22366
-
#21443 Vedd meg boltba és akkor nem kell crack! -
vb013 #21442 Valaki nem tudná a GTA Vice City crack fájlát elküldeni e-mailben erre a címre?
[email protected] -
moon21 #21441 már találtam -
moon21 #21440 hol találok egy motorcsónakot? -
moon21 #21439 köszi a választ! sikerült megcsinálni, volt ott az elkerített résznél egy szemétszállitó-autó :D
probálkoztak széttörni a kocsit és felboritani, de nem sikerült nekik :) -
#21438 Szeritnem azzal a bömössel is simán meglehet csinálni ami ott áll. Bár én profi vagyok már ebben:P -
#21437 vagy olyan, ami nagyon jol kanyarodik, viszont akkor ossze-vissza kell kanyarogni, es ugy le lehet razni oket -
#21436 jah, nehéznek látszik, de amúgy nem nehéz, rá kell érezni^^ -
#21435 szerintem inkább erős kocsi kell oda, én azzal csináltam meg anno -
#21434 gyors kocsi kell, es ha jol vezeted, akkor nem jonnek neked, nem tornek szet, csak elszaguldasz eloluk -
moon21 #21433 hi!
ott tartok, hogy meg kell menteni Lance-t.
ki is tudom szabaditani, de amikor kimegyünk az utcára, jönnek Diaz emberei. hogyha kocsival probálunk elmenekülni, széttörnek, és a kocsim felrobban. lelőni nem tudom őket, mert elütik Lance-t. mit javasoltok? -
peti94 #21432 én elsőre megcsináltam ha belejösz tök könnyű -
#21431 Nekem mégis sikerült... Elvégre csak SZINTE lehetetlen! -
Bankrupt #21430 Az szinte lehetetlen küldetés. -
dav #21429 alapbeállításban a numerikus 6 és 9 a fel-le -
jool #21428 Sziasztok! Megvettem a filmstúdiót, most kellene a hidroplánnal repdesnem, de egyszerűen nem akar felszállni a vízről a gép. Nyomom az előre gombot, pörög a rotor mint a veszedelem, de csak szép lassan megy előre. Lehet mozgatni a szárnyak végeit, lehet fordulni, de felszállni nem tudok. Azzal a gombbal próbáltam, amelyikkel a repülőmakettel is felszálltam, de egyszerűen nem emelkedik... Please help! -
#21427 a GTA3 nekem pl jobban bejön mint a VC... de sokminden ij dolog van a VC-ben ami jó de az alap ami a gta3 ban van az mégis jobban teccik.. tehát esetleg ezért -
#21426 amugy meg sztem nincs is ilyen... -
#21425 rofl... minek akarod az uj verziot regire cserelni??? -
#21424 nem tudja valaki honnan lehet letölteni azt a mod-ot amivel vice city liberty city lesz? -
Bankrupt #21423 Elájult a fűrészed láttán. -
#21421 SA-hoz csinálnak a többiek. Különben már én is elkezdtem hozzá csinálni módosítást, de végül is úgy döntöttem, abba hagyom, mert igaz, SA-nak is meg van a megfelelő hangulata, de több minden nem tetszik benne, sőt nagyobb. Én eféle módosítást, mint pl. a Toto Modot úgy tervezem, hogy "valamiben" minden rész változzon. Abban egyetértek veled, hogy valahol jobb lenne, ha mindig a legújabb GTA-khoz készülnék módosításokkal, de legyen a SA egy kivételes eset :) -
#21420 most kötekedsz? VC-hez amit csináltam nem fagyott, szal... Egyébként tartom, hogy ehhez már minek mod. Csinálj a SA-hoz -
#21419 Köszi ;) -
#21418 Egyébként Toto Mod 1-et kb. 1 500-an töltötték le a statisztikáim szerint, a Toto Mod 2-őt meg kb. 4 000-en. :P -
#21417 De legalább nem fagy :P -
#21416 Az neked nem tök mindegy?? :P -
#21415 Vice city remake-et tervezel?? HA tudok segíteni modell téren akkor majd msn-en szólj! Jó lesz gyakorlásnak... :D Ja és szerintem legyen 90'es évek, és ne a feka rész mer az már san andreas.. -
#21414 és letölti majd 3 ember, értelme sok lesz -
#21413 Uhh, ha ennyi minden lesz benne, akkor az nagyon tuti lesz! Talan mindegy is, hogy mikor jatszodik... Lenyegeben Vice City 2 lesz belole... -
#21412 Kissé eltérőt az előzőhöz képest...
