22366
-
#2413 Kéne kis segítség. Azon a küldetésen dolgozom, amit azután akpok, hogy megkaptam Diaz villáját. Elvileg védőpénzt kell követelni a bevásárló központ bolttulajdonosaitól, de nem tudom , hogy lehet ezt megcsinálni. Bemegy a bevásárlóközpontba, szétlövöm a boltokat, de semmi nem történik. -
#2412 hát nekem ujratöltéskor eltünik az auto :( -
Cobra11 #2411 crossmotor nem moter. :) lol. -
Cobra11 #2410 Beszarok ezen a játékon, istenkirály! :) Most már jók a feliratok, mert lefrissítettem a dxet meg a vid. kártya drv-t is! GTA 3 ezen a konfigon 640X480X16-ban, draw distance minimumon is szaggatott, Vice City 800X600X16-ban, draw distance maximumon és egyáltalán nem szaggat! Robogó és Crossmoter Rulz! -
dashed_ #2409 aham ez ok. nem is ezt kerdeztem :))
de nem lehet vhogy beallitani hogy mas radiot ne inditson el mert igy szar, mindig beszallok egy kocsiba es kapcsolgatni kell hogy a sajat zeneim szoljanak.. -
#2408 robogó powa -
#2407 Motor, hogy tetszik emberek?? -
#2406 Én olyan hibát tapasztaltam 1 óra játék után, hogy egyszer csak egy pillanat alatt a képernyőn a játék színei eltorzultak, így a térképet nem is lehet használni. Mindent látható és jól működik, csak a színek elszálltak valamiért. -
#2405 de ez a bena meg uszni se tud:) -
#2404 berakod az mp3 konyvtarba amit hallani akarsz -
#2403 ja, néztem már házakat, meg egy villát 8000$-ért :))) medence is van hozzá meg garázs :) -
#2402 de ez azért van mert konzolról írták át, nem? -
dashed_ #2401 nem lehet vhogy beallitani hogyha beszallok egy kocsiba egybol az en mp3 filejaimat jatsza??? -
Cobra11 #2400 ok. :( -
#2399 igen, ilyen az engine, valszeg ezert gyors :) es ezert sincs multi se, mert amit nem latunk ott nincs semmi, amikor oda nezunk akko tesz ki par mozgo objektumot, igy valszeg multiba mindenki mast jarmuveket latna :) -
antijedi #2398 szerintem ez csak akor van ha nem lépsz ki..., probáld ki hgy kilépsz teljesen, viszatoltod, és akkor is megmaradnak e, szerintem nem , mert nekem nem maradnak :D
amugy a sziget legdélebi részén van egy toronyház amiben lehet veni apartmant és ahoz jár egy garázs is... -
Cobra11 #2397 dx 9ből sima van (mindjárt frissítek a-ra) vid. driverből a microsoftos mert ha felrakom a matroxét akkor elkezd vagyni az oprendszer mint állat (evvel is kéne valamit csináljak de nem tudom, hogy mi lehet a hiba, tuti, hogy nem driver hiba mivelhogy az összes driverrel ezt csinálja) -
Cobra11 #2396 Ja még 1 kérdés. Tapasztalt már valaki olyan problémát mint a GTA3-ban, hogy van egy kocsi, kiszáll belőle, elfordul, de mire visszafordul már nincs ott a kocsi? -
#2395 DX9 vagy Vid. Driver. -
Cobra11 #2394 Valaki HELP! Volna egy olyan problémám, hogy XP alatt a feliratok nem látszanak normálisan, hanem villognak. Hol látom, hol nem és kissé idegesítő. Sp1 fent van meg a Gta3-hoz is az a patch. Van még valakinél ilyen probléma? GFX: matrox g400 -
#2393 A Hotel elott megmarad az osszes kocsi amit oda tettel. Nekem a fel utcan mar autok altak. Meg a motor is megmaradt, amivel a hotel elotti kanyarban felcsavarodtam az oszlopra:)))) De allitolag lehet venni apartmant, ahol van garazs.
Ez a "kis helikpteres" faszsag nem kene -
#2392 itt nincs ilyen garázs vagy vmi ahol megmaradnak az autok? -
#2391 Bocs, a szigeten egy hézban -
#2390 szamurájkard van a Diazhoz vezető híon is -
#2387 Na mi a pálya láttom napi 1000 üzenet meg van. -
#2383 tudom melyik, de nem tudom elmagyarázni, anniyra még nem vágom a mapet :) -
#2382 öööö, RC helikopteres küldi elsőre megcsinálva -
Cobra11 #2380 Lehet, hogy már valaki kérdezte, de az utolsó 3 oldalt nem olvastam:
kipróbálta már valaki, hogy kezeli e a játék a GTA 3 skinjeit, valamint azt, hogy a gta 3 imgeditjével bele lehetne e rakni gta3as kocsikat? mert az jó lenne. -
#2379 Ejj van valahol egy 3 szintes parkolóház a tetőn egy rámpával ahonnan lehet extreme stuntsozni motorral jól egyszer voltam arra de már nem találom az istennek se, nem tudjátok merre van? :] -
antijedi #2377 nekem nincs iylen de max egy olyan tipem van hogy nézd meg nincs e beragadva a hátra gomb :DD -
#2376 HOLNAP MEGINT HÉTFŐ .( -
#2373 NUMOKAT NYOMVA MEGY ELŐREIS MSOTNÉZTEM! -
antijedi #2372 semmit :D -
#2370 A NUKE-olt RiPről mit tudtok? -
#2369 megasz kiszasz atmesz beszasz :) -
antijedi #2368 nekem itt is bezárja, mindkét oldalon is bármelyiken marad nyitva... :D -
#2367 áááh, van egy kis hiba, ha nyitva marad az anyos ülés ajtaja, akkor nem zárja be, gta3ban bezárta :( -
#2366 es non+ultra hogy mielott lerne a kerek nyom egy fordulot 180fokba :) -
#2365 ja ugy - aztan lehet kombinalni kitapasztalni, elobb felal utana fekez, egyx1re stb -
#2364 a harley-nak istenkirály a hangja :)))) legjobb moci