26
u.a.
-
#26 Nem tudja valaki hogy lehet beállítani hogy ne csak küldetés közben legyen vasútforgalom?Azt akarom hogy szabad úton(mikor csak én megyek egyedül)akkor is jöjjenek a vonatok
[email protected] -
chuck #25 Gondolom letoltod a conbuilder nevu progit, es mar megy is.
a'la 22. hozzaszolas. -
gerpetya #22 A consist az egy vonat összeállítás, az hogy milyen mozdonyból és kocsikból áll a szerelvény.
Van egy ConBuilder nevű program amiben te állítod össze a szerelvényt, elmented és játszhatsz is.
-
[Walaki]D`Lair #21 Én anno Japánban nyomtam mindíg méghozzá hóviharban, azt káromkodtam mint a franc, amikor hirtelen belefutottam egy falba, mert rossz vágányra mentem :DDDDDDD
Full gázzal persze...:DDDDD -
Kacsa_ #20 Consist az azt hiszem vagont jelent. Ott ahol a vagonokat lehet nézegetni,vagy ahol a pályát lehet választani be lehet állítani az alsó sorba valamit (consist1 ,consist2). Aszt hiszem kétszer kell kattintani a vonatra, vagonra.(?)
Nekem már rég nincs meg a játék, de azt hiszem így kell. -
NoZoli #14 6850-YV6AYS6B -
Maya #12 Sziasztok!
Leszeretnéd tölteni bármelyik kiegészítőt?
Használd az eDonkey2000-et! -
#11 nem tülteni, hanem tölteni :) félreírtam :-D -
#10 Nem tudtok véletlenül olyan oldalt mondani, ahonnan le lehet tülteni a játékot? -
#8 honnan lehet letölteni? -
Gomez #7 vki lécci!!!csak 1 oldalt mondjatok! -
Joey #1 Ki tudja honnan lehet letölteni a gamehez vaganokat vagy mozdonyokat stb. ilyeneket és hogy kell ezeket a játékba bevinni.
Van a train simulatorhoz subway (metró) simulator is. Apropó nem tud valaki pc-s bus simulátort is, ilyesmit mint a train simulator. Köszi all!!