Horror- és B-film topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Galy
Trancsírozott agyvelõdarabok megvan valakinek jó minõségben?

nekem videókazin van meg, fekete-fehérben, alámondásosan, de szívesen megnézném még vagy ötször!
Galy
na meg persze a " Televéreztem a mosókonyhát véres-vérrel 2"

ez is csúcs múvi!
Amúgy hitetlen akart lenni.
Kutya meg azért vagy, mert itt ugatsz 😄

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Galy
nekem akkor is a "Fémbakancsos vérkutya washingtoni ámokfutása 5" a kedvencem...

😛
Blasta
Kifelejtettél két betüt!
"hihetETlen" kutya!!!!

De miért vagyok kutya? :-D

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

Megjött a másik hihetlen kutya 😊

Ki lakik ott keleten? Szexuális Zaklatás Panda! Ki segít, hogyha gondod van? Szexuális Zaklatás Panda! Ki mondja meg, hogy mit lehet? Szexuális Zaklatás Panda!

Hát szerintem annyi címe volt, ahány alámondásos verzió készült belõle.

Jano
Tipli van, nézzé rajzfilmeket!

- Have you ever had déja-vu? - Didn't you just ask me that?

Jano
Nem vágtam! Fõleg a Néma szörny címrõl. Én valami Legyõzhetetlen szörnyként láttam asszem.

Galy
jóvanna 😊
Nem kötözködünk, vazze 😊
Ez itt a mûvészet-kedvelõk topikja 😊

Errõl beszélek én is 😊

Galy
az pedig a "Fröcsköl a vér de mégsem 2"

asszem
Galy
Amerikai vérengzõ visszatér 3

sztem

Jano
A filmben persze ennél több esemény is van... 😄D

Jano
Chuck Norris?

Tõle arra a filmre emlékszem, amikor volt egy halhatatlan emberke. Megvágták szikével a doktorbácsik, és azonnal beforrt a seb. A végén Csákbácsi berugja egy kútba. Anno tetszett!

Jóként emlékeztem rá, de most utánaolvasva...háááát...nem hiszem, hogy most is tetszene.
Amúgy közben rájöttem, hogy "néma" és nem "zöld" 😊
Silent rage a címe, Chuck Norris játssza benne a jófiút, és én úgy emlékeztem, hogy elég véres. Nénik itt is halnak meg, mocsárra emlékeztem, de közben rájöttem, hogy Texasban játszódik, ott meg nem túl jellemzõ ez 😊, stb.
Egészen biztosan semmi köze az általad keresett mûhöz 😄

Jano
Kösz, remélem Inshaverom kideríti, ígéretes volt a hozzászólása. 😄D

Grín Monsztá? Az nemtommi. Jó?

Keresek-keresek (a fejemben is), de semmit nem találok 😞
Szerintem ez a film nekem kimaradt 😞

(az átváltozás nélkül a "Zöld szörnyre" fordított alábeszélõs jutott eszembe, de nem az)

Jano

Instict
megprobálok utánajárni, csak télleg marha régi film

Instict
nemtom a címet, de dereng valami

Jano
Nemtom, de lehet! Nagyon halványan emlékszem!
Tudsz címet? Vagy akármit?

Instict
nem egy fiatal csaj marad a végén? meg mintha a szörnyet el is gázolnák valami autóval ott a dokkokban...

Jano
Ramza, vagy valaki talán segíthetne nekem, mert a kiborulás szélén vagyok!

Szóval adott egy film. Kb. 15 éve láttam. Minimum. Emlékeim róla a következõk (melyek messze nem biztos, hogy pontosak is!):

- van 1 tag, aki képes átváltozni csúnya rémséggé
- egyik átváltozásakor kissé E.T.-re hasonlít az arca, de nem mindig ugynolyan
- mintha nõket gyilkolna átváltozott állapotban
- rendõrök (?) üldözik, és a mocsárba (?) menekül
- egy olyan jelenet dereng, mintha egy hajón, vagy kikötõdokkban üldöznék, és lõnének rá, ott nagyon mérges, és rettentõ csúnya arcokat vág

Ennyi dereng róla!

Csak a film címe kellene! 😄D

Jano
Igen, ezek szerintem is klasszikus mûvek. A Thing-et nemrég sikerült beszereznem jó minõségben. Nem néztem meg teljesen, csak beletekergettem, de abszolút elõjött az régi érzés, amikor elõször láttam. Iszonyú nyomasztó, sokszor olyan nagy a csend a filmben, hogy már abba beleborzongok.
Nagyon tetszik a lény sokféle, agyrémszerû alakokat felvevõ ábrázolása a filmben.
Egyébként most vettem csak észre, hogy azt a kevés, de hatásos zenét a filmben Ennio Morricone-nak köszönhetjük. 😊

Szóval a kérdeésem amit már rossz topicba feltettem véletlenül, hogy szerintetek a halálhajónak jó avagy rossz vége van?

