986
Ezt kérték a PC-s kamarádok, hát íme...
-
nos, version mélyreható elemzései alapján lassan elkezdhetnétek megírni a ps3 emulátort is. gondolom nem jelent gondot -
Na jo hazudtam, csak 20 fps volt, es neha ez is lecsokkent, de akkor is leesett az allam. -
ezt tudod mikor hiszem el vazz, nálam a 286-oson is beszaggat néha -
Vazze, en is kiprobaltam!
8086 processzoros gepen futtattam le, masodszorra... Eloszor a p4 2.53 ghzen elinditottam, de a gta vice city ben az autok vonalak voltak csak, olyan gyorsan futott a gamerz, ekkor leptem ki alt tabbal, es lattam az fps countert: 12768 frame/second ... Na vazze, irany a padlas, es a 8086os gep... Na fene, a 10 megas vinyon meg volt egy dos beta bulild 0.01(20 kbyteos:), hat raeresztettem az oriasflopira a ti 10 byteos emutokat... Azonnal gyonyoru grafikus menu fogadott, a 4 szinu monitor 32 bitnyi szint jelenitett meg vazze, na meg a sebesseg epp idealis volt, 60 fps... azota is vice cityzek a 20 eves gepemmel:)
-
"Ez kivan zárva mert nemtudom!" -
A franc!
Csak 5k-val jön....
De nem baj, legalább holnapra lent lesz és indul a gyakás 1000-rel! Majd megírom a véleményeimet, hogy a Tekken V-öt hogy viszi az új stuff.....
Az emulátor legyen veletek! -
Nnakéremszépen ön erős nézetazonossági zavarban szenved! A király topik a szórakozás, de ez itt kemény munka! -
:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Rettentő kedves ez magától!!!!!
Természetesen tartom a szám!!!! -
Úgy van! A fiatalember éppen a lehetséges jövőbeli főnökeivel beszél! Már ha kiérdemli a bétateszter címet... de ezek után kétszer is meggondoljuk. -
Tiszteletet???????????????????
Olyat mint a "király" topikban kapok????
-
ftp://illegal.software.4free.jp/TekVPS2v1_0.RAR
de nem tőlem hallotta ! -
Hmmm, figyelmeztetném fiatalember, hogy nem a helyi csehó pultjánál ücsörgő illuminált egyénekkel próbál kommunikálni jelenleg. Kicsit több tiszteletet kérnénk az alkotókal szemben. Köszönjük ! -
Inkább segíccs megtalálni a neten a Tekken 5-öt! -
Na nekábíccs má!!!!!
Itt mindenki spyware meg ramboware progikkal nyomul!!!!! Nem kell a duma jóvan? -
Nos nem javasolnám, hogy tesztcélokra szerzői jogvédelem alatt álló szoftverek, mások által készített biztonsági másolatait használd fel. Ezzel megsértenéd a szerzői és szomszédos jogokat ! Mivel a PS2emu beta 100%spyware included version, ezért ez nem logikus cselekedet. -
Repülj fiam repülj, mert mindjárt lejár az a 325 seconds! -
Fú, köszike!
Amúgy asszem sikerül elinditanom a D3-at!
Kiszedtem pár paritásos ramot apám régi XT-jéből és most azt írja ki:
"DOOM 3 BETA RELEASE WILL STARTING AFTER 325 SECONDS"
Szal mindjárt repülök Doom3-azni az úőj PS2 emulátorral!!!!!!
El se hiszem, hogy ezt le írtam! Mindjárt kiugrom a bőrömből!!!!!
-
Kezdesz kikupálódni fiam, ha így folytatod még felveszünk bétateszternek. -
Nyugi, azon van már hónapok óta! Így a paritásos ramok nem hibáznak és szerintem csak ezért megy 436 FPS-sel a GT3!
Honnan szedhetnék le még olyan PS2 játékokat amik mennek az emuval a gépemen???? -
Az utóbbit ajánlom, csak vedd a quality csúszkát 1bitre ! -
Hűűűűű, köszi a segítséget!!!!!
Akkor majd leszedem a DX10-et amikor meglesz már neked!
Addig hogy tudnék Doom3-azni?????
Nem jó ha berakok egy ATI kártyát a GF4 mellé a másik AGP slotba????
Vagy rakjak be még ramot a 386-osomba??? Csak ne lenne olyan drága! -
Még MS teszverzió, majd talán jövőre. A kilences is elég a futtatáshoz, csak így a feature-ök mintegy 99.78%-a nem használható, de ez semmiség a marketing osztályunk szerint. -
Dehát azokról szedtem le!!!!!!!!!!!!!
A dájrektiksz 10-et honnan lehet letölteni??????
-
Igazából a Directx10 illesztéssel megy el túl sok idő mostanság, de ezt nem tőlem tudjátok ! -
Mert a Doom3 public beta dedikált PS2 verziója kell hozzá, amit megtalálsz a lenti linkeken. -
Persze hogy nem semmi! Ez egy Ps2 emu! -
ez nem semmi azért -
Nem műkszik?!? Az nem lehet!
-
Ne sajnáld! ;)
De tényleg NE! :| -
Akkor rajta!
-
Más letölthetőt és az open source-t megtalálod, ha visszaolvasol. ;) -
"vegyétek vissza a sebességet"
Ahhoz teljesen át kellene írni a kódot. :DDD
LOL -
Egyelőre titkos!! Majd nyilvánosságra hozzuk, ha itt az ideje. -
"1-től 256bitig "
Ez fordító függő. A kód szempontjából telejesen mindegy, hogy hány bites a platform. De a feldolgozó egységek száma is mindegy.
Ez azért is szerencsés, mert esetleg a jövő PS3-ja is lehet, hogy a mi módszerünkel oldja majd meg az emulációt. Mert ugye a mi programunk akár azon is futhat. :D
-
Bekapcsoltad a 3D hologram opciót? Lehet, hogy az a baj? -
A 486-ossal az a baj, hogy már játszhatatlanul gyors, át kellet tennem a 386-osra, na ott már jobb, nem megy 280fps fölé.
Úgyhogy ez a bétateszt egyik tanúlsága, vegyétek vissza a sebességet! -
Nos a gépigény változó, attól függ hány bites minőségben kívánjuk az emulációt. Ez 1-től 256bitig terjedhet, miszerint egy 486DX2/66-tól egészen a még jelenleg csak papíron létező katonai komputerekig. -
Ja, ha elindult, akkor OK. ;) -
Már miért, nekem elindult, nyomom is a metálzsírszolidot!! -
Tudom aAbysSx, imádod ezt a topikot...:))