22366
-
#19320 de azzal is szórakozom ha elkap a zsaru és kiírja hogy busted akkor beírom hogy "leavemealone":)))
vagy amikor meghalok akkor hogy "aspirine" -
#19319 jah, a zsaruk sokszor hülyék. Más játékokban (driver, mafia) már akkor is üldözőbe vezsnek, ha átmész a piroson, itt meg még akkor sem, ha beléjük rongyolsz:) -
#19318 nekem csak a szokásos dolog van a zsaruk kapcsán...izomból nekik megyek szinte felborulnak és mennek tovább mintha semmi sem történt volna....máskor megcsak meghúzom a kocsi oldalát,szinte hozzá se érek,és már pattannak is a kocsiból kifelé... -
#19317 nekem az volt hogy motorral mentem(3as körözési szintel) ugrattam 1 et és pont a rendőrautóra megfordultam de az meg ment tovább egyenesen vezető és zsernyák nélkül :D :D :P LOLS -
#19316 lehet megsérült amikor kirángattad -
#19315 Velem is történt most egy érdekesség. Gondoltam taxizgatok egy kicsit, ki is rángatok egy taxist a Ford LTD-jéből, majd megyek pár métert, megnyomom num+-t és na ki jelentkezik rögtön első utasnak? A taxis akit az előbb rángatam ki:DDD és a korházba kéri a fuvart:P -
#19314 nehhh...LOÁLÉ... -
#19313 lol :) -
#19312 BUG:
kettes körözésem volt, üldöztek a zsekák, de csak szolidan
eggyyet elcsaltam a tengerhez(part) és ott nagy nehezen bele hajkuráztam a vízbe
ezután annyi történt hogy eltünt a két zseka a kocsiból és az üres kocsi követett tovább :DDD
Knight Rider powa' :P -
#19311 Ja olvastam délután, de ez hülyeség, mert ennek már tényleg nincs semmi köze a GTA-k "brutalitásához".
Ez megtörténhetett volna ugyanígy 1 Mafiával, vagy akár 1 Far Cry-al is.
-
#19310 ez nem kamu?
ugyse csuknák le... -
#19309 UP!
Újabb botrány a GTA körül
Érdekesség - 2004-05-27 09:39:00
Anthony S. Jones bizonyára nem gondolta volna micsoda következménnyel jár majd azon könnyed kijelentése, melyet telefonálás közben címzett egy kezd? GTA játékosnak. A Florida-Times Union beszámolója szerint történt ugyanis, hogy az említett úriember éppen munkahelyével (egy étteremmel) állt telefonos kapcsolatban, amikor a következ? szavakat kiáltotta a készülékbe: "Egy bomba van az épületben, mindenki menjen ki onnan!". A megriadt alkalmazott természetesen azonnal cselekedett, így a kiürített létesítményt hamarosan átvizsgalhatta a rend?rség, ám bombára utaló jeleket nem találtak. A hivatalos szervek ezért meg is látogatták Mr. Jones-t otthonában, aki nem tagadta, hogy ezen szavakat mondta volna, azonban állítása szerint nem kollégájának címezte azokat, hanem egy gyereknek, aki éppen a Grand Theft Auto egyik részével játszott a közelben. Ennek ellenére Mr. Jones-nak hamarosan bíróság el?tt kell felelnie tettéért, ahol ha b?nösnek találják akár 15 évre is elítélhetik.
info:576 Online
-
#19308 nekem kell!:PPPPPPPP
-
#19307 Nem baj úgy se ezek kellenek a Vice City-be:)) -
#19306 eléggé szarul van kidolgozva!:PPPP
-
#19305 most látom. ;)
Pedig mindig onnan linkeltem bazz ;)
de ha beírod az urlt, akkor működik bvalahogy így:
http://gta-action.com/dlpics/2005_hotrod.jpg -
#19304 aranyos linkvédelem. :D -
#19303 Hót Ród
-
#19302 de amugy agyon tetszene a multi.. Az a tegnapi bandaháború nagyon ottvolt :D
Másik, azt ugye nem lehet megoldani, hogy közlekedés , gyalogosok, is legyenek multiba ugye? gondolom hatalmas adatforgalmat jelentene... pedig ugy lenne az igazán fun. :) -
#19301 gizzda itt nézz körül -
#19300 szinkronhibákkal van tele, tehát te úgy látod hogy eltalálod, de ő azt látja, hogy teljesen másfelé lősz. -
#19299 nahhhh sikerült játszani ethernet szerveren v. hol.
Lenne pár kérdésem:
A földben csúszkáló ember az mi? bug?
MEg létezik hozzá god mode? mert volt 1-2 érdekes ember. PL elütöm autóval és semmi baja. MEg belelövök 1 tárat a nagypapából, és még mindig zöld a hp je... -
#19298 Köszi de itt van több faja dolog mit kell letölcsek pontossan azt tudod? -
#19297 keress rá google-n az mtavc re
Na mi ottjárunkl, hoghy már be tud connectelni, és mikor a szrver üdvözlő szövege van a játék kilép egyszerűen. -
#19296 Hi! Én is multizni szeretnék csak nem tudom , hogy mit és , hogy honnan kell letöltenem valaki tud nekem segíteni? Elöre is köszi! -
#19295 valami dll-t nem talál neki. -
#19294 kérdés:
haverral épp próbálunk multizni.
LEszdtem a 3.02 seerver-t indítok 1 játékot. Eddig ok. Én már bennvagyok a pályán,de a másik fél nem tud connnectelni.
Mi lehet a gond?
1.0 van mind2nknek. -
#19293 és ezt tegyem be rendőrautónak?csapatszállító kocsit?:PPP -
Darkboy #19292 amúgy Kg! Te könyvből tanultál meg programozni? és ha igen, melyikből? -
Darkboy #19291 kössz -
#19290 gta-action oldalon van, az editoroknál keresd -
Darkboy #19289 a txd workshopot honnan lehet leszedni? -
#19288 -
#19287 simán :) -
#19286 mutass jobbat!:PPPP -
#19285 Szerintem csúnya a külseje mind2-nek. :P -
#19284 nekem se nagyon tetszik... -
#19283 Na csak megoldottam. Sehol egy hirdetés, sehol egy pop-up. :DDD -
#19282 Kösz, serialt honnan mert fizetni meg nemfogok a görényeknek. -
#19281 én FlashGet-tel nyomom, nincs semmi hírdetés nálam. szerezz be egy serialt, és akkor jó lezs. nekem még 1X sem jött be semmilyen hirdetés