22366
  • Norby646
    Na ez megldódott viszont nincs meg vkinek a modern mod v1.2? Huntutiról nem lehet már leszedni... :S
  • Norby646
    Sziasztok! Nem tudjáok hogy miért vna az hogy amikor elindítom a játékot egyszerűen megáll hibajelentés küldése ablakkal? Az előbb még ment játtszottam vele kicsit mentettem egyet aztán kiléptem. Most újra beléptem és most meg ezt csinálja. Teljesen eredeti a játék, megpróbáltam patch-elni is de semmi. Ötlet?
  • DrGabor
    Hello all én ma raktam fel a VC-t és multizni akarnék csak ugy müködik a játék ha kikapcsolom a netet mert valami 800x600-as hibát ir ki.

Ja és hogy lehet beszálni a soför mellé és kocsibol lönni mint a samp-ba?
  • FLeT
    Vedd meg a boltba.
  • Greg131
    Sziasztok!Nem tudjátok honnan tölcsem le???
  • FLeT
    sziasztok!
    ez működő verzió X360-on?
    Grand.Theft.Auto.Vice.City.PAL.XBOX360-GiER
  • MM2
    Néha ha befagy a frissítésnél, olyankor a master server nem elérhető. Régebben 2 hónapban 1x volt ilyen. Régen voltam vcmp-n de tervezem hogy visszanézek nem sokára.
  • gege97
    Megtaláltam róla egy leírást az IMGTool os progival kell ezek szerint Megcsinálok mindent amit kell már renamelném (vagy deletelném) a filet és
    errort ad ki.....
    Írásvédettséget megszüntettem nemtoom milehet a baj segítenétek?:S
  • gege97
    Ja értem...de mod nélkül se mod-al nem megy :Dcsak és kizárólag egy 100% os mentés van betéve:D
    Mind1 autót hova kell berakni?
  • shaddam
    Arra céloztam hogy a mod zavar be :D Viszont most engem megint a master serverrel szivat.Kezd elegem lenni...
  • gege97
    Feltettem de úgysem jó...:P
  • gege97
    Nincs fent:SFelkéne tenni?:S
  • shaddam
    Nem kell regelni, csak a connectre nyomsz.Semmilyen mod,magyarítás nincs fenn?
  • gege97
    Már rájöttem h taxiállomás..de újratettem és nemjó:S
    kell hozzá valahova regelni vagy vmi?
    esetleg nemaz a baj hogy mikor kattintok a szerverre behozijen ablakot és oda nem írok be semmit csak rányomok a connektre és elnidítja..?esetleg?
  • shaddam
    Ha van más is a szerveren akkor nálad a hiba.Nekem újra kelett rakni és megoldódott ez a hiba.Amúgy nem söröző hanem taxiállomás :D
  • gege97
    Mos tmár találtam pár szervert is....
    Viszont mikor fellépek rájuk bejön egy kép(valami bár,vagy söröző lehet)és ilyen fogyatékos zene megy baloldalt pedig az írja h connecting to és egy ip címet..:P
    help plz:D
  • gege97
    Bocs Már letöltöttem viszont az a problémám hogy nem mutat szervereket...
    azzal milehet a gond?
  • gege97
    SzasztoK!Mp-t hol took letölteni?
    És autót hogyan azaz...hova kell berakni?
    Kösz előre a választ,ÜDV!
  • shaddam
    Kösz.Neked frissíti a master server a servereket?Most semmi sincs a server browserben.
  • MM2
    Azért ír ki errort, mivel úgy lépsz ki, hogy megnyomod az ESC gombot aztán Kilépés. Van egy gyors kilépés: chatba beírod /q
  • shaddam
    Van aki játszik még a VC-MP-vel?Miután kilépek a szerverről errort hír.Játszani tökéletesen lehet,de ez nagyon idegesítő.
  • tibi842
    nagyon jó lehet:)
  • kidlacee
    Játszottatok már a Vissza a jövőbe mod-al?

Vissza a jövőbe

Most kezdtem,de a tutorialon kívűl szorit nem találtam,csak a DeLoreannael mehetek az időben.Amúgy nagyon igényes munka.
    Nézzétek meg kiváncsi vagyok tetszik-e.
  • Mark98
    Kösz de akkor ne bonyolítsuk megpróbálom letölteni újra. Mert úgy jött le a játék hogy fel se kellett telepíteni,egyből ment.
  • Ryder7
    akkor is ugyan ez...
  • Mark98
    Kösz a segítséget de az a baj hogy ha torrentről töltöttem akkor tudok valmit csinálni?
  • Ryder7
    backup-okat visszateszed/re-install...
  • Mark98
    Valaki tudna abban segíteni hogy kell kiszednem a modokat a Vice City-ből? Előre is kösz!
  • jaki88
    nincsen, amúgy már nem csinálja, szóval valami egyszeri dolog lehetett, lehet, hogy a magyarítás okozta, nem tudom.
  • sovatalevi
    van benne automod?
  • jaki88
    sziasztok. miért fagy ki a játék folyton az autószalonos résznél, amikor a listán szereplő autókat gyűjtöm össze? ahogy lecsukódik ott a garázsajtó rögtön kifagy. 1.1 patch-et feltettem, de úgy is kifagy. miért van ez?
  • Colton
    helo!

egy kis Kedv csináló részemről. reméler tetszeni fog.:D
    http://www.youtube.com/watch?v=Kwo7gTFTbMM
  • BBencze
    Itt van.
  • darklegolas
    SZiasztok!
    Valaki ide irja a GTA Vice City letöltését??
    Előre is köszi:D
  • MM2
    GTA IV-et is próbáld ki
    valaki vcmp-zik itt?
  • mozart #22248
    Kösszi most már végigjátszottam. Na most jöhet a GTA III :D (az SA kész a VC kész)

Köszi mindent!
  • mozart #22247
    Tehát akkor kód miatt van a probléma? NEEE
  • ldavid
    konkrátan az a probléma, így jártál...
    itt egy tiszta 99-es mentés
  • BBencze
    Percentage completed
    99%
    ez nem tom mi, de nem szúrja ki a szemed a 99%?
  • mozart #22244
    Illetve az lehet probléma, ha a játékban kódot használok és emiatt nincs meg a 100%?

Amúgy azt hiszem nem használtam vagy talán mégis de akkor betöltöttem és nem mentettem.