22366
  • BránerMaister
    Hello! A vice city-hez tud valaki letölthető Suzuki Hayabusát? Kösz előre!
  • Adam5
    hiba üzenet is megvan. csináltam róla képet
  • Adam5
    ha elinditom a vice cityt egy 2perc mulva kifagy. elinditom újra, megint lefagy és mindig... nem tudjátok mi lehet a gond?
  • joe04
    a gta-ból kimentett képeket hová teszi a gép?
    eddigmég nem jöttemrá
  • Adam5
    Én is leszedtem most egy kocsit és azzal jól elvagyok :) csináltam képeket.

kép1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
    kép8
  • 12346
    apró segítség vaze... ezen az oldalon megtalálod, mégpedig #20762 hozzászólásnál.
  • Adam5
    Kéne egy kis segitség. AZ angolt nem nagyon vágom még úgy hogy ha valakinek lesz egy kis ideje akkor eltudja mondani valaki hogy itt miröl dumálnak tull képp. (olyankra gondolok hogy beetudják-e rakni a civileket vag yha nem akkor mi a gond stb...) de télleg csak aki ráér.
  • joe04
    honnan tudom letölteni a modern modot?
    a 350mb-ost!!!
  • Hentes Bill #20792
    nm
  • Adam5
    thx
  • Hentes Bill #20790
    gameburnworld.com
    gamecopyworld.com
  • Adam5
    honnan tudok letölteni egy olyan vice city 1.1-es patchet ami jó nem eredetihez és nem mondja hogy rakjam be az eredeti cd-t?
  • KG21
    nincs ötletem mér ilyen, nem láttam még ilyet
  • joe04
    és kocsikat hogy tudok belerakni?
  • joe04
    hogy lehet használni a gta mod installert?
  • Adam5
    és az emberek meg a kocsik hova tüntek az utcáról?
  • Hentes Bill #20784
    ez újratelepítés után volt. kg21 asszem lecserélte a pálmafákaz is, gondolom ő tudna segíteni
  • Slayerboy
    :DD
    Próbáld meg újratelepíteni a játékot.Vagy ha nem segít, tedd fel a legújabb video drivert.
  • Hentes Bill #20782
    vki segítsen plz...

vmi gubanc van nálam, és pálmafák így néznek kia játékban:

• Adam5
    kinek milyen tapasztalata van a GtaTournamentel?

amúgy van olyan multi mod amiben civilek is vannak?mert én még anno a Multitheftauto-t nyomtam neten, de abban sajna nem voltak :((
  • M@TriX
    ezek sem rosszak:

• Adi
    Amúgy a film is nagyon nagy.. az baj, hogy sok genszter filmet láttam és összemosódik de ez nem az amikor a végén megölik a pályaudvaron.. vagy keverem a másik Al pacino filmel ahol egy rendőrt alakít és a korrupció ellen küzd?!
  • Adi
    BAzd +++++++!
    Elöbb GTA-tam.. illetve a film elött már jóval végig vittem a gta-t!
    Aztán nézzem a filmbe, hogy mintha már láttam volna a palit!:D
    Most esetle hogy hol!:D
  • CarajoEsp
    Hi.Más se tudja feltenni a Fun Island 2.1-et? nekem állandóan kiakad.
  • 12346
    próbáld ki az imgEd nevű prg-t kb ugyanaz, mint az imgtool.
  • eightmiles
    ahhoz, hogy ki tudd cserélni, a rockstar games/vice city/models mappájában a 2 'gta'-s vmit át kell állítanod: jobb katt, properties(vagy tulajdonságok, legalsó sorban), és a 'read only'-t szedd le. nemtom, érthetö vagyok-e?
  • Twinseen
    Szasztok nem tudtok olyan programot ami kitudja cserélni a kocsikat én probáltam az IMGtool-al de mindig hibát ir ki.
  • Andris91
    Hi all! Nem tudtok egy Servert az MTA-ba?
  • Slayerboy
    Ha kell valakinek, analóg sebességmérő!
  • Slayerboy
    LoL rakom is a Ladát a játékba!! Lada rulez! :)
  • 12346
    ez mekkora. kocka láda meg ilyenek.
  • malter
    ok már megvan mi volt a gubanc
  • malter
    a modern mod elméletileg tartalmaz magyaritást is nem?legalábbis readmeben azt irja,de nekem angol
    "Acee 100%-os magyarításának kiegészítése, hogy passzoljon a New Vice City modhoz"
    ha kell hozzá az eredeti acee magyaritás az merre van?
  • Hentes Bill #20767
    hú emberek látta valaki a Carlito útja c. filmet? Al Pacino egy maffiózót alakít, aki kiszabadul a börtönből a korrupt ügyvéd barátja segítségével, és emg akar változni, persze azt csak hiszi... mind1, amit akarok modnani az a narkós ügyvéd, akiről egyből az egyik vice citys arc jutott eszembe, 1000%, hogy őt a filmből mintázták :)

• 12346
    zsír a rendszám:))))
  • 12346
    ezt a gamét le lehet még valahonnan kapni, akárpénzér is? asszonynak kéne és hirtelen más megoldást nem tok. dc meg ilyenek kilőve.
  • KG21
    bár ahogy elnézem ezt az egyre bővülő verda kínálatot, kedvem támad pakolászni a játékba :)

• cSuwwi
  • KG21
    egész véletlen tudom honnan lehet leszedni mindkettőt, mivel van némi közöm hozzájuk :)
    modern mod
    classic mod

újítani amúgy én már nem fogok rajtuk sztem
  • BomBa
    Hello!

Nemtudjátok honnan lehet letölteni a New Vice City Modern/Classic Mod 2004-et? Mindkettő kéne! Jah, ha van, olyan oldalt amit frissítenek ha megújul a mod, illetve ha újítanak rajta!
    Nagyon megköszönném a segítséget!!

BomBa