22366
-
#22283 Na ez megldódott viszont nincs meg vkinek a modern mod v1.2? Huntutiról nem lehet már leszedni... :S -
#22282 Sziasztok! Nem tudjáok hogy miért vna az hogy amikor elindítom a játékot egyszerűen megáll hibajelentés küldése ablakkal? Az előbb még ment játtszottam vele kicsit mentettem egyet aztán kiléptem. Most újra beléptem és most meg ezt csinálja. Teljesen eredeti a játék, megpróbáltam patch-elni is de semmi. Ötlet? -
DrGabor #22281 Hello all én ma raktam fel a VC-t és multizni akarnék csak ugy müködik a játék ha kikapcsolom a netet mert valami 800x600-as hibát ir ki.
Ja és hogy lehet beszálni a soför mellé és kocsibol lönni mint a samp-ba? -
#22280 Vedd meg a boltba. -
Greg131 #22279 Sziasztok!Nem tudjátok honnan tölcsem le??? -
#22278 sziasztok!
ez működő verzió X360-on?
Grand.Theft.Auto.Vice.City.PAL.XBOX360-GiER -
#22277 Néha ha befagy a frissítésnél, olyankor a master server nem elérhető. Régebben 2 hónapban 1x volt ilyen. Régen voltam vcmp-n de tervezem hogy visszanézek nem sokára. -
#22276 Megtaláltam róla egy leírást az IMGTool os progival kell ezek szerint Megcsinálok mindent amit kell már renamelném (vagy deletelném) a filet és
errort ad ki.....
Írásvédettséget megszüntettem nemtoom milehet a baj segítenétek?:S -
#22275 Ja értem...de mod nélkül se mod-al nem megy :Dcsak és kizárólag egy 100% os mentés van betéve:D
Mind1 autót hova kell berakni? -
#22274 Arra céloztam hogy a mod zavar be :D Viszont most engem megint a master serverrel szivat.Kezd elegem lenni... -
#22273 Feltettem de úgysem jó...:P -
#22272 Nincs fent:SFelkéne tenni?:S -
#22271 Nem kell regelni, csak a connectre nyomsz.Semmilyen mod,magyarítás nincs fenn? -
#22270 Már rájöttem h taxiállomás..de újratettem és nemjó:S
kell hozzá valahova regelni vagy vmi?
esetleg nemaz a baj hogy mikor kattintok a szerverre behozijen ablakot és oda nem írok be semmit csak rányomok a connektre és elnidítja..?esetleg? -
#22269 Ha van más is a szerveren akkor nálad a hiba.Nekem újra kelett rakni és megoldódott ez a hiba.Amúgy nem söröző hanem taxiállomás :D -
#22268 Mos tmár találtam pár szervert is....
Viszont mikor fellépek rájuk bejön egy kép(valami bár,vagy söröző lehet)és ilyen fogyatékos zene megy baloldalt pedig az írja h connecting to és egy ip címet..:P
help plz:D -
#22267 Bocs Már letöltöttem viszont az a problémám hogy nem mutat szervereket...
azzal milehet a gond? -
#22266 SzasztoK!Mp-t hol took letölteni?
És autót hogyan azaz...hova kell berakni?
Kösz előre a választ,ÜDV! -
#22265 Kösz.Neked frissíti a master server a servereket?Most semmi sincs a server browserben. -
#22264 Azért ír ki errort, mivel úgy lépsz ki, hogy megnyomod az ESC gombot aztán Kilépés. Van egy gyors kilépés: chatba beírod /q -
#22263 Van aki játszik még a VC-MP-vel?Miután kilépek a szerverről errort hír.Játszani tökéletesen lehet,de ez nagyon idegesítő. -
#22262 nagyon jó lehet:) -
kidlacee #22261 Játszottatok már a Vissza a jövőbe mod-al?
Vissza a jövőbe
Most kezdtem,de a tutorialon kívűl szorit nem találtam,csak a DeLoreannael mehetek az időben.Amúgy nagyon igényes munka.
Nézzétek meg kiváncsi vagyok tetszik-e. -
#22260 Kösz de akkor ne bonyolítsuk megpróbálom letölteni újra. Mert úgy jött le a játék hogy fel se kellett telepíteni,egyből ment. -
#22259 akkor is ugyan ez... -
#22258 Kösz a segítséget de az a baj hogy ha torrentről töltöttem akkor tudok valmit csinálni? -
#22257 backup-okat visszateszed/re-install... -
#22256 Valaki tudna abban segíteni hogy kell kiszednem a modokat a Vice City-ből? Előre is kösz! -
jaki88 #22255 nincsen, amúgy már nem csinálja, szóval valami egyszeri dolog lehetett, lehet, hogy a magyarítás okozta, nem tudom. -
#22254 van benne automod? -
jaki88 #22253 sziasztok. miért fagy ki a játék folyton az autószalonos résznél, amikor a listán szereplő autókat gyűjtöm össze? ahogy lecsukódik ott a garázsajtó rögtön kifagy. 1.1 patch-et feltettem, de úgy is kifagy. miért van ez? -
#22252 helo!
egy kis Kedv csináló részemről. reméler tetszeni fog.:D
http://www.youtube.com/watch?v=Kwo7gTFTbMM -
BBencze #22251 Itt van. -
darklegolas #22250 SZiasztok!
Valaki ide irja a GTA Vice City letöltését??
Előre is köszi:D -
#22249 GTA IV-et is próbáld ki
valaki vcmp-zik itt? -
mozart #22248 Kösszi most már végigjátszottam. Na most jöhet a GTA III :D (az SA kész a VC kész)
Köszi mindent! -
mozart #22247 Tehát akkor kód miatt van a probléma? NEEE -
ldavid #22246 konkrátan az a probléma, így jártál...
itt egy tiszta 99-es mentés -
BBencze #22245 Percentage completed
99%
ez nem tom mi, de nem szúrja ki a szemed a 99%? -
mozart #22244 Illetve az lehet probléma, ha a játékban kódot használok és emiatt nincs meg a 100%?
Amúgy azt hiszem nem használtam vagy talán mégis de akkor betöltöttem és nem mentettem.