22366
  • Taranov
    Hát a Pole Position küldetéseit kell megcsinálni.
  • Mr Tom
    És ISO????
  • zaki
    előbb-utóbb majd minden épületet meg kell venni, de a Vice Pointnál csak menteni tudsz
  • Mr Tom
    Mi a Webcím a 0 wareznek???
  • zaki
    nem tudom, fogalmam sincs meg ilyeneket
  • Taranov
    Most nézegettem az épületeket, és láttam, hogy a Vice Point a legolcsóbb. Azt érdemes megvenni???
  • Taranov
    nem tudod? :-((
  • Taranov
    Ez mit jelent nálad? :-)
  • Taranov
    Ajjjaj, sajnos nekem még nincs meg a többi pálya csak az első :-/
  • zaki
  • Taranov
    Igen, én az első CD-t töltöttem a WCO-ról, de a másodikat már nem tudtam, mert megszűnt. Tehát a második CD-t a 0-days warezről töltöttem, egy 06-90-es hívás díjáért. 300 Ft-ért
  • Lynx_TWL
    thx
    dejó boxer is van neki :)
  • zaki
    hát ott én is megszenvedtem, de nem csak az ellenféllel, de a rendőrökkel is
  • zaki
    bazzeg, ez egy kicsit nagyra sikerült
  • Lynx_TWL
    a malibu klubnál akit le kel győzni versenyben :)
  • Taranov
    ÉS ruhákat hol lehet vásárolni?
  • zaki
    Skumole Shack körül keresd, ott van egy motorbolt
  • Mr Tom
    Hi! Letöltöttem szinte az egész VC-t, csak a CD 2 utolsó két fájla nem(ISO). És úgy néz ki, hogy megszünt létezni a warezcenter!! Most mi a gecit csináljak?? Honnan lesz meg nekem ez a két fájl??? Segítsetek mert qrva mérges vagyok!!
  • Taranov
    BAkker, egyszerűen nem találok Harley Davidson-t. Nem tudtok segíteni, hogy hol lehet fellelni?
  • zaki
    milyen driver?
  • Taranov
    hmmz
  • Calver
    Így már be fog! Csak Radical kicsit elrontotta a linket, megesik az ilyen...
  • Lynx_TWL
    áh z a hülye driver kifog rajtam mindig:)
    ti hogy cisnáltátok meg? :)
    van vmi extra módja, vagy szenvedni kell vele, mert én már kinyírtam de akor is mission failad :D
  • Lynx_TWL
    pénz szerzési lehetőség mondom legkönnyebb, ha beírod, hogy PANZER, és a tankkal noymod a rendőr missziót...
    vagy ugye felviszed felonyt stb stb...
    előbb leírtam :)
    én 15 perc alatt 4 millió zsetont összeszedtem bűnüldözésből :)
  • Lynx_TWL
    nem jön be oldal, hol szerezted labdát? :)
    melyik sizget, melyik medence meg ilyesmi? :)
  • Lynx_TWL
    legegyszerűbb tankot szezni, úgy, hogy gém közben beírod, hogy PANZER és ott terem melléd egy tank :)
    másik lehetőség, hogy előkapod gattlingot, és egy biztonságosabb helyen, elkezdesz irtani mint állat, míg tankok nem jönnek ellened, aztán pedig csak gatlinggal ki kell lőni sofőrt tankból, és már van is tankod :)
  • Calver
    Talán a Pole Position Club-ot érdemes elsőnek 30000$-ért, ott annyi a dolgod hogy egy kevés pénzt eltáncolj az egyik striptíztáncosnőnél és onnantól kezdve napi 4000$ üti a markodat!
  • Taranov
    értem, tehát ezekszerint pénzkereset.
    Melyik épületet érdemes először megvennem?
    És hol a legkönnyebbek a küldetések?
  • zaki
    megcsinálod a küldetéseket a malibuban, utána meg naponta 10 ropi a jutalom
  • zaki
    akárhova mehetsz, a lényeg az hogy asszem 1 percig nem szabad lelassítani, mert akkor vége
  • zoli80
    1perc vagy ketto és ne nagyon lassits!
  • zaki
    de a se rossz
  • zaki
    a minigun a legjobb!!!
  • Taranov
    Mi haszna van az embernek abból, hogy megveszi a Malibut?
  • radical
    van valahol egy táblázat hogy az azonos kategóriájú fegyverekből melyik a jobb? A lézeres mesterlövész puska király!
  • radical
    Hi, megtaláltátok ti is a labdát az egyik medencében? Nagyon poén hogy lehet vele fejelgetni! Nekem eddig 13-at sikerült, de nem adott rá semmi bónuszt.
    Itt egy kép róla

• zaki
    örülj neki, hogy nem téged vernek
  • zaki
    http://etnies.free.eplanet.hu/_dwad_/frameset.php?path=http://etnies.free.eplanet.hu/gtavc.html - EGY KIS SEGÍTSÉG
  • AirJordan
    Egy kérdés!Mi a fenétől vannak megkergülve az utcán?Lövik egymást,meg verik egymást az emberek!Ha ez CHEAT,akkor hogy lehet kikapcsolni?
  • fucko
    Sziasztok!Hogy lehet viszonylag keves ido alatt sok penzt keresni?Meg akarnam venni a malibut de 120000em kozel sincs.