GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sebhelyes arcú
Miami Vice
1 tucat Terenc Hill-Bid Spencer film😊)
Extralarge
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
\"akkor még bámultam a felnőtteket, azt hittem jó lesz majd, ha egyszer én is nagy leszek\"
Na jó nem biztos

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
azt hogy lehet beállítani hogy a modolt kerekek és a készítõ álltal kocsira rakott kerekek ne üssék egymást?
azt hol is állítom?
fSuspensionForceLevel
fSuspensionDampingLevel
suspension bias between front and rear
suspension anti-dive multiplier
???
itt van 1-2 kép...
elsõ
többet most nem találtam...de ha gondolod csinálhatok 1-2-t hogy mégis mi a helyzet...
csak érted ez így hülyén jött volna ki hogy mi is most dobjuk ki és egy csomó épület benzín kút pl ugyan az mint a tagnak a módjában...de a kocsik(1-2 kivétellel)totál mások...egy csomó járókelõ,player,szereplõ textúra kilett cserélve ami saját és nem leszedett...mindjárt mutatok egy képet a játék elejérõl...
ami tényleg változott és nem ráépítettünk:
-durván 40 kocsi lett kicserélve...a többi maradt a játékbeli...a leginkább használt,látható kocsik lettek kicserélve...
-épületek: mansion,benzinkút,hotel room,stúdió,stb...
-hírdetõtáblák...
megjegyzem törekedtünk az egyediségre...tehát nem akartam azt hogy egy leszedett cuccot beteszünk mert azt mindenki megtudja csinálni...
handling...
stb...
de most hogy jött ez az új mód inkább hagyom...nem kell nekem hogy azt mondják loptuk az ötletet,stb...
szedje le ezt a modod az akinek 6 anyja van. elég volt nekem az a néhány kép amit láttam belõle. a legkeményebb az a neon😊) az út textura meg ilyenek még elmegy, de az a piaci neon kavalkád az autók alatt..

-az a néhány újra textúrázott épület (piros Media Markt, Zöld Vercetti Mansion és hasonló ocsmányságok) meg az utak extúrái nem tetszenek,
-az autók handlingjei rosszak (pedig csináltam javítást az eredeti modhoz, de úgylátszik ez a srácot nem érdekelte)
-a betöltõképernyõk viszont szépek, bár valszeg nem õ csinálta õket, csak rájuk firkált magyarul😛
azért megemlíthette volna, hogy a munka nagy részét, több, mint 77 autót nekünk köszönhet.

de szerintem mindegy
aki 100 sec felett bír csinálni, az már ráérzett, és kis gyakorlás meg szerencse+türelemmel sok-sok másodpercet egykerekezhet kedvére😊
peace!
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
fuck

...majd késõbb re!