18
help
  • MeTaL
    #18
    Tudtok valamit arról, hogy "belső hálózatos" Outlook levelezésből nem lehet egyes leveleket kitörölni egy-egy postaládából ? Kiírja hogy nincsen jogosultsága kitörölni a levelet vagy a levél már korábban törölve lett. Kb. 4 felhasználónál fordult ez elő, és elvileg már volt Exchange frissítés.
  • Gis80s
    #17
    Na engem se az eszem fog megölni. Lementettem a pst-t, de korábban megadtam neki, hogy a leveleket másik pst-be mentse...ezért nem volt a mostaniban semmi.

    Probléma megoldva...köszönöm :)
  • Gis80s
    #16
    Igen és ugyanaz sajnos :-(
    Pedig 71 megás a pst, tehát kell lennie benne levélnek...
  • icoj69
    #15
    Próbáltad már úgy, hogy nem megnyitod, hanem importálod?
  • Gis80s
    #14
    Sziasztok!

    Szeretnék egy kis segítséget kérni.
    Van egy elmentett (2007-es) pst fájlom (71 Mb)...viszont amikor megnyitom a 2007-es M.Office Outlookban, akkor egy darab levél sincsen benne és a könyvtárszerkezet is az alap. Mitől lehet ez, vagy hogyan tudnám visszaállítani a mentettet?

    Előre is köszönöm!
  • Pink Tiger
    #13
    sziasztok,

    nekem az lenne a problémám hogy 2007es outlookot használok és ha valaki beágyazott képet küld egy mailben nem tudom lementeni, csak vágólapra kimásolni, míg a korábbi verzióknál ezt gond nélkül meg lehetett tenni..

    kérdésem hogy ez egy új (számomra nagyon kényelmetlen) rendszerjellemző a 2007ben, vagy egy új/más alapbeállítás ami visszaállítható valahol?

    az a baj hogy rengeteg beágyazott képet kapok és ezeket mind le kell mentenem és zavar hogy egy sima kép mentése helyett, vágólap, word másolás mentést kell használnom (nagy mennyiségnél ez már jelentős plusz idő..)

    előre is köszi ha valaki ebben tud segíteni

  • GyaxyBoy
    #12
    Sziasztok!

    Hogyan lehet átálítani a Microsoft Outlook 2007-et, hogy az emaileket amiket kapom, a megfelelő formátumban jelenítse meg! (pl, HTML levelet ne egyszerű szöveges üzenetként)
    Kerestem a beállítások között, de semmi eredmény!

    Válaszotokat, előre is köszönöm!
  • hispan2
    #11
    Úgy tűnik, mégsem...
  • hispan2
    #10
    Lassan csak lesz válasz is a kérdésemre...
  • hispan2
    #9
    Üdv!

    A következő a probléma: kimentettem office outlook 2003-ból a komplett törölt elemek mappát annak rendje és módja szerint excel formátumba. Ha megnyitom az excel filet, benne is van minden mező (tárgy, küldő, címzett, szövegmező, stb...), de ha ezt egy üres, ugyanilyen verziós office 2003-ba akarom visszatenni, akkor csakis és kizárólag a küldő neve, a tárgy és maga az üzenet szövegének első pár sora van meg. Utána, mint ha elvágták volna a levelet (miközben az excel file-ben minden megvan). Mi lehet a probléma?
  • PetruZ
    #7
    Ha megmaradtak, akkor jó. :)
  • basic 69
    #6
    köszi szépen megtaláltam mindent és meg is vannak! :) bár tölöttem le azóta leveleket, de szerencsére minden megmaradt.
    köszi a segítséget! :)
    üdv
  • PetruZ
    #5
    Ha archiválva voltak a leveleid, akkor egy archive.pst nevű (vagy más, de .pst a vége) fájlt keress a vinyón (W2K, XP alatt elvileg a Document and Settings/usernév/Local Settings/Microsoft/Outlook, vagy ilyesmi alatt van). Ha megvan, az Outlook-ban a 'Személyes mappafájl megnyitása' menüpontra kattintva (a Fájl menüben van vhol) meg tudod nyitni ezt a pst állományt. Ez elvileg mindent tartalmaz, ami kell (ha rendesen le volt archiválva). Az Outlook legközelebbi indításakor automatikusan meg fogja nyitni ezt a fájlt is.
    Ha vmi kínja lenne a megnyitással, próbáld átnevezni és úgy megnyitni.
    Fontos: amennyiben a hiba óta bármilyen levelet letöltöttél, igen valószínű, hogy keresztet vethetsz a régi adataidra (mert új fájlt generált és felülírta a régieket)!

    A fentiek az Outlook 2000-re (nem Express, hanem a full) vonatkoznak, a többi verzióra nem tudom, érvényes-e (de vszleg igen).
  • basic 69
    #4
    nincs a windows-on belül application könyvtáramű! :)
    documentumok között találtam outlook könyvtárt, de ott dat kiterjsztésű file van, azzal meg nem tudok mit kezdeni.
    azért köszi a próbát :)
  • ATISoft
    #3
    Hogy hová tűntek nem tudom, de elméletileg a
    c:\windows\application data\microsoft\outlook\
    Könyvtárban tárolja a leveleket.
    (ezt most csak fejből írtam, lehet, hogy nem teljesen pontos az útvonal, de nagyjából arra van)
    Ha az üres, akkor nem tudom hol lehetnek a levelek...
  • basic 69
    #2
    na valaki! :)
  • basic 69
    #1
    Sziasztok.
    A következő problémám van: Elindítottam egy file-t, aminek elvileg semmi köze nem volt az outlookhoz (quark-nak volt egy rendszerfile-je).
    Szóval ráklikkeltem és erre elindult az outlook varázsló. Kiléptem belőle, mivel az outlookom jól be volt állítva.
    Újraindítottam az outlookot és meglepődve tapasztaltam, hogy eltünt minden eddigi beállításom levelező rendszer), címjegyzékeim, letölött leveleim...
    Hol találom meg ezeket a dolgokat a gépemen? Vissza tudom valahogy tenni az outlookba?
    Segítségeteket előre is köszönöm!