GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

M@TriX
Egy kis MADMAX. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

M@TriX
Mondjuk a Vice City-be be lehet importalni.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

cSuwwi
ez már egy lejárt lemez 😊
egyébként van, de ehhez le kell tölteni egy kis modot.
a harmadik szigeten, a kartel villája mögött van egy alagút. ha felrakod ezt a modot, akkor az alagút mellett a hegynél megjelenik egy híd szerûség, azon lehet eljutni ghost townba. (de nem egy nagy eresztés)

shit happens

Slayerboy
Egyébként tényleg van a GTA 3-ban egy Ghost Town?Hol?

Voltam zárás előtt. _______________

Slayerboy
Sajnos ez van! Senkinek nem mûködik.

Dj Révész
nem tudja valaki, hogy a jármûvekkel miért nem mûxik a kormányom pedálja. csak a digi gombokkal megy a gép. Ez meg nem valami jó így!!

Dj Révész
Hát nagyon sokat segítettél, köszönöm. Akkor most eevonulokcserélgetni:-))

Slayerboy
A képeket nem mutatja a leírás! :-/

Slayerboy
Na itt egy "hivatalos" leírás, hátha többet segít:

1. Mielõtt bármit is csinálnánk, bizonyosodjunk meg róla, hogy a Vice City mappájáról ki van – e szedve az írásvédettség!

A. Az egész leírás alatt ez lesz a példánk: C:\Games\Vice City! Nos, lépjünk be a mappánkba, ahova a Vice Cityt telepítettük! Ez esetben C:\Games\Vice City és jelöljük ki az összes fájlt, mappát, egyebeket, ami benne van ebben a mappában! Aztán az egyik kijelölt elemen jobb klikk, és a Tulajdonságokra kattintunk.

Utána, az írásvédett szó elõl teljesen kivesszük a pipát, úgy hogy ne maradjon semmi az írásvédett szó elõtt! És nyomunk egy Alkalmaz – t! Ekkor megkérdi, hogy: Módosítások alkalmazása csak a kijelölt elemekre, vagy módosítások alkalmazása a kijelölt elemekre, az almappákra és a fájlokra! Ez utóbbit válasszuk ki!

De ne nyomjuk le azonnal, mert még az OK után dolgozni fog egy kicsit!

2. Miután ezt letisztáztuk, jöhet a lényeg alá’ IMG TOOL 1.3! Most egy alapot fogunk venni, amiben csak ezzel a progival kell dolgozni, lássuk, mondjuk a http://hoodoo.isten.hu/vc - rõl letöltött, Ferrari F40 modot!

A, Nézzük meg a mi kis letöltött zip fájlunkat, Ferrari_F40.zip és jól jegyezzük meg a benne található .dff fájl (infernus.dff) és a txd fájl (infernus.txd) nevét!

B, Nyissuk meg az IMG TOOL 1.3 – t! Nyomjunk a File->Open - ra és (ahogy a régi példánkhoz visszatérünk) nyissuk meg a Vice City mappánkban található, azon belül is a models mappában találhaó gta3.img nevezetû fájlt!(Gyengébbek kedvéért C:\Games\Vice City\models\gta3.img!!!!) Ekkor az IMG TOOL egy csomó textúra nevet ír ki az ablakába, valahogy így! -->

C, Csomagoljuk ki egy mappába (lényegtelen hova) a Ferrari_F40.zip –t. Pl.: Én a C:\Ferrari – ba csomagolom! Nos a jól megjegyzett nevû fájlokra (infernus.dff, infernus.txd) keressünk rá amódon hogy Edit->Find (F2) és beírjuk az egyiket pl.: infernus.dff, és a Következõ keresése –re nyomunk! Valahogy így: -->

D, Ha megtalálta akkor egy egyszerû delete gombbal kiírtjuk azt a fájlt, és ugyanezt tesszük a másik fájlal is (infernus.txd) Tehát akkor végeztük jól a dolgunkat, ha egy ellenõrõ keresést (F3) csinálva, mind a két fájlra az jön ki hogy, No Matches Found.

E, Miután sikeresen kitöröltük ezeket a fájlokat, egyértelmûen a Commands->Add ra kattintunk és kikeressük a kicsomagolt fájlokat és mindeggyiket beaddoljuk, már csak az a dolgunk, hogy nyomjun egy Commands ->Rebuild Archive (!!!) – ot megvárni míg felmegy 100% - ig és készen is vagyunk!

Dj Révész
Ja és még valami, nem tudja valaki, hogy a jármûvekkel miért nem mûxik a kormányom pedálja. csak a digi gombokkal megy a gép. Ez meg nem valami jó így!!

Slayerboy
Ha az IMG toollal megnyitod a gta3.img-t, akkor abban lesznek meg a fájlok.

