22366
-
#6321 #6318 -
#6320 mellesleg nem tudja vki nincs-e esetleg olyan térkép ahol minden +vásárolható épület fel van tüntetce extrákkal 1ütt? -
#6319 dodo-t honnan lehet szerezni? -
#6318 nézz itt körül: http://www.oddweb.net/gta4/index.asp -
#6317 de a hotelnél nem tudsz menteni mert ott nincs garázs -
#6316 kocsit a garázsba tudsz elmenteni -
#6315 na sikerült +találnom, és +csinálnom az összes Rampage-t. Most meg el kéne kezdenem összegyűjtenem a Hidden Package-ket, csak lusta vagyok rá -
#6311 6276 -
#6310 Van még egy, a második szigeten, ahola reptér van a fegyverbolt környékén egy megvásárolható baz nagy épület. annak is van a tetején. és csak 14000 -
#6309 Van még egy, a második szigeten, ahola reptér van a fegyverbolt környékén egy megvásárolható baz nagy épület. annak is van a tetején. és csak 14000 -
Rodriguez #6308 Az nem a gyorstüzelő shotgun, hanem egy sima. -
#6307 menj oda többször, más-más alkalommal, előbb-utóbb lesz -
#6306 ammeg ott van a parton, a kezdő szállodától indulva északra mész a széles part menti óton, a parti sétány végéig. -
#6305 Zaki: az alapjan sem megy! A hely megvan, de nem adja meg az ugratas utan az Unique Stunt J-t!!! -
#6304 a rendőrségen -
#6303 ez egy nagyon hasznos oldal: http://www.oddweb.net/gta4/index.asp -
FREEEK #6302 Köszi,és hol lehet felvenni a zsaruruhát?? -
#6301 Sracok!
Tud-e valaki olyan oldalt, ahol fenn vannak az Unique Stunt Jump-ok? Ugy ertem, video.
Van nehany, ami sehogy sem akar sikerulni, nem adja meg, akkor sem, ha talpra erkezek. Az all-vice-city.fr.st es terkepekm alapjan haladok, es ezeket nem sikerul:
25., 26., 29., 23.
Ha valakinek ezek megvannak, segitsen mar! (Hova kell esni, hogyan, mivel!)
Koszi! -
#6300 a reptér mellett van a katonai bázison, lényeg az, hogy rendőrruhában menj be, mert akkor nem lőnek rád -
#6299 q-val balra, e-val jobbra nézel, és a shift-tel lehet odaadni a pizzát -
#6298 -
#6297 tényleg van, itt egy kép róla:
-
FREEEK #6295 Hali nem tudna valaki segiteni,hogy néz ki az ( IDAHO ),mert nem találom sehol!! -
#6291 Szerintem az nem számít. -
#6290 Mentos, rendoros kuldiket csak egyszerre lehet megcsinalni? Zsinorban? A mentot egyetlen kocsival? Nem durva ez egy kicsit? Nekem mindig berobban, es meg nem is birtam javittatni a mentokocsit.
Rendorbol legalabb at lehet szallni, de akkor is kemeny...
A pizzat sikerult, a 10-es szinten olyan mazlim volt, hogy az 5 percbol tobb, mint 1:30 megmaradt! :))) -
#6288 Ez hulye kerdes, de ha mar irtam be tankcsitet, aztan meg nem mentettem, kileptem, ugye az nem szamit? :)
Mert az elegge sz***s lenne. -
#6286 Helyes! Akkor össze tudod gyűjteni a 100-at. -
magyar ember 2 #6285 thx -
#6282 Módosítok: csak 1-2 pack. -
#6280 Akkor mégegyszer. Ha a játék során bármikor beírsz akár egy cheat kódot is akkor a 100-ból eltűnik 4 pack. Így érthető? -
#6278 Valahol olvastam, hogyha beírod bármelyik cheat kódot 4 pack eltűnik. De ez nem biztos hogy tényleg így van. -
Rodriguez #6276 A gyorstüzelő shotgunt a reptél bejáratával szemben egy hirdetőtábla mellett megtalálod. -
#6275 np -
#6273 lots of laughter
laugh out loud
stb
magyaran rohogsz mint egy idegbeteg. :D -
#6272 Szoval hi all!
Kicsit visszaolvasgatva lattam, hogy mar javaban folynak a forditgatasok (amugy szerintem Danika direkt csinalta ilyen (cenzurazott)-ra, nem letezik, hogy valalki ennyire gyoker legyen, es ne vegye magara a serteseket). Szoval gondoltam erdemes lenne nekivagnom, mellekes hobbikent. Aki jatszott mar Civilization 3-al, az gondolom kiprobalta a Guriga fele forditast. Na annak en forditottam a 'Game Concept' es a Tutorial reszet (tobbet is csinaltam volna, de kicsit tul nagy volt az adattomeg, ugyhogy feladtam ("Szegyen a futas, de hasznos" alapon)). Szoval van gyakorlatom. Amugy most kint vagyok amcsiban augusztus ota, szoval nem kell aggodni, hogy minden szoveget be fogok irogatni, hogy 'ugyanforditsamarlenekemvalakimertnemertem'. Aztan meg ragaszkodni fogok a szoveghez (ezt a Civ3-ban is eszrevehette a kedves felhasznalo). Nem fogok tokeletesen felesleges es hangulatrombolo karomkodast berakni. Persze nyilvan a 'Shut up!'-ot 'Kuss!'-nak fogom forditani, vagy ha van Dickhead akkor lazan beirom, hogy faszfej, de nem viszem majd tulzasba. Ja es nyilvan ekezetekkel, csak most lusta vagyok atallitani a billentyuzetem.
Szoval erdemes lesz nekifognom? -
#6270 olyan 10:00-18:00 próbálkozz, biztos találsz a golfpályán verdát ezidőtájt -
#6269 én már kész vagyok, mint a házi feladat -
magyar ember 2 #6268 Kuldetesekbol melyiknel jarsz? Lehet hogy az kell neki hogy +jelenjen. -
[Walaki]D`Lair #6267 Nos...a golfpálya az egyetlen hely a városban, ahol egy darab golfkocsi sincs...Néztem, de nincs... -
#6266 a golfpályán