22366
  • DJ Skyline
    de azzal is szórakozom ha elkap a zsaru és kiírja hogy busted akkor beírom hogy "leavemealone":)))
    vagy amikor meghalok akkor hogy "aspirine"
  • KG21
    jah, a zsaruk sokszor hülyék. Más játékokban (driver, mafia) már akkor is üldözőbe vezsnek, ha átmész a piroson, itt meg még akkor sem, ha beléjük rongyolsz:)
  • DJ Skyline
    nekem csak a szokásos dolog van a zsaruk kapcsán...izomból nekik megyek szinte felborulnak és mennek tovább mintha semmi sem történt volna....máskor megcsak meghúzom a kocsi oldalát,szinte hozzá se érek,és már pattannak is a kocsiból kifelé...
  • bodesz
    nekem az volt hogy motorral mentem(3as körözési szintel) ugrattam 1 et és pont a rendőrautóra megfordultam de az meg ment tovább egyenesen vezető és zsernyák nélkül :D :D :P LOLS
  • Kit--Kat
    lehet megsérült amikor kirángattad
  • KG21
    Velem is történt most egy érdekesség. Gondoltam taxizgatok egy kicsit, ki is rángatok egy taxist a Ford LTD-jéből, majd megyek pár métert, megnyomom num+-t és na ki jelentkezik rögtön első utasnak? A taxis akit az előbb rángatam ki:DDD és a korházba kéri a fuvart:P
  • DJ Skyline
    nehhh...LOÁLÉ...
  • zaki
    lol :)
  • hen-tes
    BUG:
    kettes körözésem volt, üldöztek a zsekák, de csak szolidan
    eggyyet elcsaltam a tengerhez(part) és ott nagy nehezen bele hajkuráztam a vízbe
    ezután annyi történt hogy eltünt a két zseka a kocsiból és az üres kocsi követett tovább :DDD
    Knight Rider powa' :P
  • Kit--Kat
    Ja olvastam délután, de ez hülyeség, mert ennek már tényleg nincs semmi köze a GTA-k "brutalitásához".
    Ez megtörténhetett volna ugyanígy 1 Mafiával, vagy akár 1 Far Cry-al is.
  • Garcia
    ez nem kamu?
    ugyse csuknák le...
  • zaki
    UP!

Újabb botrány a GTA körül
    Érdekesség - 2004-05-27 09:39:00

Anthony S. Jones bizonyára nem gondolta volna micsoda következménnyel jár majd azon könnyed kijelentése, melyet telefonálás közben címzett egy kezd? GTA játékosnak. A Florida-Times Union beszámolója szerint történt ugyanis, hogy az említett úriember éppen munkahelyével (egy étteremmel) állt telefonos kapcsolatban, amikor a következ? szavakat kiáltotta a készülékbe: "Egy bomba van az épületben, mindenki menjen ki onnan!". A megriadt alkalmazott természetesen azonnal cselekedett, így a kiürített létesítményt hamarosan átvizsgalhatta a rend?rség, ám bombára utaló jeleket nem találtak. A hivatalos szervek ezért meg is látogatták Mr. Jones-t otthonában, aki nem tagadta, hogy ezen szavakat mondta volna, azonban állítása szerint nem kollégájának címezte azokat, hanem egy gyereknek, aki éppen a Grand Theft Auto egyik részével játszott a közelben. Ennek ellenére Mr. Jones-nak hamarosan bíróság el?tt kell felelnie tettéért, ahol ha b?nösnek találják akár 15 évre is elítélhetik.

info:576 Online

• DJ Skyline
    nekem kell!:PPPPPPPP
  • Kit--Kat
    Nem baj úgy se ezek kellenek a Vice City-be:))
  • DJ Skyline
    eléggé szarul van kidolgozva!:PPPP

• M@TriX
    most látom. ;)

Pedig mindig onnan linkeltem bazz ;)

de ha beírod az urlt, akkor működik bvalahogy így:

http://gta-action.com/dlpics/2005_hotrod.jpg
  • Kata
    aranyos linkvédelem. :D
  • M@TriX
    Hót Ród
  • The Garrett
    de amugy agyon tetszene a multi.. Az a tegnapi bandaháború nagyon ottvolt :D

Másik, azt ugye nem lehet megoldani, hogy közlekedés , gyalogosok, is legyenek multiba ugye? gondolom hatalmas adatforgalmat jelentene... pedig ugy lenne az igazán fun. :)
  • zaki
    gizzda itt nézz körül
  • KG21
    szinkronhibákkal van tele, tehát te úgy látod hogy eltalálod, de ő azt látja, hogy teljesen másfelé lősz.
  • The Garrett
    nahhhh sikerült játszani ethernet szerveren v. hol.
    Lenne pár kérdésem:
    A földben csúszkáló ember az mi? bug?
    MEg létezik hozzá god mode? mert volt 1-2 érdekes ember. PL elütöm autóval és semmi baja. MEg belelövök 1 tárat a nagypapából, és még mindig zöld a hp je...
  • gizzda
    Köszi de itt van több faja dolog mit kell letölcsek pontossan azt tudod?
  • The Garrett
    keress rá google-n az mtavc re

Na mi ottjárunkl, hoghy már be tud connectelni, és mikor a szrver üdvözlő szövege van a játék kilép egyszerűen.
  • gizzda
    Hi! Én is multizni szeretnék csak nem tudom , hogy mit és , hogy honnan kell letöltenem valaki tud nekem segíteni? Elöre is köszi!
  • The Garrett
    valami dll-t nem talál neki.
  • The Garrett
    kérdés:
    haverral épp próbálunk multizni.
    LEszdtem a 3.02 seerver-t indítok 1 játékot. Eddig ok. Én már bennvagyok a pályán,de a másik fél nem tud connnectelni.

Mi lehet a gond?
    1.0 van mind2nknek.
  • DJ Skyline
    és ezt tegyem be rendőrautónak?csapatszállító kocsit?:PPP
  • Darkboy
    amúgy Kg! Te könyvből tanultál meg programozni? és ha igen, melyikből?
  • Darkboy
    kössz
  • KG21
    gta-action oldalon van, az editoroknál keresd
  • Darkboy
    a txd workshopot honnan lehet leszedni?
  • Slayerboy
  • Kata
    simán :)
  • DJ Skyline
    mutass jobbat!:PPPP
  • Slayerboy
    Szerintem csúnya a külseje mind2-nek. :P
  • DJ Skyline
    nekem se nagyon tetszik...
  • Hmuda
    Na csak megoldottam. Sehol egy hirdetés, sehol egy pop-up. :DDD
  • Hmuda
    Kösz, serialt honnan mert fizetni meg nemfogok a görényeknek.
  • zaki
    én FlashGet-tel nyomom, nincs semmi hírdetés nálam. szerezz be egy serialt, és akkor jó lezs. nekem még 1X sem jött be semmilyen hirdetés