22366
  • Petyus_

A góré. :))
  • Borg
    Nem az ATI a gond itt, a GTA3mal sem az volt. Soha nem is jött ki azután sem uj ATI driver, mert eleve megmondták hogy a szar PS2ről portolt engine hibája.

Elég gyenge érv, hogy ez nem a GTA4, ennyi eltelt idő után nyugodtan igényesebb enginet kaphatott volna.
  • CarajoEsp
    Különbenis ha jó a story akkor kit érdekel a jó grafika?
  • neménvoltam
    Valaki akkor tud küldeni?
  • Manta
    Valaki segítsen plz!
  • Petyus_
    Többet nyújt.

Motor (rulez..), heli, belső terek, ruhák, saját biznisz, a főszereplő beszél ezáltal SOKKAL jobb és kidolgozottab sztori..

Az én listámon a valaha volt legjobb játék címért is simán versenyben van. :)

Az engine igaz lowpoly, stb. de azért szépnek mondható.. kicsit pihentesd, majd jön új ATi driver azzal nem lesz bugos (főleg Atisok panaszkodnak ezekre).
  • hen-tes
    pizzaboy egy pizzázó mögött van egy pizzás moped
    caddie az a régi taxi
  • Manta
    Nekem is hiányolja a Readme_ITALIAN.txt file-t. Ti hogy oldottátok meg? Nem tudom felrakni :(
  • antijedi
    a pizza boy az motor nem?
  • I.C.ram
    Köv két autó, ami kéne: Pizza Boy, Caddie, ezekt még tuti nem láttam. Ezek valami speckó autók.
  • Nyiri
    rallyautot hogy lehet csinalni?
    es mikor engedi megvenni a szalont?
  • Adi
    Azt lehet rally autot csinálni meg stb...
  • Adi
    Mér baszta fel??
  • Adi
    Ja ja... Mindenbe van radio...
  • Nyiri
    helikoptert hol lehet szerezni?
  • Belton
    kösz fiuk mar nem kell teso küldi ijen embereket!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • neménvoltam
    Nekem az nem megy, amikor bombázni kell az építkezést.
  • hen-tes
    őő, izé , motoron van rádió ??
  • balty
    Valakinek sikerült az RC Baron topfun repülőgépversenyen végig menni? Nekem a felszállás is nehezen megy.
  • neménvoltam
    [email protected]
  • neménvoltam
    CSÁ! Nem tud valaki egy mentést küldeni az RC helikopteres küldetés után? ugyanis nagyon nagyon nem megy! plíííz!
  • Belton
    na küldi valaki me naon kivancsi vagyok a játékra mert igy fel se tom rakni mert hibas ez a file amit irtam lejjeb:((((((((((((
  • Nyiri
    Hela!
    Volt egy erdekes eset, vagy 150nnel szakitottam a jardan dudaltam mint az atom, es ket csako elugrott elollem, de kozben fekeztem is a bal oldali gyerek az uttestre ugrott es egy epp arra jaro auto ele, mondanom sem kell hogy atment szepen rajta :) a csako megallt az autova is kiszallt hogy megnezze mi tortent :)

Sok az ujitas a jatekban :)
  • Belton
    nah a gta voice city hez kellene 1file az 1cd-röl a readme könyvtarbol a (readme_italian.txt )file küldje mar el emailbe valaki:((( [email protected] csaaa
    nah lécciii
  • dieselG
    Részvétem, hogy GTA4nek gondolod a Vice Cityt.. hisz ez még csak a GTA3 1ik különállo része, és lesz még 1-2, ugyanazzal a grafikus motorral :) de a PS2 nagyon felbaszta az agyam, rohadt konzolbuzik.
  • magus
    nem is mondták hogy ezen a téren fejlesztenek bármit is.
  • Belton
    nah a gta voice city hez kellene 1file az 1cd-röl a readme könyvtarbol a (readme_italian.txt )file küldje mar el emailbe valaki:((( [email protected] csaaa
  • hen-tes
    grrr4 :)
  • Borg
    Én csak azt sajnálom hogy ez tök ugyanaz a 3Ds motor mint a GTA3 volt. Egykét bugot kijavitottak, egykettőt meg le se szartak. Ugyanaz a PS2 beteg lowpoly szarság, effekt mentes, speciális képességeit még egy TNT2nek sem használja ki, ráadásul ha a frame limiter ki van kapcsolva még mindig el-eltűnnek textúrák.
    Ráadásul úgy kezdte, hogy kérdés nélkül felrakta a DX9et...
    Lehet hogy fun meg minden, de szinte semmiben nem nyújt többet mint a GTA3. CSak a helyszin meg az eszközök új. Nagy csalódás...
  • I.C.ram
    K már arról sem kell :) Az is megvan :)
  • magus
    megcsinaltam a helikoptereset:)
  • hen-tes
  • antijedi
    tom, mindi galsu vagyok... :D
  • I.C.ram
    Akkor most egy ilyet a Washingtonról is pls :D
  • hen-tes
    mire kel az neked ?
  • I.C.ram
    Basszus már megint nem találok egy autót! :( Washington a neve, valaki láttam ár?
  • CarajoEsp
    Neked is köszönöm anti a gyors választ.
  • antijedi
    830 mega rádio nélkül vagy 1.5 rádioval
  • hen-tes
    vki akinek megvan a game meg tunná mondani hogy hogy néz ki egy láncfűrésszel ellátott áldozat ??
  • CarajoEsp
    Köszi