22366
  • dieselG
    ha az amerikai 13-ára specializálódtál, akkor 28napot kellett volna mondanod..:P én europai megjelenésre hangolódtam, az pont 31nap..
  • zaki
    persze csak hivatalosan...
  • zaki
    amerikában 13-án, európában 16-án jelenik meg a játék
  • dieselG
    oppá! 29?:P azé az én forrásom biztosabb..:D
  • dieselG
    már csak 31nap 4óra 30perc van hátra a megjelenéséig... jah, vki, Matrix, hogy kell képet belinkelni a forumba? meg 1 normális "rákattintós" linket..? :)
  • zaki
    na már csak 29-et kell aludni...
  • cenobite
    Jaja! Lehet egykerekezni mindegyik mocival (még a kis robogókkal is), csak nyilván a cross-motorral és a speed-motorral (most nem jut eszembe a nevük) a legkönnyebb.
    A rekordom egyenlőre valami 180-200 méter egykeréken. Nem tudom ez jó -e, majd megnézegetek valami "hivatalos" toplistát. :)
  • zaki
    nekem sikerült, csak kurva nehéz megemelni az első kereket
  • zaki
    harley-val tudsz egykerekezni?
  • cenobite
    Hát, ha csak "sima" egykerekezést csinálsz és kimegy alólad a motor, akkor általában 5-15 pontot visz le. Ha viszont hasítasz egy speed géppel és frontálisan ütközöl, akkor azért elég csúnyán le tudsz amortizálódni. De szerintem ez így is kell hogy legyen. Lehet nagyon szépeket ugratni (unique jump) mocival is, hiszen tudod szabályozni, hogy ne menjen ki alólad a motor. Valami kegyetlen jó. Ha pedig esetleg nagyon zupáznál, akkor mentesz egyet a szállodában, vagy a lakásodon, amit megvettél és máris 100 energiával indulsz. Jóvanazna! :D
  • zaki
    ja csak az a gáz a motorozással, ha elesel, nagyon sok %-ot levesz az életedből
  • cenobite
    A motorozás tényleg isteni! Én nemrég vettem meg a játékot (PS2) és van úgy hogy félórákat csak motorozgatok. Lehet egykerekezni, (ha sikerül sokáig egykeréken tartani, akkor kapsz egy kis pénzt is).
    A PC-s verzió is biztos jó lesz, kíváncsi vagyok, hogy a konzoloshoz képest mit fognak még esetleg pluszba belerakni. Majd meglássssssssssuk. :)
  • zaki
    de a helikopter, hidroplán, golfkocsi se lesz semmi
  • M@TriX
    ne is fájtísd a szívünket. Viszont a multi az beindított remélem, hogy igaz a hír, mert különben rumlit csapok. :)
    Mondjuk annyira nem nagyon, mert most jött ki egy újabb kép a nemhivatalos multis kiegészítőről:

• M@TriX
    az se semmi, de a speed nekem jobban bejön. Élőben a chopper, de a játékba a speed. Bruti lesz mind2. :)
  • zaki
    van egy párfajta moci van a játékban: harley, robogó, crossmoci, sportmoci, megmittomén
  • zaki
    ja
  • ricky
    Az a motor az nagyon nagy lesz!!!! :))))
  • ricky

• Adi
    Én is... :)))))))))))))
  • zaki
    lassan már kiadhatnának pár screenshotot...
  • zaki
    én is
  • dieselG
    én is...
  • M@TriX
    hát örültem volna, ha friss PC-s képek lettek volna fennt...
  • zaki
    Adi: a Ps2-es verzióban lehet pizzafutárkodni?
  • Adi
    Ha lesz akkor nagyon ideges leszek ps2 meg nincs.... :)
  • zaki
    megyek én is, csá
  • zaki
    rengeteg jó játék volt SNES-re: Donkey Kong sorozat, Mario-k, Mortal Kombat sorozat, Earthworm Jim, Cool Spot, stb...
  • dieselG
    Asszem én is lépek.. van jobb dolgom is ilyenkor :)) Pápá jo8
  • zaki
    igaz csak emulátorral
  • zaki
    néha különben még neki állok SNES-ezni
  • dieselG
    jo8 :P amugy nekem csak 1 sega mega drivem volt vagy 10éve, 3-4évig csak ezen nyomtam..:P Sonic 2 volt a kedvencem, az is a mai napig :D aztán jött a pc, amit 3 ujabb konfig&több alkatrészcsere is követett :P nah szal felkészültem a Vice Cityre :P
  • zaki
    csá
  • Adi
    Na mentem aluszikálni, mert már későre jár bye bye....
  • zaki
    úgyhogy most van egy fasza gépem, viszont nincs ps2m...
  • zaki
    ott rohad szerencsétlen egy reklámszatyorban már évek óta az 1ik szekrényemben...
  • Adi
    Ismerös a helyzet.....
  • zaki
    SŐT!!! még meg is van
  • zaki
    nekem is volt SNES-em
  • zaki
    én meg gyűjtöttem egy ps2-re, volt kb 60 játékom minden, 2 hónapig megvolt, aztán eladtam, mert le kellett már cserélni a régi gépemet (celeron300,64mb ram, 8mb nevesincs videókártya stb...:))