9628
Klasszikus, és új horrorok, B-kategóriás remekművek topikja
  • fifi
    mert ha valós, akkor a rendezőmonnyonle!!!!
  • fifi
    megmondom az őszintét, én tényleg minden mocsokot, deviáns/obszcén/brutális megnyilvánulást üdvözlök, és megnézek.
    így vagyok most egy pl. Rozz Williams rövidfilmmel, és a Necro files II-vel.

de nézegettem "ott" reggel a dolgokat, és ráakadtam erre a Soapra... Hát b+ ez az a cucc amit én tényleg a büdös életben nem fogok megnézni, ha egy UZI-t szorítanak a halántékomhoz, akkor sem!
    iszonyat beteg undorító keleti férgek!!!
    okkádék...
    különben azok valós dolgok, vagy trükkök?
  • Jano
    Fifi! Fogadok, hogy töltöd a Teenage Soap-ot! :D
  • Jano
    Jieáh!
  • Lammer
    enmar a FIRE! resznel tartok
  • reanimator
    Gamerek-Tölthető a Land of the dead game.
  • Lammer
    vegyel xdobozt, es akkor maris "velunk" leszel ;)
    Rég lehettél itt:)
  • báttyó02
    89 uj üzenet O:
    Azt biztos!
  • WTH
    Csak az első Prom night -ot láttam, de az tényleg jó.
  • Voltan
    Persze, köszönöm. Egy új világ nyílik meg előttem! :DD HTX!
  • fifi
    de azért jó, ha elolvasol egy torrent FAQ-t...

biztos-ami biztos
    Igen.
    Kattintasz a neked tetsző cuccra,aztán a megnyitásra,és a kliens már indul is.
  • Voltan
    Köccee! Még egy zavaró kérdés. :)
    Torrentben nem vagyok otthon. Regisztráltam az oldalon. Úgy működik, hogy leszedem a kis torrent file-ját valamely filmnek, és azt megnyitom valamilyen torrent client-el, pl ABC-vel? Megnyitás után meg indul a tőtés lefele (némi beállítgatás után, nyilván)?
  • Loál János #4807
    Kb. sulibáltrancsírnak említeném a filmeket. :)
    Az elsőben csak egy maszkos gyilok van, a második már kicsit szupernaturális, a 3., 4. részt keverem, de valamelyikben zombik vannak.

Szal nagyon jó a kvartett, változatos, szemet gyönyörködtető. :D

(Az első részben figyel Leslie Nielsen, és Jamie Lee Curtis. -.-)
  • fifi
    azok mik pontosan?
    nézegettem én it "ptt" de én nem emléxem semmire.
  • Loál János #4805
    Prom Night-ok mekkora filmek már. :D A második, és harmadik részt anno még a TV4-en, vagy a SzívTV-n láttam, később be is szereztem mindet. :)
  • fifi
    tracker.zaerc.com

csak és kizárólag nekünkval filmek.
    www.ilovetorrents.com

Regisztrálod magad és a xvid rovatban GYÖNYÖRŰ horror és b-filmeket találsz!

Egy - két cím amik a napokban kerülte fel:

King Kong 1933
    Bio zombie
    Halloween 4
    Prom night 2
    Frightmare

és még sorolhatnám...
  • Voltan
    Lehetne egy szemét, és gagyi kérésem? Valaki tudna infót küldeni privátban, hogy honnét lehet leszedni az ilyen ragyogó kis horror és B-kat opuszokat? (Mondjuk a DC kivételével.)
  • Voltan
    Március??? Mit tökölnek ennyit? Na persze, marketing: hadd fusson le az X-Box széria, aztán kaszálhatunk megint a PC-sen. Értemén. Csak ezzel megint velünk csesznek ki. :(
  • fifi
    de!
    most váltottam, és ez lazább mint az előző/eddig legalábbis/

horgásztopikba meg nem írsz... :D
  • Jano
    Pecázol? Rohatt! :@
    Nincs melód? o.O
  • fifi
    ja és holnap nem, de utána vhogy elkezdem a Terror firmert!

[holnap horgászik]
    [ráér]
  • Jano
  • fifi
    kész a Hell of the living dead időzítése...

most küldtem át Slayernek, ő még összenézi, kiegészíti, de pár napon belül felkerül a "megfelelő helyre"!
  • Lammer
    ehh ezen en is hanyattb*sztam magamamt... PC release date: Mar 1, 2006 :O
    majd utana Call of Cthulhu: Destiny's End (PC) Oct 19, 2006 ez mar TPS lesz, mig ugye a dark corners az FPS...
  • Lammer
    uhhohhh azt a szemetet nem is mertem emiteni, nagyon elb*szott egy sz*rkupac lett :((((((((((
  • fifi
    Full Metal Yakuza

most nem tudom eldönteni, milyen stílusú film volt. Kicsit Terminátor, kicsit Pinokkió/!/, Frankeinstein... Minden volt benne.
    A történet annyi, hogy egy fickó kemény yakuzává akar válni, de ebben megakadályozzák/beleeresztenek jó 15 skúlót/. A hulláját megveszi egy "tudós" és innen jönnek a bonyodalmak. Nekem kicsit talán jobban be kellett volna mutatni magát a dokit, mert az sztem nem volt elég, amit a laborban ökörködtek... Igaziból eldönteni nemtom, hogy vígjáték-e, vagy komoly film, mindenesetre tocsog a vérben, és van benne S/M jelenet is, ha valakinek az tetszik... :)
    Viszont jól lejött a távol-keleti maffiavilág íze, és a feljebbvaló iránt érzett korlátlan tisztele, és önfeláldozás...
    de csak nem tudom én ezt 100%-ig komolyan venni.
    maradjunk annyiban, hogy egy elég jó, de kliséktől sem mentes bosszútörténet.

8/10
  • STREEX
    Nem is tudtam hogy xbox-ra már megjelent.És milyen értékeléseket kapott?
  • fifi
    Corrosion Of Conformity???

:DDDDDD
    Közbe rájöttem,sorry :)
    Miajaza a COC?
    Én akkor el ne felejtsük az Evil dead : Regeneration-t!
    Bruce mester hangjával!
  • Voltan
    COC mikor gyün PC-re?
  • EmThor
    Spirit Trap

angolnak tűnő tinihorror egy szellemek lakta házról. fősulisok albérletbe kapják a házat olcsón, örülnek, de sok fura dolog történik a 3 csajjal, meg a 2 fiúval. Csajok fullosak, de semmi ijesztő nincs benne. Semmi! Dögunalom a netto 82 perc!

2/10 (csajok miatt)

billie piper RULZ
  • fifi
    volt ez az akció, hogy vmelyik EvilDead, Mátrix 2-3 meg hasonló filmeket egy ilyen hülye bújtatóts falidíszbe fűztek... Na és ott volt ez is 1990-ért.

[Cora Szolnok]
  • Lammer
    HAT en mentem beszarok gyerekek... ehh el vannak kenyeztetve a HOrrorlike emberek mint en... :DDD
    ma Resident Evil 4 - PS2 (GAmecubomon mar vegigtoltam nade ez extras meg minden elvileg) :D
    Call of Cthulhu - XBOX
    eznemigaz... ez nemer... :DDDDDD AAAAAAA es vegre ugye COC meddig halasztottak mar... :D

es akkor mar jonnie kellett volna a LAnd of the deadnek(game) is... AAAAAAA
    :D
    naszal most dilemma ezerrel... most melyikkel nyomjam... hmmm :D
  • Lammer
    :O en csak dragabbert lattam