ja, nekem is kb a Lifeforce-szal egy szinten tetszett! -
Madmaxx #252 hu azt nagyon komáltam :))))) Mikor látja a jó csajokat és azoknak mind ufófeje van :)) ownzzzz -
#251 Jajaja! -
Madmaxx #250 az meg amikor csak vmi szamüveggel látják az alieneket mi??? -
#249 Plusz kb. ezzel egykaliberű (számomra legalábbis) John Carpenter They Live! c. filmje! -
#248 Hohó, alapfilm, jó régen láttam ezt is! :) -
Ramza #247 Ez az :)