14
Érdekes probléma vajon miért van hogy egykét program esetében a windowsxp 100% osan használja a processzort?
  • AtomHeart
    Kapcsold ki a ket viruskergetot!
    (Jol van, na, csak vicceltem! :^))
  • Zozo76
    Segitettem is neki, mert fut a SETI hogy legalabb kihasznaljam a teljesitmenyt... :)
  • Mike
    nalam ugyanez volt, permanensen 40%
  • Zozo76
    Ja Win98SE es WinME alatt van ez.
    XP alatt nincs ilyen gond.
  • Zozo76
    Kozben (egy uj telepites utan) rajottem hogy ALAPBOL van 50-80%-os terheles egy szuz rendzseren is!!! MIERT??? Ket viruskergeto mar lement a gepen ->>> semmi. Ha megmozgatom az egeret lemegy 2-3 %-ra, de utana vissza 80 korulig...
  • Pheel
    Kipróbáltam. Nem tetszik, hogy peccselni kell, de láthatóan hatékony :) Köszi!
  • Zozo76
    kiprobalom!
  • basic 69
    diet kazaa -> 8 %-os procihasználat
  • AtomHeart
    Hasznalj Kazaalite-ot. (Kazaa spyware nelkul). Mar nemtom, hogy honnan lehet letolteni, asszem kazaalite.nl
  • Pheel
    Hidd el, nem a SETInek számol. Pedig az nem is zavarna annyira
  • Zozo76
    Nekem is fent van a Kazaa es ugy 50% korul eszi a procit folyamatosan!
  • Pheel
    A Kazaa spyware. Amíg fut, túrja a vinyókat, azaz olvasgat róla teljes erőből. Az pedig sok procihasználattal jár. Én ezért nem használok Kazaa-t. A trefort chat-ről nem tudok, nem szoktam web-es felületen chat-elni.
  • Psy
    Problémám a következő: WindowsXP sp1 integrated esetén, de szerintem sima xp esetében is, egykét netes program futtatása közben a windows maximálisan 100% on használja a processzort, eddig két ilyen programot találtam, az egyik a Kazaa a másik pedig a trefort chat webes változata! Aki bármit tud a probléma okáról, vagy hogy mit lehetne tenni ellene az írjon!
    Előre is köszi!