98
ok?
-
Liliomfa #58 ajj :D -
palack #57 Örökmozgót még senki nem talált föl?! Húzzatok bele:-) -
Liliomfa #56 ez a topic tök édes :DDDD mindeki bejelnti ,hogy ő is feltalált már vmit csak nem írja le, mert fél ,hogy vki más valósítja meg az ötletet :DDDDDD -
Gézu88 #55 Ez nekem is eszembe jutott már az elszívós wc.
Van egy ötletem ami a mozgássérülteken segíthetne(nemtom léteziik e már), többet nem mondok mert nektek még előbb sikerülne megépíteni és ti lennétek gazdagok belőle. -
#54 hehehe
elszívtad az agyambul a találmányomat hé! :-)
akkor gondolom neked is van sok kis apróság... nincs időm ezzel foglalkozni...
majd ha nyugdíjas leszek... -
#53 ez nekem is eszembe jutott, utánajártam, és már tényleg létezik ilyen...de már nem tudom hol találták ki. -
#52 ez így is van...
sok kis agy ketyeg aktívan és ugyanabból az információcsomagból építkezik mint a tied, a megoldandó problémákra is hasonló a rálátásuk, tehát nagy az esély, hogy amit te feltalálsz azt párhuzamosan más is feltalálja...
ha paranoid lennél, úgy éreznéd, hogy valakik elszívják az agyadból amit kitaláltál...
fura érzés tényleg, hogy rájövök valami apróságra, mint ötlet, de túl viicces meg nem éri meg vele doglalkozni, aztán látom később a boltokban...
nekem legújabb dili-ötletem az elszívós vécé, bele van az ülőkébe építve az elszívás, gyakorlatilag nincs szag :-)
erőltetett marketinggel lehetne sikertermék egy teszkóban :-)
persze lehet, már van ilyen valahol...
meg minden nap van egy rahedli ötlet az agyamban, de nem érdekel, mert minden nap születik új, hasonlóan idióta sületlenség :-) -
Prank #51 a működését nem mondtam el, csak a nevét:) -
#50 kár volt elmondanod mielőtt szabadalmaztattad :C -
Gézu88 #49 Ki nem? -
Prank #48 kiskoromban feltaláltam a szörnytermelő ágyat... -
#47 Ez benne a fantasztikus szerintem is... -
#46 nem rossz ötlet, de a pohár is feloldódik. fejlezd ki a mindentoldó 1.1-es változatot, ami nem oldja mondjuk a vasat. és akkor tudsz vaspohárból inni -
#45 sok értelme van :-) -
#44 az nagyon jó a Szaharában, amikor szomjazol. egyszerû az elkészítési módja: veszel egy bögrét és forró vizet, amiben felodod a port:-) -
#43 erre szokták mondani, hogy szar ügy. -
#42 De azt is! Csak sajnos nincs már meg, mert leraktam reggel az asztalra egy titánium bödönbe, és mostmár valahol Kína felé járhat...:-DD -
TheZsenyka #41 Akkor a problémát nem oldja? -
#40 Nem az a gáz vele, hogy saját magát is oldja, hanem a levegőn és saját magán kivül MINDENT!!!
Nem tudtam mibe tárolni!!!!!!!!!!! -
#39 Csak az oldható dolgokat lehet oldani. Az oldószer már fel van oldva :))) -
TheZsenyka #38 Gáz van, mert akkor saját magát is oldja (mindent oldó). -
#37 Azt nem, de minden mást igen! Épp ezlrt nem fogok vele egy fillért se keresni... -
#36 oldja a levegőt? -
#35 Én feltaláltam a mindent oldó folyadékot! -
TheZsenyka #34 Na megint kitaláltam valamit:
újfajta bejárati csengőről van szó, ha az alany megnyomja a gombot hangos kopogás hallatszik...
Vélemények? -
#33 hehe :) -
#32 IQ szimulator .. aki nem keri annak biztos kell :D -
#31 nyeletlen -
#30 és a neletlen bicska penge nékü ?
vagy a hámozott léggömb :)
jó dolgok , van is egy rekkeszel belőlük, mert az istennek nem vették meg(vajon miért? :))) -
#29 Egy Nike reklámanyagban láttam 1x instant sarat :D -
rutilus #28 Valami katalógusban egyszer láttam napelemes zseblámpát... :-))) -
#27 -
#26 Nekem kettő van: napelemes zseblámpa, instant vízpor... -
#24 Ha nehéz helyzetben feltalálom magamat, az jó ide? :) -
#23 Fűthető billentyűzet :D -
TheZsenyka #22 AHA - Alfanumerikus Hantoló Automat -
TheZsenyka #21 Automata Önjáró Univerzális Hantológép
Ez kiváltaná a sírások munkáját. -
#20 Ahh en kitalatam aszt hogy ha ehes vagyok asztat kibalom hogy Kajat es ropul be az enivalo a szobamba mert hozza a hazi neni. -
#19 Hat en kerestem ezt a buvar cuccot, de nem talaltam semmit sehol.... -
#18 Nekem is volt mar par talalmanyom, de hasonlo cipöben jarok mint te. Lusta vagyok, bar egyszer mar elmentem a papirokert a talalmanyi hivatalba, de akkor meg penzem nem volt ra, azonkivül honnan szerezzek olyat, aki megcsinalna.
Egyebkent mindig mindenki hülyenek fog nezni, aki meg nem, az elcsorja az ötletet, ugyhogy inkabb ne mondd el senkinek.
Egyebkent erdekes, hogy nehany "talalmanyom" egy-ket ev mulva valoban megjelent a piacon, ami nem azt bizonyitja, hogy elcsortak mert amerikaban meg ilyen helyeken kezdtek gyartani, de egyszer azt hallottam, hogy amit ki kell talalni, az ki is lesz talalva. Erröl gondoskodik a sors vagy a termeszet vagy a joisten, ki mit akar.