9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • _Vegeta_
    Csupan 3-4x.
    #2220: nokomment :)
  • fifi
    látom meg akarod üttetni magadat holnap... :) Jó film nem egyenlő örökös favoritokkal...
    Érted???
  • deicide
    jó hogy nincs itt senki!!

nos...

nem nagy film ez a Dark Woter...szerintem...(

többet vártam...!
  • deicide
    már meg is találtam a torrentet...))

kiváncsi vagyok nagyon a ringu-ra....hogy az milyen lehet mind a 3. részre..)

látta már valaki....az eredetit..?
  • deicide
    Save the Green Planet akkor tehát nincs más dolgom mint rákeresni valamelyik torrent oldalon erre a filmre..))
  • Loál János #2217
    Igen, szerencsére sokhoz van.
  • deicide
    Save the Green Planet pl. ezt néztem ki magamnak...!

ezekhez van magyar felitat...?
  • Loál János #2215
    Uzumaki - nem rossz Kör-jellegű horror, van 1-2 ijesztő effekt benne
    The Story of Ricky - trancsírkung-fu, páratlan, egyedi, zseniális, nagyon vicces, alapmű
    Electric Dragon 80.000V - számomra totál érthetetlen, de nagyon szép képekkel teli film, fogalmam sincs miről szól
    Ebola Syndrome - a nevezett betegséggel fertőzött, kissé elmebeteg főszereplő szórakoztató története
    Ichi the Killer - egy kőkemény síró-pityogó balfék, és az őt kereső szadista-mazochista Jakuza-tag története, alapmű
    Organ - csak beteg, nemnormális szereplők, nulla pozitív hős, eléggé érthetetlen végkifejlet
    Save the Green Planet - egy önkéntes, aki megtisztítja világunkat a földönkívüliek beszivárgásától - már ha egyáltalán földönkívüli az, akit szarrákínoz...

Hirtelen ennyi.
    Szóval sok van, sokféle, és mindegyik másért jó. Ha van időd visszaolvasgatni, akkor találhatsz még dögivel. :)
  • deicide
    na itt is vagyok ...)

szal...

keresek filmeket...és a Kör 2 okositottak ki hogy a Japcsik milyen veszett filmeket csinálnak...!

Ott javasolták a Darkot is...))

• Loál János #2213
    Loál. :DD

Fifibá mindig azért lelkesedik, amit aktuálisan lát. :D
  • Cvd
    Csak a múlt héten 3-4 olyan filmmet említettél ami beletartozik ebbe a kategóriába, és akkor a zombis hulladékokat nem is számoltuk, úgyhogy nem hinném hogy rövid az a lista.:)
  • Glpetyus
    Egyik kedvenc filmem

• Loál János #2210
  • fifi
    Hmmm megvan a 28days later DVD-n.
    Akárhányszor megnézem ezt a filmet, mindig bebizonyítja, hogy helye van minden idők /számomra/legjobb filmjei között. És az a lista elég rövid ám!
  • sweech
    a holtak hajnala nekem nagyon teccik :DDDDDDDDDDDDDDDD
  • Jano
    Áz!
  • Ramza
    Privát
  • Jano
    De bazz! Az a gond, hogy Brain Dead cím alatt csak a Hullajót lehet fellelni. Címazonosság sux. :C
  • Ramza
    Mivel fél éve nem voltam fent, így most néztem, hogy fizetős lett a Crazymazey.
    Üzenem nekik, hogy a ..... ........!!!
  • Ramza
    Internet?
    Csak egy ötlet volt :)
  • Jano

Ezt a Brain Dead-et hogy szerezzem meg?
  • Jano
    One Missed Call

Igazából nem értem, hogy Takashi Miike miért csinálta ezt a filmet, mert egy akkor nyúlás- és kliséhalmaz, hogy ordít, gyakorlatilag tök ugyanaz, mint a Kör, de egyszerűen olyan fosatós, hogy még. Pedig az elején fogtam a fejem, azt hittem nem fogom tudni végignézni, mert minek, ha már láttam ugyanezt máshol? Az utolsó kb. fél óra viszont olyan hatást gyakorolt rám, ami nem sűrűn fordul elő. Ültem a gép előtt, és rostam.

Spoilerz:
    A szekrény-jelenet, a plafonon-fejjel-lefelé-mászós jelenet, valamint az Anyuci-zombi a legdurvább, így kell rettegésben tartani a kedves nézőt.
    /Spoilerz

Ezért viszont inkább nem pontoznék. Ha nem látom a Kört, és a Szemet (gondolom több is van még, amit ide lehetne írni, de azokat tényleg nem láttam :)), akkor simán top a kategóriájában.
  • Böjtös
    www.fangoria.hu

Új frissítés, valamint a legfontosabb: premier előtti vetítés a játék rovatban...
  • Glpetyus
    Szuper,köszi.
  • fifi
    Tévedtem. 2005.02.03.

ez tuti info
  • TheBerzerker
    nekem aszem meg is van valahol:)

beszereztem jopar bookwalter filmet.
  • fifi
    És megtaláltam, ha hiszitek-ha nem...

kib. lassú, de egyszer csak leér...
  • TheBerzerker
    bookwalter rulz!!!!
  • Ramza
    "User Comments: Great Movie"

:DDD
  • fifi
    ezért_bármit_megadok
  • fifi
    De ezt ne vedd kézpénznek, én csak következtetek...

[nem jár moziba]
  • Glpetyus
    Köszi :S

*valamkinek=valakinek*
    ^.^
  • fifi
    Screener verzió kiadásának idejéből számolva; március-áprilisig szvsz semmiképp...

[ezt most a többi CAM-screener-DVDrip kronológiából következteti]
  • Glpetyus
    ^^
    Van valamkinek lövése arról,hogy a "SAW"-t mikortól adják majd itthon a mozik? ^^
  • TheBerzerker
    igen errol mar en is olvastam...
  • Ramza
    Night of the demons
    Végigszenvedtem. Gondolom a második-harmadik rész még rosszabb lesz, érdemes volt leszedni őket annak idején.
  • Jano
    Re-Animator remake...
  • Jano
    A Bloodbath-tal, és a Rampage-el szemeztem a minap DC-n, de nem kezdtem el lezúzni őket.
    Viszont jön lefelé a Nymphoid Barbarian in Dinosaur Hell! :O
  • TheBerzerker
    http://www.zombiebloodbath.com/ToddSheets.html

parancsolj:)
  • Ramza
    Cím alapján teljesen nyaminak tűnik!