22366
-
dieselG #385 ha az amerikai 13-ára specializálódtál, akkor 28napot kellett volna mondanod..:P én europai megjelenésre hangolódtam, az pont 31nap.. -
#384 persze csak hivatalosan... -
#383 amerikában 13-án, európában 16-án jelenik meg a játék -
dieselG #382 oppá! 29?:P azé az én forrásom biztosabb..:D -
dieselG #381 már csak 31nap 4óra 30perc van hátra a megjelenéséig... jah, vki, Matrix, hogy kell képet belinkelni a forumba? meg 1 normális "rákattintós" linket..? :) -
#380 na már csak 29-et kell aludni... -
#379 Jaja! Lehet egykerekezni mindegyik mocival (még a kis robogókkal is), csak nyilván a cross-motorral és a speed-motorral (most nem jut eszembe a nevük) a legkönnyebb.
A rekordom egyenlőre valami 180-200 méter egykeréken. Nem tudom ez jó -e, majd megnézegetek valami "hivatalos" toplistát. :) -
#378 nekem sikerült, csak kurva nehéz megemelni az első kereket -
#377 harley-val tudsz egykerekezni? -
#376 Hát, ha csak "sima" egykerekezést csinálsz és kimegy alólad a motor, akkor általában 5-15 pontot visz le. Ha viszont hasítasz egy speed géppel és frontálisan ütközöl, akkor azért elég csúnyán le tudsz amortizálódni. De szerintem ez így is kell hogy legyen. Lehet nagyon szépeket ugratni (unique jump) mocival is, hiszen tudod szabályozni, hogy ne menjen ki alólad a motor. Valami kegyetlen jó. Ha pedig esetleg nagyon zupáznál, akkor mentesz egyet a szállodában, vagy a lakásodon, amit megvettél és máris 100 energiával indulsz. Jóvanazna! :D -
#375 ja csak az a gáz a motorozással, ha elesel, nagyon sok %-ot levesz az életedből -
#374 A motorozás tényleg isteni! Én nemrég vettem meg a játékot (PS2) és van úgy hogy félórákat csak motorozgatok. Lehet egykerekezni, (ha sikerül sokáig egykeréken tartani, akkor kapsz egy kis pénzt is).
A PC-s verzió is biztos jó lesz, kíváncsi vagyok, hogy a konzoloshoz képest mit fognak még esetleg pluszba belerakni. Majd meglássssssssssuk. :) -
#373 de a helikopter, hidroplán, golfkocsi se lesz semmi -
#372 ne is fájtísd a szívünket. Viszont a multi az beindított remélem, hogy igaz a hír, mert különben rumlit csapok. :)
Mondjuk annyira nem nagyon, mert most jött ki egy újabb kép a nemhivatalos multis kiegészítőről:
-
#371 az se semmi, de a speed nekem jobban bejön. Élőben a chopper, de a játékba a speed. Bruti lesz mind2. :) -
#370 van egy párfajta moci van a játékban: harley, robogó, crossmoci, sportmoci, megmittomén -
#369 ja -
ricky #368 Az a motor az nagyon nagy lesz!!!! :)))) -
ricky #367
-
#366 Én is... :))))))))))))) -
#365 lassan már kiadhatnának pár screenshotot... -
#364 én is -
dieselG #363 én is... -
#362 hát örültem volna, ha friss PC-s képek lettek volna fennt... -
#360 Adi: a Ps2-es verzióban lehet pizzafutárkodni? -
#359 Ha lesz akkor nagyon ideges leszek ps2 meg nincs.... :) -
#357 megyek én is, csá -
#356 rengeteg jó játék volt SNES-re: Donkey Kong sorozat, Mario-k, Mortal Kombat sorozat, Earthworm Jim, Cool Spot, stb... -
dieselG #355 Asszem én is lépek.. van jobb dolgom is ilyenkor :)) Pápá jo8 -
#354 igaz csak emulátorral -
#353 néha különben még neki állok SNES-ezni -
dieselG #352 jo8 :P amugy nekem csak 1 sega mega drivem volt vagy 10éve, 3-4évig csak ezen nyomtam..:P Sonic 2 volt a kedvencem, az is a mai napig :D aztán jött a pc, amit 3 ujabb konfig&több alkatrészcsere is követett :P nah szal felkészültem a Vice Cityre :P -
#351 csá -
#350 Na mentem aluszikálni, mert már későre jár bye bye.... -
#349 úgyhogy most van egy fasza gépem, viszont nincs ps2m... -
#348 ott rohad szerencsétlen egy reklámszatyorban már évek óta az 1ik szekrényemben... -
#347 Ismerös a helyzet..... -
#346 SŐT!!! még meg is van -
#345 nekem is volt SNES-em -
#344 én meg gyűjtöttem egy ps2-re, volt kb 60 játékom minden, 2 hónapig megvolt, aztán eladtam, mert le kellett már cserélni a régi gépemet (celeron300,64mb ram, 8mb nevesincs videókártya stb...:))