Alaplapi USB
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
xp sp1 em van lehet hogy az alcohol 120 vagy a daemotools miatt
van a hiba ???
van a hiba ???
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
Milyen OS? Mert 98-hoz telepíteni kellene (de általában már senki nem csinál drivert hozzá), ha meg USB2.0-ás a cumó és XP, akkor minimum SP1 kell hozzá ...
Hello 2 usb kimenetem van. A joystickot és a nokiát felismeri
de a pendrive ot és az mp3 lejátszonál az mondja hogy ott van
de a meghajtok között nem jelenik meg.Tud valaki ilyen hibárol
a válaszokat köszi.
de a pendrive ot és az mp3 lejátszonál az mondja hogy ott van
de a meghajtok között nem jelenik meg.Tud valaki ilyen hibárol
a válaszokat köszi.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
de jo nektek
nalam sehol nincs opcio. megprobalok szerezni gyari, nem barkacsolt kabelt, es megprobalom majd azzal.
kosz ia segitseget
nalam sehol nincs opcio. megprobalok szerezni gyari, nem barkacsolt kabelt, es megprobalom majd azzal.
kosz ia segitseget
E2180@3300mhz, 6GB RAM,ATI 4850,Gigabyte DS3
nalam nincs ilyen opcio. A kiegeszito ketto portrol csak a konyvben irnak, amit az alaplaphoz adnak, hogy mire jo. De semmi mas infot nem talaltam rola, sem itt, sem a biosban
Már nem teljesen emlékszem, de lehet variálni, hogy 1., 2., 3., vagy ezek kombinációja legyen bekapcsolva (nyilván páronként). Nálam pl. csak a házilag barkácsolt kivezetés van engedélyezve (kormánynak, kamerának), a többi nem.
Mekkora ház az, hogy 1m hosszabbítás kell neki?
Mekkora ház az, hogy 1m hosszabbítás kell neki?
Elolapra van kivezetve a ket port. Pen drive-t egyszerubb elolrol ki be huzgalni, mint mindig bebujni a gep moge.
Manta: biosba bekukkantottam, azonban kulon nem talaltam opciot erre a ketto portra. Vagy engedelyezve van az alaplapi usb vezerlo, vagy nincs.
Manta: biosba bekukkantottam, azonban kulon nem talaltam opciot erre a ketto portra. Vagy engedelyezve van az alaplapi usb vezerlo, vagy nincs.
Nos lehet hogy az a baja. De minek hosszítottad meg??
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
ABIT KT7A tipusu alaplapom van. Eljott az ido, hogy szukseg lenne plussz usb portokra. A gyarto alapbol ezt ketto porttal, amik a ps2 portok mellett megtalalhatok, teszi lehetove,
Ad meg egy plussz egy kabelt, amit az alaplapi tuskesorra radugva ki lehet vezetni meg 2 usb portot. A gondom az, hogy ez nem akar mukodni.
Hiaba csatlakoztatom az eszkozt, az a vilagert sem akar megnyikkani.
Egy tenyezo meg kozbeszolhat, hogy a gyari kabelt meghosszabbitottam kb 1 m-s arnyekolt kabellel. Muszerrel kimerve azonban minden erintkezes stimmel, zarlat sehol nincs.
A tippeket elore is koszonm, ha vana valakinek .
Ad meg egy plussz egy kabelt, amit az alaplapi tuskesorra radugva ki lehet vezetni meg 2 usb portot. A gondom az, hogy ez nem akar mukodni.
Hiaba csatlakoztatom az eszkozt, az a vilagert sem akar megnyikkani.
Egy tenyezo meg kozbeszolhat, hogy a gyari kabelt meghosszabbitottam kb 1 m-s arnyekolt kabellel. Muszerrel kimerve azonban minden erintkezes stimmel, zarlat sehol nincs.
A tippeket elore is koszonm, ha vana valakinek .