22366
-
A góré. :)) -
Borg #2721 Nem az ATI a gond itt, a GTA3mal sem az volt. Soha nem is jött ki azután sem uj ATI driver, mert eleve megmondták hogy a szar PS2ről portolt engine hibája.
Elég gyenge érv, hogy ez nem a GTA4, ennyi eltelt idő után nyugodtan igényesebb enginet kaphatott volna. -
#2720 Különbenis ha jó a story akkor kit érdekel a jó grafika? -
neménvoltam #2719 Valaki akkor tud küldeni?
-
#2718 Valaki segítsen plz! -
#2717 Többet nyújt.
Motor (rulez..), heli, belső terek, ruhák, saját biznisz, a főszereplő beszél ezáltal SOKKAL jobb és kidolgozottab sztori..
Az én listámon a valaha volt legjobb játék címért is simán versenyben van. :)
Az engine igaz lowpoly, stb. de azért szépnek mondható.. kicsit pihentesd, majd jön új ATi driver azzal nem lesz bugos (főleg Atisok panaszkodnak ezekre). -
#2716 pizzaboy egy pizzázó mögött van egy pizzás moped
caddie az a régi taxi -
#2714 Nekem is hiányolja a Readme_ITALIAN.txt file-t. Ti hogy oldottátok meg? Nem tudom felrakni :( -
antijedi #2713 a pizza boy az motor nem? -
#2712 Köv két autó, ami kéne: Pizza Boy, Caddie, ezekt még tuti nem láttam. Ezek valami speckó autók. -
Nyiri #2711 rallyautot hogy lehet csinalni?
es mikor engedi megvenni a szalont? -
#2710 Azt lehet rally autot csinálni meg stb... -
#2707 Mér baszta fel?? -
#2706 Ja ja... Mindenbe van radio... -
Nyiri #2705 helikoptert hol lehet szerezni?
-
#2704 kösz fiuk mar nem kell teso küldi ijen embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
neménvoltam #2703 Nekem az nem megy, amikor bombázni kell az építkezést. -
#2702 őő, izé , motoron van rádió ?? -
balty #2701 Valakinek sikerült az RC Baron topfun repülőgépversenyen végig menni? Nekem a felszállás is nehezen megy. -
neménvoltam #2700 [email protected] -
neménvoltam #2699 CSÁ! Nem tud valaki egy mentést küldeni az RC helikopteres küldetés után? ugyanis nagyon nagyon nem megy! plíííz! -
#2698 na küldi valaki me naon kivancsi vagyok a játékra mert igy fel se tom rakni mert hibas ez a file amit irtam lejjeb:(((((((((((( -
Nyiri #2697 Hela!
Volt egy erdekes eset, vagy 150nnel szakitottam a jardan dudaltam mint az atom, es ket csako elugrott elollem, de kozben fekeztem is a bal oldali gyerek az uttestre ugrott es egy epp arra jaro auto ele, mondanom sem kell hogy atment szepen rajta :) a csako megallt az autova is kiszallt hogy megnezze mi tortent :)
Sok az ujitas a jatekban :) -
#2696 nah a gta voice city hez kellene 1file az 1cd-röl a readme könyvtarbol a (readme_italian.txt )file küldje mar el emailbe valaki:((( [email protected] csaaa
nah lécciii -
dieselG #2695 Részvétem, hogy GTA4nek gondolod a Vice Cityt.. hisz ez még csak a GTA3 1ik különállo része, és lesz még 1-2, ugyanazzal a grafikus motorral :) de a PS2 nagyon felbaszta az agyam, rohadt konzolbuzik. -
#2694 nem is mondták hogy ezen a téren fejlesztenek bármit is. -
#2693 nah a gta voice city hez kellene 1file az 1cd-röl a readme könyvtarbol a (readme_italian.txt )file küldje mar el emailbe valaki:((( [email protected] csaaa
-
#2692 grrr4 :) -
Borg #2691 Én csak azt sajnálom hogy ez tök ugyanaz a 3Ds motor mint a GTA3 volt. Egykét bugot kijavitottak, egykettőt meg le se szartak. Ugyanaz a PS2 beteg lowpoly szarság, effekt mentes, speciális képességeit még egy TNT2nek sem használja ki, ráadásul ha a frame limiter ki van kapcsolva még mindig el-eltűnnek textúrák.
Ráadásul úgy kezdte, hogy kérdés nélkül felrakta a DX9et...
Lehet hogy fun meg minden, de szinte semmiben nem nyújt többet mint a GTA3. CSak a helyszin meg az eszközök új. Nagy csalódás... -
#2690 K már arról sem kell :) Az is megvan :) -
#2689 megcsinaltam a helikoptereset:) -
#2688 -
antijedi #2687 tom, mindi galsu vagyok... :D -
#2686 Akkor most egy ilyet a Washingtonról is pls :D -
#2685 mire kel az neked ? -
#2684 Basszus már megint nem találok egy autót! :( Washington a neve, valaki láttam ár? -
#2683 Neked is köszönöm anti a gyors választ.
-
antijedi #2682 830 mega rádio nélkül vagy 1.5 rádioval -
#2681 vki akinek megvan a game meg tunná mondani hogy hogy néz ki egy láncfűrésszel ellátott áldozat ?? -
#2680 Köszi