AC-97

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem meg nem fut le a DirectX teszt a hangra. Valami olyan baja van hogy nincs puffer?!
[Walaki]D`Lair
Na. Ugyanez van a gigabyte-on is.

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

gyraph
Lehet hogy már módosítottak ezen a hibán...Az én gépem most kölcsönbe van és ez amit helyette kaptam...szóval ebbe egy Abit VH6-T alaplap van, ami egyébként nem tünik rossznak, de ez a kis hangzás 😊))

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

[Walaki]D`Lair
Nekem semmi bajom nincs vele....de azt mondta nekem valaki, hogy az én alaplapomban valami újabb fajtája van...vagy mi 😄D (Gigabyte GA-8PE667 Ultra)

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

jaja pont a mafiaval, de csak ott néha beszaggatt!
gyraph
Én most egy hétig kényszerülök használni az integrált AC97-et, és néhány játékban (pl: a Maffia,Microsoft Rally sport challange a hangoknak semmi közük a valósághoz. Egész pontossan olyan mint amikor régen a kazettás magnó húzta a szalagot, és ettõl ilyen "ciripelés" lett az eredmény. Nem codec miatt van, mert a régi kártyamal jó volt. Elõfordult valakinél hasonló?

The frontal lobotomy within reach for everyone!!! 6 gigás egér, 600 TB-os monitor, Sata billentyűzet, Proci leformázva, Nyuszis kakaó+füles bögre.

Hé a fifa2003 és a többi mostani játékon mind szar a hang mit tegyek(szaggat .rossz minõség, sercegés),kérlek segítsetek!
Én egy Creative Sound Blaster Audigy Player-re gondoltam,mert csak játékra kéne! Ez kifejeztten játékra van,rákerestemtem a honlapon és tök sok díjat kapott és viszonylag ólcsó,csak az a kurva hangszóró az biztos hogy, 5.1 -s és magánházban lakom+szülõket nem érdekli a hang!!!!
Mas-Thief
Meg a hallásod alapján, meg a meglévõ hangcuccod alapján, meg a .......

Shep
Az alapján dönts, hogy a késõbbiekben akarsz e hozzá több hangfalas rendszert vásárolni, mert ha igen akkor minimum egy 4.1es hangkáryát vegyél, ha meg nem akkor jó egy SB128 is.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Jól van,jól van, de ha még nem veszek bele majd csak késõbb ,még tervezem! CSak nem tom milyet?
Tenyleg egy rakas szar!

Most adtam el a gepemet amibe egy EREDETI SoundBlaster 16 ISA volt. Ne tessek rohogni nagyon szepen mukodott. Elbirta egymaga erosito nelkul a hangfalaimat (Orion HS-282)!
Most az ocsem gepet vagyok kenytelen hasznalni (atmenetileg) es hat itt is integralt hangszar van. A legnagyobb bajom vele hogy eleg rapszodikusan kezeli a MIDI kimenetet. Szoval befele meg mukodik de kifele nem mindig hajtja meg rendesen a szintimet (Casio CTK-731). Ilyenkor kenytelen vagyok hasznalni a szoftveres belso szintit aminek a hangja rosszabb mint egy 10000Ft-os gyerekszintie... 😞

Peldaul "zeneszerzes 😊" kozben a szintirol jatszom be a dallamreszletet, de ilyenkor kenytelen vagyok a belso SW-szintit hasznalni.
Normalisan csak ugy tudom meghalgatni a .mid-it ha felveszem disk-re es arrol betoltom a szintibe.
Fasza!
Akkor kösz!
Pheel
Kereshetünk egy szép nagy értelmezõ szótárt és megnézhetjük benne, ha akarod, de mindketten ugyanarra gondolunk szerintem.
számítási teljesítmény ? az mi? Nem az a mûveleti gyorsasság?
Pheel
Te most mit nem értesz?
számításí teljesítmény nem a mûveleti....?
Pheel
Nem. A proci ugyanolyan gyors marad. Csak a számítási teljesítményének egy jelentõs részét a hangképzésre áldozza...
Ez komoly hogy lassítja a procit?
AtomHeart
Jo, veszunk. Aggya penzt :^PPP

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

Pheel
SW-es. Szóval eszi a procit kegyetlenül...
Shep
Hát kicsit, igen szóval szerintem mindenképpen vegyetek min egy SBlive -ot

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

AtomHeart
Meg nekem neha indulaskor "nem mutatkozik"...

YouTube csatornám: www.youtube.com/user/atomheart147/videos

AC97 nekem is, de rövitávon át lesz hidalva egy rendes kártyával, ez így már nem poén, néha elfelejt hangot adni Dance ejay5-ben
usb=Dj.
Shep
Csatlakozom az alattam szólóhóz, vegyél vmit, nekem is van AC97 a lapon integrálva de nem használom, mert a hangzása sem az igazi.

Pheel
És még csak nem is kártya 😊))))
Pheel
Az egy szoftveres kártya, tehát a proci számol mindent, a kártya csak kirakja a kimenetre. Nem is csoda, hogy torzít. Érdemes lenne venni egy rendeset. A Creative eszközei elég jók.
SoftFX
Ac-97 integrált hangkártyámmal gondom van. Néha, ha le van terhelve a gép elkezd torzítani, és a Midi portján egy szintire hibásan adja ki a GM-s fájlokat. Másnak is van ilyen problémája? Vegyek egy rendes hangkártyát? Milyet?

Elöre is thx a választ.

SoftFX