13
Mit jelent?
  • TheZsenyka
    #13
    Tenerofil? Merthogy a fiatal az tener... Esetleg Tinédzserofil :) Ezt csak viccből mondtam... :)

    Szerintem amúgy ilyen betegség nincsen... meg szerintem hajlamot sem különböztetnek meg ennyire... Azért bizonyos határokon belül ismerkedik az ember. Miért ne lehetne egy 25 éves srácnak 18 éves barátnője? Vagy egy 35 évesnek 27 éves barátnője? Szép is lenne, ha minden korkülönbséggel járó kapcsolat valamilyen hajlam befolyására jönne létre... :)
  • dikki*yysw
    #12
    Az krvára nem érdekel, mit lehet csinálni egy 14 évessel. Nem is alapvetően testi kapcsolatra gondoltam. Egyébként sztem már nálunk sincs máshogy, 14től mehet.
  • Hunnenkoenig
    #11
    ausztriaban mar 14 eves kortol büntetes nelkül kefelhetsz barkit, fiut, lanyt. Mindegy. Csak nem lehetsz annak a fiatalnak nevelöje, szülöje vagy masmilyen hasonlo kapcsolatban nem allhatsz vele.
  • dikki*yysw
    #10
    Hülyeségnek, jólvan, meg szánmasságnak, de másként?
  • dikki*yysw
    #9
    Nos, nem fogtok találkozni. :)

    Nekem a buzi net miatt vannak csak ilyen lány barátaim, akiket persze így már élőben is ismerek, de itt ismerkedtünk meg (túl közel kerültek hozzám, mire találkoztunk, így hiába van tőlem hányingerük, és köpnének le szívesen, már elviselnek).
    De ha NEM PESTI VAGY akkor megszoptad :DD mint én :) Akkora rábaszás ám, mint az állat.

    Anyakomplexushoz: faterom hülye, mutterom hülye, de csak a faterom szar le. De ez most nem érdekes, mert ilyen komplexusom nincs, én is leszarom őket.

    Viszont azt minek hívják, ha a fiatalabb lányokhoz vonzódom, nem pedofil, az tökmás, csak mondjuk 16-17? Nem egy érett, felnőtt nőre, akár egy korombelire van (lenne) szükségem, hanem valami kislányosabbra. Tinire. Ezt minek hívják a pszichopatáklógusok?
  • Henki
    #8
    Örülök is!
    Csak most aza rossz, hogy utsó éves vagyok(gimi),
    és pont amikor ugy joban van az osztály, fl év sincs, és megy mindenki másfelé. Persze, majd talxunk, meg minden, de az mégsem ugyanaz.
    És az sokkal szarabb lesz....
  • Hunnenkoenig
    #7
    Örülj neki, hogy van ilyen baratnöd!
    En a barataimmal altalaban mindent meg tudok beszelni es van olyan baratnöm is, akivel a dolgok masik oldalat is meg tudom targyalni, de az megsem annyira nyilt, meg sajnos nagyon messze van es ritkan tudunk beszelni, de az ilyen baratnö megis nagyon ritka.

    A nemetek azt mondjak az ilyenre "Olyan barat(nö) akivel lovat lehet lopni" :-))
  • Henki
    #6
    Nemtudom, de én ugy érzem, hogy egy fiubaráttal nem birok igazán őszintén beszélni, feloldodni, mint egy lánybarátommal, nekik sokkal nyíltabb vagyok, és néha kimondok olyan dolgokat is, amit nem akarok elmondani SENKInek, de nem is ők kérdezősködnek, egyszerűen ugy érzem, szükségem van rá, hogy "kitárulkozzak". Lehet, néha már erőltetettnek érzik, de ez van.
  • Hunnenkoenig
    #5
    Ja, egyebkent en mindket szülövel nöttem fel, de apam mintha ott sem lett volna. Ha jelen volt is (atvitt ertelemben) akkor sem volt egy jo szava a csaladhoz.

    Anyammal sem igazan volt jo a kapcsolatom, mert öt meg lekötötte apammal valo haboruja. Igaz ö azert inkabb ott volt a gyermekeiert mint apam.

    Szoval az en anyakomplexusom inkabb az anya hianya miatt alakult ki, azt hiszem.
  • Hunnenkoenig
    #4
    Ez az iras nagyon tanulsagos volt, bar a bibliazas nem kellett volna bele, mindenesetre peldakent jol müködtek.

    Nekem is sokan mondtak mar, hogy anyakomplexusom van, bar csak azert, mert mindig lenyegesen idösebb baratnöim vannak es mivel senki nem tudja igazan, mi is az az anyakomplexus.

    Miutan elolvastam ezt a szöveget, meg mindig nem igazan tudom mi az, de arra rajöttem, hogy a gyerekneveles nehezebb es nagyobb felelösseggel jar, mint gondoltam. Bar mindig vilagos volt, hogy nem könnyü feladat.
  • TheZsenyka
    #3
    Ne csak az anyakomlexus részt olvasd el, hanem az egészet!
  • TheZsenyka
    #2
    Olvasd el:

    http://www.gdf-ri.hu/targy/Filo/jungApa.htm
  • Henki
    #1
    Hello!
    Szoval felvetették nekem a napokban, hogy anyakomplexusom van! Annyit én is tudok, hogy ez azt jelenti, hogy pl. ha csak anyád nevel fel, közel kerülsz hozzá, és utána a lányokban is "őt" keresed, jobban megérted magad lányhaverokkal, mint fiuhaverokkal.
    Vagy van még vmi más, vagy nem ezt jelenti?
    Ti mit gondoltok róla? Mert végülis(az én esetemet nézve) valamennyire igaz....
    (Ja, és én fiu vagyok)