Slayerboy
Válassz ki egy autót amit ki akarsz cserélni!
Nyomj F2-t (keresés) írd be a fájlnevet, amit letöltöttél és cseréld ki a már bentlévõ fájlt azzal, amit letöltöttél.
PL: Lada1500-at letöltesz netrõl, ami az Admiralt cseréli ki.A letöltött fájlok admiral.dff admiral.txd lesz.
Ezt kell az IMG toollal kicserélni.

Dj Révész
aaz a gondom, hogy alig találok autóra utaló fájl nevet.Honnan tudom hogy mit nevezek át, és ha az autó akkor majd hol keressem?

Slayerboy
IMG tool vaahogy nekem is szimpibb... de szerintem a mod installerrel könnyebb.Amelyiket hamarabb megtalálod 😄

Dj Révész
Hát én most raktam fel, majd megmondom mit bénáztam vele:-)

én még csak az Img tool-t próbáltam, de az nekem totál megfelel!!

Dj Révész
És melyikkel könnyebb?

köszi

KG21
mod installer, vagy img tool

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Dj Révész
Ha neked így jobb

Császtok! Milyen progival lehet az autokat bevarázsolni??

Dídzsé révész

Dj Révész
Miért nehéz bepakóni??

KG21
senkinek sem mûködnek sajnos

KG21
Miért írod hogy warez? szted csak eredetibe lehet kocsit pakolni? Amúgy ajánlom a bannert a fejlécben, ott van egy csomó autó. Hogy hogyan rakod bele az már más tészta...

Dj Révész
Ja! Ezeket a Hyper fasza kocsikat honnan lehet leszedni?(warez a játékom)

Dj Révész
Sziasztok! Van egy gondom. Nem mûxenek a pedálok amikor jármûvel megyek a Microsoft sidewinder racing wheel kormányommal! Viszont gyalogosan meg igen.Amúgy XP-m van.Kössz elõre is!

KG21
nemgond én is erre láttam vhol😊

Alien
ez marha jó

Slayerboy
Nem érdekes.Már megoldottam! 😄

DJ Skyline
LOÁL!😄DD
ez tetszik...nem baj ha lopom a linkjét?😛

KG21

lokista12
Honnan lehet a wheel mod ot letölteni?

Call of Duty hajrá I.O.W.A. klán! Volkswagen, Honda, Tuning....

KG21
de minek az neked? Crackelt exe-t tudok csak...

Slayerboy
nem... a 3-hoz kéne...csak szar helyre írtam

KG21
a 3-hoz? nem a GTAVC.exe kell véletlen?

Slayerboy
Adjon má' valaki linket az EREDETI gta3.exe-hez! thx

Alien
ehh... 😊

Alien
jól néz ki!

Lolka

Az úgy elég necces, ha plusz t akarsz beletenni.
Flyton leér az alja? A kerékméretet kell megváltoztatnod, asszem...
Nem lehet, hogy a kormány akkor is szögletes lenne, ha a Kuruma helyére tetted volna? A GTA 3 még többnyire kocka kormányokat használt.

M@TriX
- csak lecserélni lehet
- a letöltött fileok között lenni kell egy readme.txt-nek az olvasd el. A megfelelõ számokat át kell írni a megfelelõ fájlban hogy ne érjen le a kocsi alja.

Azt megcsináltam de akkor elég béna lett az autó!
A kormánya szögletes meg mintha folymatosan leérne az alja a földre!
Na még próbálkozom vele!
Amúgy azt meglehet csinálni hogy +ba rakjak be autót ne pedig lecserélve?
Amúgy Köszönöm a segítséget!
A Kuruma a GTA3 autója volt. Ha ezt a két file-t átnevezed (nézz ki magadnak egy autónevet a dat fájlból, és nevezd át a Kuruma.txd-t és a Kuruma.dff-et), elviekben bármelyik autó helyére beteheted.

M@TriX
néz meg melyik helyére akarod és a fájlt nevezd át nyugodtan ennyi.

Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Letöltöttem egy olyan autót a netrõl aminek a DFF és a TXD fájljainak lyan neve van hogy kuruma vagy micsoda!
Ilyet viszont nem találtam a játékban!
Eddig úgy volt hogy lekelett cserélnem egy autót ez ment is rendben de ilyen fájlt nem találtam a dat fájlon belül?
Mit kezdjek ezzel? Ha csak simán hozzáadom akkor nem találom sehol a verdát a játékba! Aszem egy cfg kiterjesztésû fájl is volt ezek mellé betömörítve és a játékba is megtaláltam azt a fájlt! Írjam felül és kész?
Elõre is Köszönöm a segítséget!

ranGer2
pff

Ha az idegenek olyan okosak, hogy tudnak utazni az űrben, akkor miért a leghülyébbeket rabolják el?

hen-tes
wowwö

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
nagyon baba

M@TriX
a moci dögösebb. 😉