22366
  • I.C.ram
    Kéne kis segítség. Azon a küldetésen dolgozom, amit azután akpok, hogy megkaptam Diaz villáját. Elvileg védőpénzt kell követelni a bevásárló központ bolttulajdonosaitól, de nem tudom , hogy lehet ezt megcsinálni. Bemegy a bevásárlóközpontba, szétlövöm a boltokat, de semmi nem történik.
  • Tikal #2412
    hát nekem ujratöltéskor eltünik az auto :(
  • Cobra11
    crossmotor nem moter. :) lol.
  • Cobra11
    Beszarok ezen a játékon, istenkirály! :) Most már jók a feliratok, mert lefrissítettem a dxet meg a vid. kártya drv-t is! GTA 3 ezen a konfigon 640X480X16-ban, draw distance minimumon is szaggatott, Vice City 800X600X16-ban, draw distance maximumon és egyáltalán nem szaggat! Robogó és Crossmoter Rulz!
  • dashed_
    aham ez ok. nem is ezt kerdeztem :))
    de nem lehet vhogy beallitani hogy mas radiot ne inditson el mert igy szar, mindig beszallok egy kocsiba es kapcsolgatni kell hogy a sajat zeneim szoljanak..
  • PResident Evil
    robogó powa
  • Adi
    Motor, hogy tetszik emberek??
  • Ramore
    Én olyan hibát tapasztaltam 1 óra játék után, hogy egyszer csak egy pillanat alatt a képernyőn a játék színei eltorzultak, így a térképet nem is lehet használni. Mindent látható és jól működik, csak a színek elszálltak valamiért.
  • hiba
    de ez a bena meg uszni se tud:)
  • hiba
    berakod az mp3 konyvtarba amit hallani akarsz
  • Tikal #2403
    ja, néztem már házakat, meg egy villát 8000$-ért :))) medence is van hozzá meg garázs :)
  • PResident Evil
    de ez azért van mert konzolról írták át, nem?
  • dashed_
    nem lehet vhogy beallitani hogyha beszallok egy kocsiba egybol az en mp3 filejaimat jatsza???
  • Cobra11
    ok. :(
  • hiba
    igen, ilyen az engine, valszeg ezert gyors :) es ezert sincs multi se, mert amit nem latunk ott nincs semmi, amikor oda nezunk akko tesz ki par mozgo objektumot, igy valszeg multiba mindenki mast jarmuveket latna :)
  • antijedi
    szerintem ez csak akor van ha nem lépsz ki..., probáld ki hgy kilépsz teljesen, viszatoltod, és akkor is megmaradnak e, szerintem nem , mert nekem nem maradnak :D
    amugy a sziget legdélebi részén van egy toronyház amiben lehet veni apartmant és ahoz jár egy garázs is...
  • Cobra11
    dx 9ből sima van (mindjárt frissítek a-ra) vid. driverből a microsoftos mert ha felrakom a matroxét akkor elkezd vagyni az oprendszer mint állat (evvel is kéne valamit csináljak de nem tudom, hogy mi lehet a hiba, tuti, hogy nem driver hiba mivelhogy az összes driverrel ezt csinálja)
  • Cobra11
    Ja még 1 kérdés. Tapasztalt már valaki olyan problémát mint a GTA3-ban, hogy van egy kocsi, kiszáll belőle, elfordul, de mire visszafordul már nincs ott a kocsi?
  • Alexease
    DX9 vagy Vid. Driver.
  • Cobra11
    Valaki HELP! Volna egy olyan problémám, hogy XP alatt a feliratok nem látszanak normálisan, hanem villognak. Hol látom, hol nem és kissé idegesítő. Sp1 fent van meg a Gta3-hoz is az a patch. Van még valakinél ilyen probléma? GFX: matrox g400
  • Alexease
    A Hotel elott megmarad az osszes kocsi amit oda tettel. Nekem a fel utcan mar autok altak. Meg a motor is megmaradt, amivel a hotel elotti kanyarban felcsavarodtam az oszlopra:)))) De allitolag lehet venni apartmant, ahol van garazs.

Ez a "kis helikpteres" faszsag nem kene
  • Tikal #2392
    itt nincs ilyen garázs vagy vmi ahol megmaradnak az autok?
  • shaba23 #2391
    Bocs, a szigeten egy hézban
  • shaba23 #2390
    szamurájkard van a Diazhoz vezető híon is
  • Adi
    Na mi a pálya láttom napi 1000 üzenet meg van.
  • Tikal #2383
    tudom melyik, de nem tudom elmagyarázni, anniyra még nem vágom a mapet :)
  • Tikal #2382
    öööö, RC helikopteres küldi elsőre megcsinálva
  • Cobra11
    Lehet, hogy már valaki kérdezte, de az utolsó 3 oldalt nem olvastam:
    kipróbálta már valaki, hogy kezeli e a játék a GTA 3 skinjeit, valamint azt, hogy a gta 3 imgeditjével bele lehetne e rakni gta3as kocsikat? mert az jó lenne.
  • Petyus_
    Ejj van valahol egy 3 szintes parkolóház a tetőn egy rámpával ahonnan lehet extreme stuntsozni motorral jól egyszer voltam arra de már nem találom az istennek se, nem tudjátok merre van? :]
  • antijedi
    nekem nincs iylen de max egy olyan tipem van hogy nézd meg nincs e beragadva a hátra gomb :DD
  • Danika
    HOLNAP MEGINT HÉTFŐ .(
  • Danika
    NUMOKAT NYOMVA MEGY ELŐREIS MSOTNÉZTEM!
  • antijedi
    semmit :D
  • M@TriX
    A NUKE-olt RiPről mit tudtok?
  • hiba
    megasz kiszasz atmesz beszasz :)
  • antijedi
    nekem itt is bezárja, mindkét oldalon is bármelyiken marad nyitva... :D
  • Tikal #2367
    áááh, van egy kis hiba, ha nyitva marad az anyos ülés ajtaja, akkor nem zárja be, gta3ban bezárta :(
  • hiba
    es non+ultra hogy mielott lerne a kerek nyom egy fordulot 180fokba :)
  • hiba
    ja ugy - aztan lehet kombinalni kitapasztalni, elobb felal utana fekez, egyx1re stb
  • Tikal #2364
    a harley-nak istenkirály a hangja :)))) legjobb moci