Nekem ezektõl a jelenetektõl a hideg futkos a hátamon, de szó szerint. Remegni még nem remegtem szerencsére.😄

the ring!!! tényleg jó volt.mikor a csaj kijött a tv-bõl,rendesen beleremegtem,pedig már láttam jó néhány horrort.ajánlom mindenkinek aki még nem látta

Igen, mindenkinek az tetszik (nekem is csak az jött be)

Jano
Nemrég meglestem a Jason X-et. Nem kellett volna! 😄

1 jelenet tetszett benne, az arcszétcsapásazasztalon címû.

Jano
Köszike!

Beszámolót, geca!

Kibaszott jól áll az imdb-n, valami 7,3 körül, úgyhogy nagyon kiváncsi vagyok rá én is. Általában horrorok ennyit messze nem szoktak kapni, és nem 20, hanem majdnem 1000 szavazat után lett ennyi...
A végén új klasszikus születik? 😊

Azt azért vágod, hogy az említett jelenet miért olyan amilyen, mirõl szól, miért lehetett benne a filmben, stb?

Nagyon jó, már kb. két éve akarom megvenni a trilógiát dvd-n (valamiért a negyedik részt senki nem veszi "emberszámba", jogosan), szintén gyerekkorom legszebb emlékei között 😊
(mondjuk ez se nem zombis, se nem slasher 😊

lassú vagy én már megnéztem 😊))

EU Bloodscalp: Malthrok - Orc Warlock

Jano
Öcsééééém! Láttam egy ftp-n Freddy vs. Jason-t! Valahogy csinálok helyet, és a hétvégén meghesszölöm. 😄

cenobite
Omen=Must have!

Mindenképpen nézd meg!

gamertag: kenobita

Jano
Persze! Hiszen alapmû! 😊

Klasszikus. Egyebet nem tudok mondani.

ÁjjLe BoBBi
nemtom, tegnap csak belkattintgattam, de mikor véletlen elkaptam azt a részt mikor egy csávó ordít, kinyitja a száját és figyel egy szem, aztán meg kibújik a csávó hasából valami kokszos boxoló, ráadásul felöltözve, az már kész vol 😊))))))))))))))))))))))))))))) szal nagyon komoly a film 😊))))))))))))))))))))))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jano
Basszus, a Szilfa utcás rémbõl nem tudom melyik részeket láttam, és nem is tudom mennyit. 😄

Ez nem igaz 😊
Az elsõ rész jó volt nagyon, a második vicc, a harmadik nézhetõ, utána pedig hullámozott a középszerû és a gyenge között.

ÁjjLe BoBBi
Rémálom az Elm utcában 1, 2 😊)))))))))) az nem horror hanem vigjáték 😊))))))))))))))))))

\'\'Racing is life. Anything that happens before or after is just waiting.\'\'

Jano
Bizony! Nekem olyan élmény volt, hogy örökre megmaradt! 😊 A legjob Lovecraft adaptációk között említik. Mai szemmel mondjuk már kissé humoros 1-2 jelenet, de tényleg jó a film. A folytatásáról ez már nem igazán mondható el... 😊

Leszedtem egy csomó trailert a creepyclips-rõl.
Annyian beszéltek már a Re-animatorról, hogy kiváncsian néztem meg.
Kb. tíz másodperc után döbbentem rá, hogy ez is gyermekkorom legszebb film-élményei között van, csak elfeledkeztem róla 😞
Nagyon sürgõsen be kellene pótolni, mert emlékeim szerint jóóóó!

Jano
Oksa!

Jaja, DC-n nyomtam, bár az egyik hubról most lezúztak, mert állítólag ócska a kliensprogramom, amit úgymond nem értek. 😮 😄
Most fullon a vinyóm, de lassan kiírogatom õket, azt akkor meglátjuk mink van.
Otthon berakom ide a listát.

Galy
jówanna, csak vicceztem 😊
Nem baszogatjuk a másikat! 😊
Amúgy megmondtam, ha egyszer szombaton lesz bemozdulás, és ráérek, akkor nem úgy fogok elmenni mint a mosott szar. Péntekenként ez általában elõ szokott fordulni...

Galy
beugrassz valami jóarc megmozdulásra egy pár percre???

LOL!

:-)