Sthol András a Napoleon-ban
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ezt nem most fogatták, szerintem ez a film meg van 3-4 éves! És egy kicsit lehetne örülni hogy legalább egy külföldi filmben magyar van!
Dávid Sándor király volt. Lassú volt, mint Alex Yoong, de volt stílusa. Értett a F1-hez és nem az álladó ökörségeket nyomta, mint pl. hány pont jár a gyõzelemért, ki volt a tavalyi vb etc. A "palik", meg akkor is ordít, ha valaki a legelsõ szabadedzésen éppen kijön a boxból, azonkívül szarhoz sem ért ...
Anyuci betette a tvhez és ott ragadt. Ennyi a karrierje. Oké, állítólag közgázt is végzett, de ennyi. Most meg a rally ... Undorító. Lassan Mekk Elek - aki mindenhez "értett" -, elbújhat mögötte. (Mög.) : )
Csak azt fikázom, akit utálok. "palikot", Stohl-t például utálom. Ez a topic Stohlról szól, így most õt. A Freak topicban Freaket utálják, a PS3 topicban f..z se tudja kit vagy mit, de ott van ám utálkozás. A Király Linda topicról már ne is beszéljek ... Az mintha lecsengett volna.

Anyuci betette a tvhez és ott ragadt. Ennyi a karrierje. Oké, állítólag közgázt is végzett, de ennyi. Most meg a rally ... Undorító. Lassan Mekk Elek - aki mindenhez "értett" -, elbújhat mögötte. (Mög.) : )
Csak azt fikázom, akit utálok. "palikot", Stohl-t például utálom. Ez a topic Stohlról szól, így most õt. A Freak topicban Freaket utálják, a PS3 topicban f..z se tudja kit vagy mit, de ott van ám utálkozás. A Király Linda topicról már ne is beszéljek ... Az mintha lecsengett volna.

A medve nem játék.
a héder barna még normális, bár az is igaz hogy az amõba meg pár szilveszteri müsor ota nincs a közvélemény elõtt
de sztm ne menjünk el, stohl "siró" bandikával nagyon tele a tököm... egyszerûen kibirhatatlan
rtlt régen szerettem, de ez a valo világ...
most elõszõr szurkolok tv2nek, hogy a vv2 nek ne legyen nagy a nézettsége, nem hiszem el hogy 3 hónapja ez megy, és még vannak emberek akiknek nincs elegük belõle
de sztm ne menjünk el, stohl "siró" bandikával nagyon tele a tököm... egyszerûen kibirhatatlan
rtlt régen szerettem, de ez a valo világ...
most elõszõr szurkolok tv2nek, hogy a vv2 nek ne legyen nagy a nézettsége, nem hiszem el hogy 3 hónapja ez megy, és még vannak emberek akiknek nincs elegük belõle
Én néztem régen a Dakart, de mióta benne van Palik, azóta egyre nehezebb rávennem magam. A Hungaroring elnökségét is megkapta, de lövése sincs a Formula 1-rõl. Na jó, ez nem igaz, de pl Dávid Sándort jobban szerettem hallgatni. Nem ordibált és mindig képben volt. Ez lehetett a baj ;-)
nem tudom miert kell mindig fikazni mindenkit...
"A Sthol az egy majomgeci."
Ez a legjobb jelzõ, amit valaha vele kapcsolatban hallotam.
A "másik fasz" megállapítás is áll. A Palik egy 155 cm-es kis lóbaszott kis seggfej. Tavaly a Dakaron, a szegény Szalaynak 3/4 úton hallgatnia kellett ezt az idiótát, amíg ki nem estek. Ha jól mentek, Palik az Isten és állandóan õ beszélt, hoigy milyen jól mentek, mennyire jó a verseny etc. Ha rosszul mentek, mindig a Szalay nyilatkozott, a Palik + "nem tehetett semmirõl". Idén is ue. Már a kezdetektõl szopnak és az RTLK rögtön, "Bajban Szalay a Dakaron"-nal kezdi a híradását. Hozzájuk hasonló megaféreg már csak a Héder Barna. Az is ott van, szartkeverni és ingyenélni. Annak idején ez a két idióta eljátszotta a maradék eszét is, egy "Amõba" c. vetélkedõben - vagy mi volt a neve ... Õk is egy amõbák, agyilag. A Stohl meg vezesse a "Meseautóját", a halál f.....a.? Legközelebb õ is indul, Szalay helyett. Palik, Stohl kettõs ...
Ez a legjobb jelzõ, amit valaha vele kapcsolatban hallotam.
A "másik fasz" megállapítás is áll. A Palik egy 155 cm-es kis lóbaszott kis seggfej. Tavaly a Dakaron, a szegény Szalaynak 3/4 úton hallgatnia kellett ezt az idiótát, amíg ki nem estek. Ha jól mentek, Palik az Isten és állandóan õ beszélt, hoigy milyen jól mentek, mennyire jó a verseny etc. Ha rosszul mentek, mindig a Szalay nyilatkozott, a Palik + "nem tehetett semmirõl". Idén is ue. Már a kezdetektõl szopnak és az RTLK rögtön, "Bajban Szalay a Dakaron"-nal kezdi a híradását. Hozzájuk hasonló megaféreg már csak a Héder Barna. Az is ott van, szartkeverni és ingyenélni. Annak idején ez a két idióta eljátszotta a maradék eszét is, egy "Amõba" c. vetélkedõben - vagy mi volt a neve ... Õk is egy amõbák, agyilag. A Stohl meg vezesse a "Meseautóját", a halál f.....a.? Legközelebb õ is indul, Szalay helyett. Palik, Stohl kettõs ...
A medve nem játék.
RTL klub mániája, hogy az õ szaros amatörjeit sok pénzért berakja a profik közé. Lásd Palik a másik fasz a Dakarban.
Christian Clavier (aki nem tudna ki õ, õ volt Jaquefos a bolondos. 😄), Gerard Depardieu, Jhon Malkovich, és még jó pár híres név, de ott van köztük az a mocskos vazelines fejü Sthol. El vagyok keseredve. 😞
← ElőzőOldal 2 / 2