36
  • mrzool
    A másik topikban már válaszoltam neked - vagy az UHU-Linux, http://www.uhulinux.hu/ nem tetszett?
  • Styrex
    Sziasztok!
    Ha valaki teljesen kezdő (Én) és szeretne megismerkedni a linux-al, akkor Ti mit javasoltok melyikkel tegye és honnan lehet letölteni? Ja és persze magyar nyelvű kellene.
  • Pheel
    "Az asztalomon egymas mellett van 2 gep, az egyik 16MHz, a masik 1600. Erdekes modon az utobbi szokott lassabbnak tunni..."
    Fogadok másra is használod. A telefonom se lassú, mégsem RIP-elnék rajta DVD-t ;-))))
  • Pheel
    Na az Amigáról is kb olyan hírek terjednek évek óta, mint a Linuxról, a Windows meg a PC meg csak terjed és fejlődik. Ki érti ezt? Talán csatlakozhatnának a Bitboys fejlesztőcsapatához és a Glaze 3D-vel együtt jöhetne ki az új Amiga is :)
  • Pheel
    Na az ilyen és ehhez hasonló szövegelés miatt utálom az OpenSource hívőket. Pedig az alapötlet jó volt, csak sajnos ez lett belőle... :-\

Hordjál pingvines pólót, az megoldja a gondjaidat. Karácsonyra meg küldök neked pingvines alsógatyát! :-PPPP
  • Pheel
    "Kap eleg penzt az oktatas, csak nem jol osztjak el"
    Na ezzel mélységesen egyetértek.

"Ennek mi ertelme?"
    Kissé felcseszett idegileg és kiírtam magamból. Hülyék minden táborban vannak :(
  • Pheel
    Cikk egy újabb végtelenül okos OpenSource hívő tollából.
    Mottó: ne vegyetek Windowst, mert vírusos, igaz én még csak hallottam róla, magam sosem próbáltam, de higgyetek nekem, én vagyok a szakértő!
  • Pheel
    Akkor alapítványi suli? Vagy egyszerűen egy magányos milliomos töm pénzzel? ;-)
  • Pheel
    Arról volt szó, hogy OpenSource-t használnak, nem azt, hogy MS termékeket...
  • Pheel
    BME? Egyszer mozdulj ki Pestről...
  • Pheel
    Én sajnos Magyarországon élek és még csak nem is a BME-re járok egyetemre (sajnos)...

Hidd el, nem mindenhol van kolbászból a kerítés :(
  • Pheel
    Ja a külön magazin! Mi van abban a magazinban? Amit egy MS Certified tanfolyamon tanítanak meg veled és ahhoz kell, hogy be tudj üzemelni egy szervert. Ezenkívül pedig az, ami ahhoz kell, hogy a programokat fel tudd tenni és be tudd állítani ahhoz, hogy használd. Na ehhez Windows alá nem kell magazin, mert sokkal intuitívabb.
  • Pheel
    Folyt már erről néhány "terjed a linux" tipusú hír fóruma, csak vissza kell lapozni. Akkor is ugyanezek voltak az érvek mindkét oldalról, csak éppen az fél-egy-másfél-stb éve volt és azóta sem történt semmi, csak beszélünk róla, hogy már megint micsoda lehetőségek vannak a Linux előtt. A lehetőség mindig ott volt/van, csak éppen élni nem tud vele senki. Ha annyira jók azok az újítások, akkor minden oka megvan rá, hogy kiszorítsa azt a csúnya zárt forráskódú Windows-t, de valahogy sosem sikerül, mert annak a ronda Windows-nak még mindig sokkal kezelhetőbb és használhatóbb felülete van (ráadásul sokkal több alkalmazás van rá, ami használható is), hiába van ott az a számtalan csilli-villi ablakkezelő a nyitott forráskód csúcsához...

El kell ismerni (el is van), hogy stabil és nagyon jó szerverplatform, csak éppen nem minden szerverhez optimális megoldás (ahol az, ott már ott van) és desktop rendszerként még mindig nem megfelelő és kényelmes.
  • [HUN]PAStheLoD
    30 ??? a setis gépek többet tudnak mint az összes cray meg earth simulator kaliberű együtt!
  • Pheel
    Nincs az a szélessávú kapcsolat, hogy elég legyen! :)
  • Pheel
    42 :)
  • Pheel
    Már megint tör előre a Linux? Ááááá! Nem normális, aki ennek bedől. Időnként jön egy-egy ilyen hír és akkor megint terjed a Linux, csak valahogy sehogy sem ez látszik. 2009-re jósolni pedig súlyos hiba. Emlékezzünk az IBM azon "szakértőjére", aki kijelentette az elmúlt század első felében, hogy a világnak nagyjából 30 darab számítógépre lesz szüksége összesen!