6
avagy kinél, hogyan, mennyiért?
  • Aspirin
    #6
    Nem csúszik el a hang, ha elég erős a konfig (min x2 3600+ vagy 1200c2d) hogy tartani tudja a PAL szabvány 25 fps-t és a kodekben pl.DivX-ben beállítod: preserved interlace, ill a hangot tömörítetlenül veszed. Erre a leadtek tunerek a legkobbak, ott a szofverben mindent jól be tudsz állítani. Globalt vegyél, nem hardweres de jó a szűrője. DVD minőségbe ha tömöríthetsz direkt kiírással. Azt se felejtsd el, hogy szánj csak a felvételre legalább külön partíciót, s az felvétel előtt üres legyen.
  • jaszy
    #5
    sagamiskolc.boltaneten.hu
  • Zoli007
    #4
    Veszel egy digitalizálókártyát lehetőség szerint HW szűréssel, tömörítéssel, a hozzá kapott progival megcsinálod. Ha nincs hozzá progi akkor Pinnacle vagy valami más. De jobban jársz, ha veszel egy FireWire hidat, oszt semmi se kell csak türelem meg jó nagy vinyó, bár az utóbbi ma már nem gond. Ha bridge-dzsel veszel fel, akkor DV avi adatfolyamod lesz amit később meg kell vágni tetszés szerint. Semmi esetre se digitalizálj röptében szoftveresen, mert 100 százalék, h. a hang szét fog szinkronizálódni.
  • II Rocky II
    #3
    hát nem sokkal csúnyább,ugyanolyan :/
  • Munch
    #2
    Minek cserélted le a videót???? Azokat már olyan minőségbe nem nagyon fogod megnézni... vegyél egy tv-kártyát, aztán hajrá, digizz. De szerintem sokkal csúnyább lesz.
  • Lantee
    #1
    Na Hi All!

    Iagazából azért indítottam ezt a Topicot, mert van pár régebbi videókazim + pár kamerával felvett V8-as kazettám, amilket már nem tudok hol megnézni, mivel a videót lecseréltem asztali DVD lejátszóra.
    Ezért segítséget szeretnék kérni, hogy hol lehet ezeket a felvételek digitális formába hozni!

    Köszi előre is!