22366
-
magyar ember 2 #5301 Kiralyullehet stuntolni az rc helis felrobbantott hazban (csak tul kell elni :)). -
magyar ember 2 #5300 Kezdesnel pl. a delkeleti sarok fegyverboltjaval majdnem szemben van 1, az garazsos, amikor meg mar at tucc menni a hidakon a masik partra, akkor a bal felso sarokban (eszaknyugat) van egy 3 garazsos kero, a tetejen heli leszallo palyaval, 14 ropiert (sztem ez a legjobb, foleg hogy 1 sarokra tole van fegyverbolt). -
#5299 Az El Swanko Casa-hoz jár garázs? És a garázst és a mentést a küldetések megcsinálása nélkül is tudom használni? -
#5298 annyi elég, mert csak 50-et kell... -
#5296 ja, bocs... az tényleg 30 ropiba kerül -
#5295 Lenne egy fontos kérdésem hozzátok :)
Az első pályán melyik házhoz jár garázs? Számít az ár is, de nekem kell garázs :) -
#5294 megathanx!!!! -
#5293 De én a Pole Position Clubot kérdeztem :)
De nem rossz ötlet a Malibu sem, csak drága. :-( -
#5292 http://www.fpscentral.hu/cgi-bin/gringo2003/count.cgi?genrutine=CikkekHTML&tmplfile=gta3_default&id=2958
itt meg hogy hogyan teszed be őket -
#5291 http://gta3.gamigo.de/index.php4?page=cars&sortby=date
itt van egy csomó verda -
#5290 ok, thx. szétnézek, hátha találok vmit... -
#5289 Miután megölted a Diaz nevű ürgét és bevertél pár kirakatot -
magyar ember 2 #5288 Jo poen meg motorosokat gazolni nagy sebesseggel, szepet repulnek. Vagy masik motorrol hatulrol leloni. :) -
magyar ember 2 #5287 Mivel nem mozgat a tema, infot se igazan tudok rola, de par lappal vissza volt mar errol szo. -
#5286 vki tud segíteni? -
magyar ember 2 #5285 Nekem 3. nekifutasra, azalatt megszoktam a heli iranyitasat. Ha jonnek a munkasok, szallj le foldkozelbe, es vagdald szejjel oket a propellerrel! :) -
magyar ember 2 #5284 1 kerdes: van vhol info arrol hogy a nem lakas jellegu megveheto epuleteket (studio, kikoto, klub, stb) mikortol lehet megvenni? Van amire megvan a della, de nem engedi. -
#5283 Nekem nem volt poén. 1 órát szarakodtam mire az a küldi sikerült. -
magyar ember 2 #5282 Tok poen az rc heli, jol lehet a propellerevel aratni. :) -
#5281 küldd el még1X pls, mert nem kaptam meg -
#5280 nem, a Malibu club 120.000 -
#5279 Az nem 30.000-be kerül? -
#5278 köszi -
#5277 F1-el -
#5276 REPLAY MIVEL??? -
#5275 parkolóórákat is érdemes kidöntögetni -
magyar ember 2 #5274 Kiraly az 1kerek, meg ahogy lobogo dzsekiben all a tag a motoron. :) Akkorat padloztam vele, hogy elszallt 80 eletem. :) Viszont taaltam 1 franko rendor motorcsonakot a golfklubba vezeto hid delkeleti labanal. -
#5273 Hi allz!
Lehet, hogy volt már, de nem találtam meg sajnos, ebben a rengeteg hozzászolásban... :)
Szoval, olyan oldal kéne, ahol autókat lehet letölteni, + részletesen! le van irva, hogy hogyan kell őket bepakolni a játékba! Lehetőleg magyarul legyen, de ha angol az sem olyan nagy baj! Előre is thx az infot! -
magyar ember 2 #5272 Thx, m1ek es kiprobalom. :)
Elobb taxiztam 1et megnezni mennyi dellat jovedelmez, de sztem eleg fityma. Fizetnek ugy 60-160 penzt utankent, de ezert at kell szaguldani az egesz varoson. Sztem sokkal gyorsabb es jovedelmezobb leutni par lakost, ehhez megfelelo eszkoz a rendortol elvett gumibot :). A nindzsakard se lenne rossz, ha nem osztananak erte csillagokat. :) -
#5271 gyerekek, hogyan kell a replay-t előhívni, sehol nem találok erről semmit
(pedig a gta3-nál mennyit használtam - de már nem emléxem hogyan)
véleményetek szerint, hogy lehetne avi menteni ezeket a visszajátszásokat? pl: van vmi progi ami aviba menti, amit a képernyőn látsz -
#5270 Egykerekezes: NUM6
Motoron felallni: NUM9
(Esetleg ezek forditva...) :) -
magyar ember 2 #5268 1kerekezni hogy lehet? -
#5267 1 visszakéne olvasni #5215 ,16,17,18 ott van leírva.Rendőr ruhát meg amikor a csávót kell kiszabadítani a börtönből akkor tudsz assszem az öltözöben felvenni. -
#5266 Ment mail -
magyar ember 2 #5265 Lance elott az udvaron pont ott all 1 kukaskocsi, az eleg strapabiro, es megcsak maszkalni se kell erte. :)
En odamentem szpidmotorral, lekaptam tavcsovessel az ajtoban levo 3 ort, a kocsijukkal legazoltam az udvaron levoket, uzival meg a maradekot. Viszont nem szamitottam ra hogy az uccan is jonnek kocsival lokdosodni, ezert nem kukaztam, hanem motor, aminek a vege mission failed lett. :) -
#5264 Kérdésem:
1. Hogy lehet berakni az uj auto skineket, hogy mukodjenek is?
2. Hol lehet rendőrruhát szerezni? -
#5263 ha elküldené valaki levélben a default.dat és default.ide fájlokat azt rohadtul megköszönném. lehet, hogy jani vagyok, de úgy csináltam mindent, ahogy írták, de meghalt a betöltésnél a gép... -
#5262 én már motorskineket várok. :)
Van már? -
#5261 ja... de kár hogy nincs Countach mert az illene bele igazán! -
#5260 Meg mondjuk az is evidens hogy az Infernus helyére egy rendes Lamborghinit berakni