22366
-
#20800 Hello! A vice city-hez tud valaki letölthető Suzuki Hayabusát? Kösz előre! -
#20799 hiba üzenet is megvan. csináltam róla képet -
#20798 ha elinditom a vice cityt egy 2perc mulva kifagy. elinditom újra, megint lefagy és mindig... nem tudjátok mi lehet a gond? -
#20797 a gta-ból kimentett képeket hová teszi a gép?
eddigmég nem jöttemrá -
#20796 Én is leszedtem most egy kocsit és azzal jól elvagyok :) csináltam képeket.
kép1
kép2
kép3
kép4
kép5
kép6
kép7
kép8 -
#20795 apró segítség vaze... ezen az oldalon megtalálod, mégpedig #20762 hozzászólásnál. -
#20794 Kéne egy kis segitség. AZ angolt nem nagyon vágom még úgy hogy ha valakinek lesz egy kis ideje akkor eltudja mondani valaki hogy itt miröl dumálnak tull képp. (olyankra gondolok hogy beetudják-e rakni a civileket vag yha nem akkor mi a gond stb...) de télleg csak aki ráér. -
#20793 honnan tudom letölteni a modern modot?
a 350mb-ost!!! -
#20792 nm -
#20791 thx -
#20790 gameburnworld.com
gamecopyworld.com -
#20789 honnan tudok letölteni egy olyan vice city 1.1-es patchet ami jó nem eredetihez és nem mondja hogy rakjam be az eredeti cd-t? -
#20788 nincs ötletem mér ilyen, nem láttam még ilyet -
#20787 és kocsikat hogy tudok belerakni?
-
#20786 hogy lehet használni a gta mod installert?
-
#20785 és az emberek meg a kocsik hova tüntek az utcáról? -
#20784 ez újratelepítés után volt. kg21 asszem lecserélte a pálmafákaz is, gondolom ő tudna segíteni -
#20783 :DD
Próbáld meg újratelepíteni a játékot.Vagy ha nem segít, tedd fel a legújabb video drivert. -
#20782 vki segítsen plz...
vmi gubanc van nálam, és pálmafák így néznek kia játékban:
-
#20781 kinek milyen tapasztalata van a GtaTournamentel?
amúgy van olyan multi mod amiben civilek is vannak?mert én még anno a Multitheftauto-t nyomtam neten, de abban sajna nem voltak :(( -
#20780 ezek sem rosszak:
-
#20779 Amúgy a film is nagyon nagy.. az baj, hogy sok genszter filmet láttam és összemosódik de ez nem az amikor a végén megölik a pályaudvaron.. vagy keverem a másik Al pacino filmel ahol egy rendőrt alakít és a korrupció ellen küzd?! -
#20778 BAzd +++++++!
Elöbb GTA-tam.. illetve a film elött már jóval végig vittem a gta-t!
Aztán nézzem a filmbe, hogy mintha már láttam volna a palit!:D
Most esetle hogy hol!:D -
#20777 Hi.Más se tudja feltenni a Fun Island 2.1-et? nekem állandóan kiakad. -
#20776 próbáld ki az imgEd nevű prg-t kb ugyanaz, mint az imgtool. -
#20775 ahhoz, hogy ki tudd cserélni, a rockstar games/vice city/models mappájában a 2 'gta'-s vmit át kell állítanod: jobb katt, properties(vagy tulajdonságok, legalsó sorban), és a 'read only'-t szedd le. nemtom, érthetö vagyok-e? -
#20774 Szasztok nem tudtok olyan programot ami kitudja cserélni a kocsikat én probáltam az IMGtool-al de mindig hibát ir ki. -
Andris91 #20773 Hi all! Nem tudtok egy Servert az MTA-ba? -
#20772 Ha kell valakinek, analóg sebességmérő! -
#20771 LoL rakom is a Ladát a játékba!! Lada rulez! :) -
#20770 ez mekkora. kocka láda meg ilyenek. -
#20769 ok már megvan mi volt a gubanc -
#20768 a modern mod elméletileg tartalmaz magyaritást is nem?legalábbis readmeben azt irja,de nekem angol
"Acee 100%-os magyarításának kiegészítése, hogy passzoljon a New Vice City modhoz"
ha kell hozzá az eredeti acee magyaritás az merre van? -
#20767 hú emberek látta valaki a Carlito útja c. filmet? Al Pacino egy maffiózót alakít, aki kiszabadul a börtönből a korrupt ügyvéd barátja segítségével, és emg akar változni, persze azt csak hiszi... mind1, amit akarok modnani az a narkós ügyvéd, akiről egyből az egyik vice citys arc jutott eszembe, 1000%, hogy őt a filmből mintázták :)
-
#20766 zsír a rendszám:)))) -
#20765 ezt a gamét le lehet még valahonnan kapni, akárpénzér is? asszonynak kéne és hirtelen más megoldást nem tok. dc meg ilyenek kilőve. -
#20764 bár ahogy elnézem ezt az egyre bővülő verda kínálatot, kedvem támad pakolászni a játékba :)
-
#20763 -
#20762 egész véletlen tudom honnan lehet leszedni mindkettőt, mivel van némi közöm hozzájuk :)
modern mod
classic mod
újítani amúgy én már nem fogok rajtuk sztem -
BomBa #20761 Hello!
Nemtudjátok honnan lehet letölteni a New Vice City Modern/Classic Mod 2004-et? Mindkettő kéne! Jah, ha van, olyan oldalt amit frissítenek ha megújul a mod, illetve ha újítanak rajta!
Nagyon megköszönném a segítséget!!
BomBa