22366
-
neménvoltam #3036 Mér' nem tudom megvenni a sztriptízbárat? pedig már van elég money. -
#3034 erre váalszojatok pls! -
#3033 Lassan má ki kéne írnom, és felraknom, meg aztán játszani is vele, csak nincs helyem. :D -
dieselG #3032 Nofene, holnap jön postán a vice city isoburningtol. remélhetöleg..:P mer ma reggel adták fel, legalábbis a mult pénteken ezt mondták..:P majd holnap meglátjuk :D -
#3031 honnan van? -
#3030 vaó, akkor örülök neki.. -
#3029 Mátrix! Örök hálám. A progival kurvajól megy VC!!!
Éppenhogy csak riceg (ahogy a konzolosok mondják)
És én még azon morfondírosztam, hogy befektetek egy új kártyába. -
antijedi #3027 warezcenteres iso az full jo -
Coco #3026 Azt viszont nem tudom hogy hogy volt ez a hiba+megjavítás...A Warezcenteres ISO mukodik? -
Coco #3025 Ingyenes... -
antijedi #3024 pont hogy ez a reális... :D -
#3023 Diaz megölése még egyszerű is, mi lesz veled később, elvérzel már az elején.... -
#3022 a 7wrz az fizetős nem? Csakmert a jobb játékokat RiPbe elrakom. A Technic féle az hibás volt, de úgy tudom újracsinálták.
Amúgy van olyan magyar warezoldal, ahol RiPek vannak fennt, persze újjak mindig. SMS-es nemnagyon érdekel... -
#3021 A rendőrős üldözések joval nehezebbek, mint voltak, szerintem ez már tul is lő egy kicsit a célon, irreálisan erősek, elég bosszanto mikor 3 FBI-os kocsi csattan nekem ezerrel és már ég is az auto... -
Coco #3020 Majd irj ha neked gyorsabb.... -
Coco #3019 http://dwerkz.6x.to nekem nagyon lassan tölti,ha neked is várj holnapig mert fennt lesz 7warezen.. -
#3017 Köszi szépen. -
#3016 Valaki pls help. Nekem állandóan kifagy amikor strat game-re kattintok. Begyün valami liberty City 1986...és áll és áll.....és semmi reakció....any1!!?? -
#3014 Elnézést aki számított az FPS gyorsító progira!
Most pótolom ezt az ígéretet.
A .zip-ben van egy "segitseg.txt", abban leírom, hogy nekem milyen beállítással mennt.
Jó szelet!
Link: 3DAnalyze.zip(0.5MB) -
MSGT #3013 Hali! Nem játék közben akartam hanem egyből a start menüben! Vagy van valami ahol a játék indítása előtt tudok állítani valahol?? -
#3012 nekled PIV azé !! -
#3011 Ugyanúgy kell ahogy MGS2-ben a dögcédulát megszerezni. :)
Ráirányítod a célkereszted és minél több ideig rajta hagyod annál több lóvét ad (és annál több csillagod lesz). -
#3010 ÁH!!Nemértem!!!!!
Mitkell csinálni?
Megy az idő a térképen pirosak vannak és sehol semmi pedig az összeset emgnéztem! -
antijedi #3009 ne legyél már béna, ne rohanj hanem egyesével lelövöd az összes testőrt...
ennél könyebb feladat nem sok van... :D -
neménvoltam #3008 MGST: játék alatt nem lehet, előbb lépj ki belőle. -
neménvoltam #3007 Játék alatt nem lehet.
De hogy kell kirabolni? -
MSGT #3006 Hali mindenkinek!Bosci de nem olvastam végig a topicot de lenne 1 kérdésem! Miért nem tudom feljebb rakni a felbontást 640*480-nál nagyobbra??Nem engedi valamiért!
A configom:1.6 amd,xp,41.**driver,gef2MX
Sürgős lenne a válasz! Köszi -
neménvoltam #3005 egyáltalán hogy kell
-
neménvoltam #3004 milyen fegyverrel kell kirabolni az ékszerest? -
#3001 VÁGREEE!!
nemsikerült :D!!!
deottvolt lőttem de a testörei megöltek nah akkro mégececr :D -
#3000 jóikor nézem :D -
#2999 felszaladtam nemfigyeltem semmire:
001 az élteem!
fenn nioncas senki de aztmutatja ottvan!! -
antijedi #2998 nem legfolulre, a kozepso szinten van... -
#2996 Ja de ha a második szintről kimész oldlara akkor annál a lépcsőnél leszel ami Diaz szobájába vezet és könnyen lelőheted. -
#2995 és a lépcsőn menynek ?legfölülre? -
#2994 Danika lol az a leggagyibb mission.. szépen mész fel M4-el írtod őket hullanak mint a legyek.. amikor ott vagy csak Diazt lődd és Mission Completed.. marha könnyű mission. -
#2991 hát ezt az ökör Diazmegölésnél taRTOK és nemtom megölni a ksi gecit minfig leleönek amikor megyek fel ezé kéne örök élet DE CSAK ADDIG! -
#2990 nekemcsak néha akad meg!!És GEF2!
Mike:TAXIT LEHET FOGNI!!!
és te sztem túlsokat vársz a játéktól! -
neménvoltam #2989 Danika: értelmes ezt kóddal játszani? Egyébként http://www.dlh.net
Itt van egy trainer, de szerintem elcseszi a játékélményt. -
Coco #2988 nekem nincs meg de:
nézz vissza...