26
u.a.
  • PLackó
    Nem tudja valaki hogy lehet beállítani hogy ne csak küldetés közben legyen vasútforgalom?Azt akarom hogy szabad úton(mikor csak én megyek egyedül)akkor is jöjjenek a vonatok
    [email protected]
  • chuck
    Gondolom letoltod a conbuilder nevu progit, es mar megy is.
    a'la 22. hozzaszolas.
  • gerpetya
    A consist az egy vonat összeállítás, az hogy milyen mozdonyból és kocsikból áll a szerelvény.
    Van egy ConBuilder nevű program amiben te állítod össze a szerelvényt, elmented és játszhatsz is.
  • [Walaki]D`Lair
    Én anno Japánban nyomtam mindíg méghozzá hóviharban, azt káromkodtam mint a franc, amikor hirtelen belefutottam egy falba, mert rossz vágányra mentem :DDDDDDD

Full gázzal persze...:DDDDD
  • Kacsa_
    Consist az azt hiszem vagont jelent. Ott ahol a vagonokat lehet nézegetni,vagy ahol a pályát lehet választani be lehet állítani az alsó sorba valamit (consist1 ,consist2). Aszt hiszem kétszer kell kattintani a vonatra, vagonra.(?)
    Nekem már rég nincs meg a játék, de azt hiszem így kell.
  • NoZoli
    6850-YV6AYS6B
  • Maya
    Sziasztok!
    Leszeretnéd tölteni bármelyik kiegészítőt?
    Használd az eDonkey2000-et!
  • Taranov
    nem tülteni, hanem tölteni :) félreírtam :-D
  • Taranov
    Nem tudtok véletlenül olyan oldalt mondani, ahonnan le lehet tülteni a játékot?
  • avcom
    honnan lehet letölteni?
  • Gomez
    vki lécci!!!csak 1 oldalt mondjatok!
  • Joey
    Ki tudja honnan lehet letölteni a gamehez vaganokat vagy mozdonyokat stb. ilyeneket és hogy kell ezeket a játékba bevinni.
    Van a train simulatorhoz subway (metró) simulator is. Apropó nem tud valaki pc-s bus simulátort is, ilyesmit mint a train simulator. Köszi all!!