9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
-
mert ha valós, akkor a rendezőmonnyonle!!!! -
megmondom az őszintét, én tényleg minden mocsokot, deviáns/obszcén/brutális megnyilvánulást üdvözlök, és megnézek.
így vagyok most egy pl. Rozz Williams rövidfilmmel, és a Necro files II-vel.
de nézegettem "ott" reggel a dolgokat, és ráakadtam erre a Soapra... Hát b+ ez az a cucc amit én tényleg a büdös életben nem fogok megnézni, ha egy UZI-t szorítanak a halántékomhoz, akkor sem!
iszonyat beteg undorító keleti férgek!!!
okkádék...
különben azok valós dolgok, vagy trükkök? -
Fifi! Fogadok, hogy töltöd a Teenage Soap-ot! :D -
Jieáh! -
enmar a FIRE! resznel tartok 
-
reanimator #4817 Gamerek-Tölthető a Land of the dead game. -
vegyel xdobozt, es akkor maris "velunk" leszel ;) -
#4815 Rég lehettél itt:) -
89 uj üzenet O: -
#4813 Azt biztos! -
WTH #4812 Csak az első Prom night -ot láttam, de az tényleg jó.
-
Persze, köszönöm. Egy új világ nyílik meg előttem! :DD HTX! -
de azért jó, ha elolvasol egy torrent FAQ-t...
biztos-ami biztos -
#4809 Igen.
Kattintasz a neked tetsző cuccra,aztán a megnyitásra,és a kliens már indul is.
-
Köccee! Még egy zavaró kérdés. :)
Torrentben nem vagyok otthon. Regisztráltam az oldalon. Úgy működik, hogy leszedem a kis torrent file-ját valamely filmnek, és azt megnyitom valamilyen torrent client-el, pl ABC-vel? Megnyitás után meg indul a tőtés lefele (némi beállítgatás után, nyilván)? -
Kb. sulibáltrancsírnak említeném a filmeket. :)
Az elsőben csak egy maszkos gyilok van, a második már kicsit szupernaturális, a 3., 4. részt keverem, de valamelyikben zombik vannak.
Szal nagyon jó a kvartett, változatos, szemet gyönyörködtető. :D
(Az első részben figyel Leslie Nielsen, és Jamie Lee Curtis. -.-) -
azok mik pontosan?
nézegettem én it "ptt" de én nem emléxem semmire. -
Prom Night-ok mekkora filmek már. :D A második, és harmadik részt anno még a TV4-en, vagy a SzívTV-n láttam, később be is szereztem mindet. :) -
tracker.zaerc.com
csak és kizárólag nekünkval filmek. -
#4803 www.ilovetorrents.com
Regisztrálod magad és a xvid rovatban GYÖNYÖRŰ horror és b-filmeket találsz!
Egy - két cím amik a napokban kerülte fel:
King Kong 1933
Bio zombie
Halloween 4
Prom night 2
Frightmare
és még sorolhatnám...
-
Lehetne egy szemét, és gagyi kérésem? Valaki tudna infót küldeni privátban, hogy honnét lehet leszedni az ilyen ragyogó kis horror és B-kat opuszokat? (Mondjuk a DC kivételével.) -
Március??? Mit tökölnek ennyit? Na persze, marketing: hadd fusson le az X-Box széria, aztán kaszálhatunk megint a PC-sen. Értemén. Csak ezzel megint velünk csesznek ki. :(
-
de!
most váltottam, és ez lazább mint az előző/eddig legalábbis/
horgásztopikba meg nem írsz... :D -
Pecázol? Rohatt! :@
Nincs melód? o.O -
ja és holnap nem, de utána vhogy elkezdem a Terror firmert!
[holnap horgászik]
[ráér] -
-
kész a Hell of the living dead időzítése...
most küldtem át Slayernek, ő még összenézi, kiegészíti, de pár napon belül felkerül a "megfelelő helyre"!

-
ehh ezen en is hanyattb*sztam magamamt... PC release date: Mar 1, 2006 :O
majd utana Call of Cthulhu: Destiny's End (PC) Oct 19, 2006 ez mar TPS lesz, mig ugye a dark corners az FPS...
-
uhhohhh azt a szemetet nem is mertem emiteni, nagyon elb*szott egy sz*rkupac lett :(((((((((( -
Full Metal Yakuza
most nem tudom eldönteni, milyen stílusú film volt. Kicsit Terminátor, kicsit Pinokkió/!/, Frankeinstein... Minden volt benne.
A történet annyi, hogy egy fickó kemény yakuzává akar válni, de ebben megakadályozzák/beleeresztenek jó 15 skúlót/. A hulláját megveszi egy "tudós" és innen jönnek a bonyodalmak. Nekem kicsit talán jobban be kellett volna mutatni magát a dokit, mert az sztem nem volt elég, amit a laborban ökörködtek... Igaziból eldönteni nemtom, hogy vígjáték-e, vagy komoly film, mindenesetre tocsog a vérben, és van benne S/M jelenet is, ha valakinek az tetszik... :)
Viszont jól lejött a távol-keleti maffiavilág íze, és a feljebbvaló iránt érzett korlátlan tisztele, és önfeláldozás...
de csak nem tudom én ezt 100%-ig komolyan venni.
maradjunk annyiban, hogy egy elég jó, de kliséktől sem mentes bosszútörténet.
8/10 -
Nem is tudtam hogy xbox-ra már megjelent.És milyen értékeléseket kapott? -
Corrosion Of Conformity???
:DDDDDD -
#4790 Közbe rájöttem,sorry :) -
#4789 Miajaza a COC? -
#4788 Én akkor el ne felejtsük az Evil dead : Regeneration-t!
Bruce mester hangjával! -
COC mikor gyün PC-re? -
Spirit Trap
angolnak tűnő tinihorror egy szellemek lakta házról. fősulisok albérletbe kapják a házat olcsón, örülnek, de sok fura dolog történik a 3 csajjal, meg a 2 fiúval. Csajok fullosak, de semmi ijesztő nincs benne. Semmi! Dögunalom a netto 82 perc!
2/10 (csajok miatt)
billie piper RULZ -
volt ez az akció, hogy vmelyik EvilDead, Mátrix 2-3 meg hasonló filmeket egy ilyen hülye bújtatóts falidíszbe fűztek... Na és ott volt ez is 1990-ért.
[Cora Szolnok] -
HAT en mentem beszarok gyerekek... ehh el vannak kenyeztetve a HOrrorlike emberek mint en... :DDD
ma Resident Evil 4 - PS2 (GAmecubomon mar vegigtoltam nade ez extras meg minden elvileg) :D
Call of Cthulhu - XBOX
eznemigaz... ez nemer... :DDDDDD AAAAAAA es vegre ugye COC meddig halasztottak mar... :D
es akkor mar jonnie kellett volna a LAnd of the deadnek(game) is... AAAAAAA
:D
naszal most dilemma ezerrel... most melyikkel nyomjam... hmmm :D -
:O en csak dragabbert lattam