14
Érdekes probléma vajon miért van hogy egykét program esetében a windowsxp 100% osan használja a processzort?
-
#14 Kapcsold ki a ket viruskergetot!
(Jol van, na, csak vicceltem! :^)) -
Zozo76 #13 Segitettem is neki, mert fut a SETI hogy legalabb kihasznaljam a teljesitmenyt... :) -
#11 nalam ugyanez volt, permanensen 40% -
Zozo76 #10 Ja Win98SE es WinME alatt van ez.
XP alatt nincs ilyen gond.
-
Zozo76 #9 Kozben (egy uj telepites utan) rajottem hogy ALAPBOL van 50-80%-os terheles egy szuz rendzseren is!!! MIERT??? Ket viruskergeto mar lement a gepen ->>> semmi. Ha megmozgatom az egeret lemegy 2-3 %-ra, de utana vissza 80 korulig... -
#8 Kipróbáltam. Nem tetszik, hogy peccselni kell, de láthatóan hatékony :) Köszi! -
Zozo76 #7 kiprobalom! -
basic 69 #6 diet kazaa -> 8 %-os procihasználat -
#5 Hasznalj Kazaalite-ot. (Kazaa spyware nelkul). Mar nemtom, hogy honnan lehet letolteni, asszem kazaalite.nl -
#4 Hidd el, nem a SETInek számol. Pedig az nem is zavarna annyira -
Zozo76 #3 Nekem is fent van a Kazaa es ugy 50% korul eszi a procit folyamatosan! -
#2 A Kazaa spyware. Amíg fut, túrja a vinyókat, azaz olvasgat róla teljes erőből. Az pedig sok procihasználattal jár. Én ezért nem használok Kazaa-t. A trefort chat-ről nem tudok, nem szoktam web-es felületen chat-elni. -
#1 Problémám a következő: WindowsXP sp1 integrated esetén, de szerintem sima xp esetében is, egykét netes program futtatása közben a windows maximálisan 100% on használja a processzort, eddig két ilyen programot találtam, az egyik a Kazaa a másik pedig a trefort chat webes változata! Aki bármit tud a probléma okáról, vagy hogy mit lehetne tenni ellene az írjon!
Előre is köszi!