Sp1+xp themes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Honnan lehet leszedni jó theme-eket? Ha nem akarom megvenni a Plus! for windows?
Core i7-4770S 3.10GHz, KINGSTON 8GB HyperX Beast DDR3 1866MHz CL9 KIT, SAPPHIRE HD7970 3GB OC BOOST,
hali
lenne kis problémám!
fel kéne tennem az sp1 et mer friss a winfos om!
de nemengedi mer azt mondja hogy nem legális a windows😞
hogy tudom feltenni???
mer usb 2 es portom van csak és kéne hogy felismerje a pendrive ot!!!
az meg csak sp1 el megy😞(
szval gyorsa help kéne!!!
lenne kis problémám!
fel kéne tennem az sp1 et mer friss a winfos om!
de nemengedi mer azt mondja hogy nem legális a windows😞
hogy tudom feltenni???
mer usb 2 es portom van csak és kéne hogy felismerje a pendrive ot!!!
az meg csak sp1 el megy😞(
szval gyorsa help kéne!!!
!Forza Ferrari!
Akkor neked még mindig nem megy az uxtheme? Itt van az uxtheme.dll, ezzel ugyan azt kell csinálni mint az sp1 elõttivel, csak most nem a gép generálja, hanem már megvan. Amúgy nekem csak egy másik os alól ment fel (amint már írtam), mert az xp mindig felülírta (kérdés nélkül!).
Én úgy tudom, hogy az uxthemepatcher egy jogi kiskaput használt ki, ezért nem lépett fel ellene komolyan a Microsoft. Hiszen a StyleXP honlapján hivatalosan - amig megjelent az SP1 - le lehetett tölteni. Valószinüleg erre jött rá Bill papa is, ezért módosították a SP1-ben. Igazából nem értem a Microsoft reagálását - igaz azt sokszor nem lehet érteni - hiszen õ nem "gyárt" saját témákat, saját rendszeréhez. Furcsa...
Azt ugye tudod, h az uxthemepatcher is illegállis 😊
Amúgy sp1-rõl nekem se ment fel, de lh alól simán felmászott 😊
Amúgy sp1-rõl nekem se ment fel, de lh alól simán felmászott 😊
Ha tudod, közzé tehetnéd.
Csak tudni kell, hol hol lehet a StyleXP-hez cracket szerezni :-))
Egyebkent SP1-es topikok vannak dögivel, miert nem ott kerdezed?
Egyebkent SP1-es topikok vannak dögivel, miert nem ott kerdezed?
Mert elég volt kifizetni az Xp-t! Igen barátom, az XP eredeti, ha már simán felment rá az SP1. No meg egy kis buheráló programért nincs kedvem fizetni. Akkor maradnak az XP "csodás" témái.
Még tavaly - de régen is volt! - felraktam a SP1-et. Ezzel nem is volt probléma, de azzal már igen, hogy a megbuherált uxtheme.dll-t már nem hajlandó fogadni, igy az "idegen" témákat sem lehet haszálni. Tud valaki erre megoldást? Tudom, létezik a StyleXP, de az fizetõs.