Toto Mod 1: Változás: textúrák: főleg személyes képekkel [2003]
Toto Mod 2: Változás: Főleg textúrák: jó csajok képeivel [2004]
Toto Mod 3 terv: Modellek, textúrák, új pályarészek, küldetések, zene. -
#21411 Attól függ, milyen modot akarsz?4
Én mondjuk minden képp 80asra szavazok, a napjaink az unalmas, minden nap látom:S -
#21410 Szerintetek mikor játszódjon a Toto Mod legújabb változata? A 80-as években, vagy napjainkban? -
Dzsotin #21409 Még egy kis plusz információ :
Ha bármilyen új fájlt beraktál a játékba,
vagy bármilyen alkatrészt kicseréltél a számítógépeden,
akkor MINDIG ajánlott kitörölni a játék kimentési mappájából,
a "GTA Vice City User Files" mappából a
"gta_vc.set" nevű fájlt.
A játék majd automatikusan készít egy új
"gta_vc.set" nevű fájlt, az új dolgokhoz alkalmazkodva !!!
A "gta_vc.set" fájlban tárolódnak a BEÁLLÍTÁSOK is,
ezért mindenben az eredeti beállítások lesznek.
Ha más képbeállításokat, hangbeállításokat és más
irányító billentyűket akarsz, akkor újra át kell állítani mindent.
Ha ez sem segít, akkor le kell törölni a játékot és a teljes
kimentési mappát is. Aztán lehet újra feltelepíteni.
Ha még akkor is tapasztalsz hibát, akkor a
Windows op.rendszert is újra kell telepíteni,
vagy a számítógépedet kell karbantartani,
esetleg a túlságosan megkarcolódott és
így hibásan feltelepülő játék lemezét kell
kicserélni egy hibátlan lemezre.
Egy játékból ajánlott mindig biztonsági másolatot készíteni,
a játéklemez esetleges meghibásodása miatt.
-
Humi #21408 köszönöm szépen a segítséget :)
-
#21407 Szinte minden MOD-hoz, csak a saját játékhelyzetei használhatók.
Ezért törölj ki minent, de MINDENT a játék kimentési mappájából,
aztán indítsd újra a játékot és akkor állíts be újra
mindent. Az irányítást, a képbeállítást...
Ha korábban bármit bemásoltál a játékba (autókat, MOD-okat)
akkor jobb, ha letörlöd a játékot és újra feltelepíted és
aztán másold be a New VC 2004 MOD-ot.
Innen töltsd le a New VC 2004 MOD-ot,
onnan az összes játékhelyzetet is letöltheted és
kipróbálhatod :
letöltési oldal
Mert a New VC 2004 MOD-nak több változata volt, a korábbiak
okoztak fagyást, a végleges verzió nem fagy. :) -
Humi #21406 akinek esetleg megvan a New Vice City 2004, 2005 az mondja már meg hogy miért fagy le állandóan??
-
starweb88 #21405 lol 2x van a linkbe a "http://" majd töröljétek ki amikor rá kattoltok..:) -
starweb88 #21404 az idei E3 újabb GTA bejelentésnek ad majd otthont. A lényeg: a Rockstar csapata három friss GTA alcímet is levédett magának.
Ezek mindegyike egy újabb siker története is lehetne: 1. A Vice City Stories egy újabb videójátéknak lett bejegyezve; 2. Vice City Stories: Clothing - a leírás szerint különféle ruházati cikkek (kabátok, pólók, sapók, stb.) neve lehet; 3. Vice City Stories: Entertainment - ez még érdekesebb: egy esetleges film, vagy sorozat védjegye lehet. Nos, láthatjátok ti is a saját szemetekkel a védjegy infókat itt . Hamarosan biztosan kiderül minden.
itt -
Seten #21403
Újra feltettem a gémt de azt írja:
"cannot find enough available video memory"
Mekkora minimum video-kártya kell hozzá?