60
Help! Grafitty + Tag
-
#15 Mert ilyen faszkaro itt mindenki??? En csak kertem vmit. -
#14 Honnan szeded hogy az majd ossze fogja baszni? Magadbol indulsz ki vazze? -
#13 Miért az jobb, ha megtanítod valakinek aki a későbbiekben majd összebassza a falakat.Igazi agybajnok vagy haver:) -
#12 Arra gondoltam h neten van ilyen. Mert akit meg akarok tanitani annak nincs nete. -
#11 En nem pesti vagyok egyebkent sem. Es csak meg akarom tanulni azokat a "fontokat". En normalis ember vagyok vazze. Eszembe nem jutna epuletekre festeket fujkalni. Szal plz vegyetek vissza a fuckolassal. Thx -
#10 Valakit meg akarsz tanítani, lol...Vak vezet világtalant bazzeg? -
#9 BANYEEEEEEK! NEM VAGY RAPPER!!! GYULOLOM A RAPET!! AZERT KELLENE EZ MERT VKINEK MEG AKAROM TANITANI!! ES EGY DARAB FALAT NEM FUJKALNEK OSSZE!
-
#8 Hát ne tegelj, mert amiatt, ilyen undorító a város részben.
Mi abban a poén, hogy odafirkálsz vmi olvashatatlant vminek a felületére ? -
#7 lol:)))
ember sztem hozza se kezdj:)))
az ilyenek miatt ilyen Budapest. amugy manta joval tobb jo graffitys van sztem. ilyen buzi tagelos "menovagyok osszefujok vmit muha" eembereket kene megverni. de nagyon. a graffitysek azok olyan helyre fujnak ahol nem zavarnak. pl nalunk a sulira siman lehetne fujni, de ehelyett a mellette levo oylyan falra graffityztek ami tiszta mocsok. sokkal jobban nez ki. rajztanarunk is fujt oda... -
#6 És vannak alkalmanként rendezvények, ahol szabad falfelületet biztosítanak a kreatívabbaknak, de egyrészt ezek ritkák, másrészt többségében ide úgyse az megy el akivel baj van.
Egy biztos, ha rajtakapok valakit, azt vagy magam verem meg, vagy a rendőrökre, esetleg az összefújkált felület tulajdonosára bízom a sorsát. Lehet, hogy primitív vagyok, de értelmetlen divatot, ami a más tulajdonának a rongálásában merül ki, nem tudok tolerálni. -
#5 Abban egyetértünk, hogy vannak jó graffitik, de gyanítom hogy a srácból se lesz nagy művész (pár 10 lehet belőlük Mo-on), csak egy azok közül, akik a frissen felújított épületeket összefújják, majd felnőnek, és ha rá is jönnek, hogy baromság amit csináltak, a "folt ott marad".
Mellesleg nekem már fújták össze a kocsimat, szóval lahet hogy elfogult vagyok... -
#4 graffity,,kezdjed grafittal kis papperkán.. ennyi a howto -
#3 nekem tetszenek a graffitik, és van közöttük jópár mûvészi! de tényleg! csak az akár, hogy Budapest épületein vhogy nem mutatnak jól. én kijelölnék egy helyet vhol a külvárosban, ahol senkit sem zavar, felépítenék egy óriási falat és oda engedném a "verinvaló patkányokat". -
#2 Minek, hogy vernivaló patkány legyél? -
#1 Valaki nemtud olyan oldalt vagy valami ahol ezekhez van howto? Meg akarok tanulni igy irni :)))