GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
de attól, hogy egy verdát benyomok, annak az új kocsinak a régi verda tulajdonságai maradnak +, nem?

zaki
hú bazz, ez eddig a legkircsibb

zaki

de gagyiii 😊

KG21
deidétlen😄

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

zaki

zaki
hihetetlen 😊

zaki
ok 😊

KG21
ezt mindjárt beteszem és lövök róla egy nagyobb képet😊

KG21
na igen az elõször nálam is. De miután átírtam a handling.cfg-jét a megadottra, ment simán.

zaki
bazz, micsoda verdák 😊

Nemcso
Nálam például nem jött be a Ford F-150, ez a verda az autószalon emeletén csücsülõ terepjáró helyére illenék. Lecserélve semmi vész addíg, míg be nem sezretnél szállni, mert akkor lefagy a gáma !

zaki
LOOOOL ezt nézzétek:

nagyon cool 😊

KG21
Én lecseréltem az ÖSSZES! autót, de egynél sem fagyott😊
Olyat is csináltam, hogy teherautó helyére kis sportkocsi és simán megy😊 Persze colleditorral megbuheráltam😊

zaki
thx

zaki
komoly!

Nemcso
A modellek kicserélésénél mindenképpen Amiga módszerét érdemes követni, írd fel, hogy melyik modellt cserélted ki. Persze az eredeti modellt tedd el biztonságos helyre, mert nálam nem egyszer elõfordult, hogy a maszek modellektõl lefagyott a gáma ! Az IMGTool segítségével mindent el tudsz intézni. Nálam már a Mods Installer 4-gyel is sikerült úgy betenni egy modellt, hogy a progi lefagyott, tehát nemmindenaranyamifénylik.

KG21
Rally autók Colin3-ból meg Rallysport challange-ból

KG21
gamigo és ruszki oldal külön😊

KG21

zaki
thx, majd mindjártt körülnézek

Nemcso
Modellek (például) :
http://codenamegta.hu/gtavice/
http://www.destgames.hu/subpages/gta/
http://hoodoo.isten.hu/vc/

Amiga
Elõbb csináld meg, aztán cseréld le.

Nekem valami hülye bug miatt az autósban a pizza boyból hármat kellett beparkolnom, mire elfogadta. Már õrjöngtem a végén.

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Nemcso
Ha lecserélsz egy gépet másikra, attól függetlenül marad a neve. Legkésõbb akkor derül ki hogy mi is az, ha beleülsz, mert akkor kiírja a gáma!

zaki
aha... na akkor honnan is szerzed a verdákat?

KG21
ha multizni akarok beteszem az alap data/models könyvtárat amit direkt elmentettem

KG21
mindet tudom mire van cserélve, mert mindig írogatom egy kis papírra😊

zaki
ja, és mi van, ha 100%-osra akarnám végigtolni a játékot, és az autósalonos küldetéshez érek, amikor a 25-ös listákon lévõ verdákat kell begyûjtenem, na akkor mi faszt csinálsz, azt se tudod melyik verdát milyenre cserélted le...

zaki
te figyu: ha én is le akarnám cerélni a verdáimat (miért ne akarnám?😊), akkor már nem tudok multizni, ugye?

Amiga
Állat! :-D

zaki

KG21

zaki
te állat

KG21
ez hogy tetszik? szép lángokat okád😛

KG21
Nekem is fenn van még!Folyamatosan rakosgatom befelé a jobbnál-jobb verdákat😊

Tuvok
Mondjuk ha eredeti lett volna, az lett volna a szívás...

Tuvok
Neeem, újra akartam tenni a VC-t, és pont akkor halt meg a CD-ROM-om, elvitte a CD-t magával
Többet már nem olvasta be a CD-t egy olvasó se, dobhattam ki.

Amiga
Mindenképpen érdemes lent kezdeni, hiszen az utolsó bomba ledobása után már nem kell visszamenni másik bombáért, ergo utoljára mindenképpen a legmesszebb lévõ hordót érdemes hagyni.

A CD-d a Malibus versenynél tört el? :-)

Tuvok
Zaki pajti, dehogy szarjuk le! Én spec még egyszer végignyomnám, csak 2 hónapja eltört az 1-es CD-m, még akkor kértem ismerõst, hogy íjja le megint, és azóta is csinálja...

Tuvok
Jaaa, hogy annál tartasz! Világos, Demolition Man a küldi neve ha jól emlékeszem. Hát az nagyon finooom! Amit én írtam, a kis repülõs sokkal mocsokabb lesz ennél. Meg a Malibu versenyes küldije, haajaaj, mennyit fogsz Te szívni még..
Na a helikopteres. Elõször is állítsd be magadnak a billentyûket, ahogy kézre esik, ajánlom a numerikusokat. Vedd fel a küldit. Ugye a 9 perc akkor indul, ha felveszed az 1. bombát. Elõször ne bombázz, csak menjél hupákolni az épületbe, nyírd ki az embereket a rotorral, szerezz rutint mind a heli vezetésében, mint az épület bejárásában. Csak ezekután menj az 1. bombáért, kezd lenn, bár tökmind1, én lentrõl haladtam fel. Esetleg ha a 'span'-oddal csinálod, kérd meg, hogy ha a hordó fölé viszed a bombát, õ dobja el, 4 kezesen könnyebb, neked csak a vezetéssel kell szarakodnod. Sokat kell gyakorolni, biztos ki fog hullani a fél hajkoronád, meg a stressz lecsíp az életedbõl pár évet, de sokadikra menni fog. Talán vigasztaljon, hogy ennél sokkal szemetebb küldik is lesznek.

