Project IGI Help
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Akinek kell végigjátszás, az írjon.
[email protected]
[email protected]
Azt szeretném megtudni, hogy lehet a fõmenübe írni a "Nada"-t és játék közben a többit?
Azt meg csak viccbõl írtam, hogy szigorúak itt...
Rohadtul nem nézik mit hozok be vagy viszek ki a bankból, lehet az vincseszter, részecskegyorsító, sugárfegyver, a biztonságiak még a pénzeszsákokat is hazaviszik helyetted, ha szépen megkéred õket :-)))
Rohadtul nem nézik mit hozok be vagy viszek ki a bankból, lehet az vincseszter, részecskegyorsító, sugárfegyver, a biztonságiak még a pénzeszsákokat is hazaviszik helyetted, ha szépen megkéred õket :-)))
Most mondjam azt , hogy szar ügy ... tudom , hogy sok értelme nincs már manapság , de amennyibe kerül ... ugye milyen jól jönne most .
Esetleg ismerõsnek van , elkéred te meg most letöltöd a file-t .Ennél többet már tényleg nem lehet segíteni .
Esetleg ismerõsnek van , elkéred te meg most letöltöd a file-t .Ennél többet már tényleg nem lehet segíteni .
"A BC a jobbik csapat jutalma."
a gépemben nincs kislemezmeghajtó kb. 3 éve :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Ja igen ... még annyit , hogy más megoldás egész egyszerûen nincs .Vagy CRACK vagy várakozás ...
Most néztem 0,5 MB az egész , ez a "kislemez" harmadára is elfér ! 😊
Most néztem 0,5 MB az egész , ez a "kislemez" harmadára is elfér ! 😊
Az egész elfér egy 1,4 MB-os kis floppy-n , mármint a NOCD crack .
Azt valahogy csak kicsempészed a zsebedben . 😊
Azt valahogy csak kicsempészed a zsebedben . 😊
Az a legnagyobb gáz, hogy az új cd romra várni kell még legalább 1.5 hetet...
hihihihihihihi.... ááááááááhhhhháháhhhááháháháháháháh...
Az a baj, hogy cd nélkül nem tudom életre lehelni a modemem, és a munkahelyemrõl nem vihetek ki csak úgy mindenféle adathordozókat :-))
...Banktitkok meg ilyesmi... :-)))
Az a baj, hogy cd nélkül nem tudom életre lehelni a modemem, és a munkahelyemrõl nem vihetek ki csak úgy mindenféle adathordozókat :-))
...Banktitkok meg ilyesmi... :-)))
www.gamecopyworld.com szedd le a nocd cracket.
A szitu a következõ:
A Project IGI-t telepítettem, majd az egész cd-t felmásoltam a vinyóra.
A Cd-romom elszált, a kérdésem az, hogy hogy tudnám sürgõsen megoldani, ogy cd nélkül elinduljon a game?
(nincs cd-m és a netet is hanyagolni kéne, ja és cd emulátorom sincs)
Ha valaki törte már a PI-t az segíthetne egy kicsit...
Már nekiestem Soft-Ice -val, meg Wdasmal, de ha magamra kell hagyatkoznom, akkor az eltarthat több napig is!!!
PLS HELP!
A Project IGI-t telepítettem, majd az egész cd-t felmásoltam a vinyóra.
A Cd-romom elszált, a kérdésem az, hogy hogy tudnám sürgõsen megoldani, ogy cd nélkül elinduljon a game?
(nincs cd-m és a netet is hanyagolni kéne, ja és cd emulátorom sincs)
Ha valaki törte már a PI-t az segíthetne egy kicsit...
Már nekiestem Soft-Ice -val, meg Wdasmal, de ha magamra kell hagyatkoznom, akkor az eltarthat több napig is!!!
PLS HELP!