GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ferci akkoor eggyütt haladunk verseny?

Mennyivel hasít?
1483 ra gondoltal ugye ?? 😊
amugy koszi
amugy koszi
Cd 2 - 013 - 90%
Többiek?
Többiek?
Szinte akik leszedték azok ugy eltûnte mint a kámfor. Akkor csak megérheti elsõként letölteni és azonnal telepíteni. Akik imádták és imádják a Gta sorozatot azok most mind töltik és türelmetlenül várják hogy mikor nyomhatja már nem beszélve arról,hogy itt a hétvége.Hülyére nyomja mindenki szerintem a bill.
Öhömm, öhömm. Tehát savanyú a szõlõ alapon hülyézel minket? 

ki hol tart?mingyárt bealszok!!

amugy nekem is mar lejott a privirol csak het elejen kapom meg cimbimtol mivel nekem nincs savszelessegem csak egy 56Kbit es modemfosom.
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Egyébiránt csak ma este több, mint 8 oldalt írtunk. Congratulations for the perfect job!
Szent igaz.
Hát így van. Én a Gta3 is azon a napon szedtem le mikor kidobták warezre.És szinte nem láttam még ilyen hangulatos game-t mint a Gta sorozat
Majd ha lejött az egész, nem akarom eltolni.
nekem is ráér de ha most lejöt az mérbaj? nefélj ha nem lett volna free serveren énse szedem még le... 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Nézõpont kérdése. Szerintem az õrült, aki nem tölti le, mikor lehet.
köszi már sikerült😊)
na már sikerült😊)
hogy meghulyulnek az emberek egy jatek megjelenesekor 😊
nekem raer
nekem raer
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nőkkel és halott emberekkel!
Nincs?? Akkor hol tárolod le gépeket? Bár lopni mindig lehet 

HELP!!!
nincs valakinek egy müködö 1-es cd-böl a 9-es file meg?már vagy 2 helyröl szedtem le és crc-s😞(
nincs valakinek egy müködö 1-es cd-böl a 9-es file meg?már vagy 2 helyröl szedtem le és crc-s😞(
csak én nem találom a garázst vagy itt téleg nincs? 😄
amugy a mocik télleg nagyon királyok 😄
amugy a mocik télleg nagyon királyok 😄
Az emberi hülyeség és a világegyetem végtelen, az utobbiban azonban nem vagyok biztos (Albert E.)
Azt nem tudom mert elõbb a buzi konzolokra jön ki. Elnézést a konzolosoktól. Szerintem valamikor 2004 elején de nem tudom pontosan.
Bocs, azt hittem, nekem írtad. Tudod, a szakmai büszkeség...

Konyesna. Mikor jön ki?
Pacsimú? Patamusto ja panyimaju.
Remélem a Pc-s verzió is hasonló kategoriájú lesz. Azt is türelmetlenül várom ugy ahogy a vice city-t vártam
Sorry, de nem jól írtad: Ti gavarítye pa-russzki?
Da, ja gavarjú. Még csiszolgasd!
Da, ja gavarjú. Még csiszolgasd!

"A mintegy 100-140 küldetés ezuttal több részbõl fog állni.És ezek közül
számtalan melléktevékenység ûzhetõ.Az egész sztorít filmbetétek
színesítik,ezuttal mintegy másfél órányi mozit élvezhetünk."
Forrás: Vice City Hq
számtalan melléktevékenység ûzhetõ.Az egész sztorít filmbetétek
színesítik,ezuttal mintegy másfél órányi mozit élvezhetünk."
Forrás: Vice City Hq