Amiga
A házrobbantásnál én kipucoltam az összes õrt, és csak utána vittem a bombákat... 1 percem maradt tisztán úgy is, hogy közben mellé is ejtettem egyyet.

A voodoo elsõ küldetése ellenben még nem ment, mindenféle táskákért kell rohangászni... meg nem ment a Cafe küldetése sem, ahol egy furgont kell kihozni egy lövöldözésbõl. Majd ma visszamegyek nehéztüzérséggel.

Amiga
Tegnap este nyírtam ki Diazt én is! :-)))

Az üvegeket be tudtam lõni - itt nem kell mással foglalkozni, csak jó sok töltény egy pontos puskával...

Mercedesért menjél Sanchez motorral, az gyors és jól irányítható, nem okozhat gondot. Love Fist forever! :-)

Hali! bocs hogy nem idevalót kérdezek, de nem tud valaki mondani egy jó GTA3-as oldalt.olyan kéne ahonnan le lehet szedni többféle crack-et.pl. olyat ami kiküszöböli azt a problémát hogy a játékban a szövegek helyén csak csíkok vannak. köszi
Nemcso
Üss és fuss ? Nem emlékszem már...

Ne konfiguráld át, szokjad meg ! Lesz még helis feladat !

KranaZoli
Mint láthatod én sem szarom le.

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

KranaZoli
1.) Ezt még jegelem.

2.) Tegnap este sikerült megcsinálnom végre.

Plussz még kinyírtam(uk) Diaz-t is. Vagyis megvan a nagy birtok is.

Nekiugrottam még a Drog megszerzésének. Nagyon kíváncsi lettem mit jelez a térképen a halálfej .
"Szerelem lé"

A motorost ölég hamar sikerült likvidálni egy gyors kocsival, majd elmentem Mercedes-ert is, de Õt ha jól emléxem 2 perc alatt kellett volna elvinni a Rock bandának. Hát ez már nem sikerült.

Nekiugrottam még az üzletközpontban található üzeletek kirakatainak bezúzásának is, de sajnos ezt sem sikerült megcsinálni a rendelkezésre álló asszem 5 perc alatt.

Különben mit jelent is a játékban használt kifejezés?
(nem emléxem pontosan - üsd és fuss, vagy v.mi ilyesmi...)

Ill. a birtokom tetején lett helikopáterem is, de megint észre kellett vennem, hogy ennek sem lesz könnyû az irányítása.

Még nem néztem:

Nem lehet a game-ben v.hogy átkonfigurálni a heli irányítását?!

(vagy jó ez így, csak szokni és gyakorolni kell?!)

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

M@TriX
nekem még fennt van. 😉

kis helikoptereshez: én úgy csináltam, hogy az elsõ bombát a legfelsõ szintre vittem így minden ellenféllel összefutottam és leszedtem akit kell. Ha egészben maradt a heli akkor ok, de ha nem akkor sem az utolsó bomba felvitelékor purcantam ki magamnak bosszúságot okozva. Így sikerült 2.szorra, igaz pár mp. híjján. Le is izzadtam 1000L 😉
Ja még annyit, hogy csak a lõfegyvereseket szedtem szét a rotorral a többiek kikerülhetõek.. stb.
A Lance-nal ja annyi a lényeg, hogy a kukáskocsival menj.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

zaki
úristen, hogy meghalt ez a topic 😞(( úgy látszik, már mindenki nagyban leszarja a játékot...

Nemcso
KranaZoli !

Küldetések...
1. : Nekem is legalább másfél órámba került, de nincs más, választás, gyakorolni kell a helikopter irányítását (amíg nem veszel fel bombát, nem megy az idõ + jegyezd meg a legrövidebb utat az emeleti hordókhoz). Még joyt is kipróbáltam kínomban, de hidd el, ehhez klavcsi kell !
2. : Volt géppuskám, amikor befordultam a szeméttelep utcájába, a kocsiból kiszálva ezzel robbantottam fel a kapuban keresztbe álló kocsit emberestõl, majd géppityura váltva, a golyót nem kimélve lemészároltam a hangár elõttieket, próbáld meg minél ellõbb leszedni a markoló(?) tetején álló manyust ! A korházi járat ehhez képest már gyerekjáték, a szemeteskocsi egy kisebb tankkal felér, nyugodtam belédjöhetnek kocsival, csak õk fognak elõbb-utóbb felrobbanni !

KranaZoli
Én próbáltam ezt, vagyis amilyen gyorsan csak lehet odaérni a konvojhoz, majd a mellettük lévõ sávból figyeltem õket.

Vagy én voltam lassú (nem értem oda idõben), de nálam nem álltak meg semmiért.

Ha újra nekiveselkedem majd a game-nek, akkor még azt is meg fogom nézni, hogy fánkot, vagy fagyit vesznek-e

1ik spanom is nyomja a játékot, neki is van már helikopetere, csak ezt nem tom honnan

Ui. nekem még ticcsen és Te is írod, hogy helikopáterrel ...

Honnan a francból van nektek ilyen?!

Tegnap este többszörösen kudarcot vallottam.

Két fõ küldim van:

1.) A kis helikopteres bomba szállítgatás
(errõl jobb nem beszélni)

2.) Lance kiszabadítása

Nem tom hányszor ugrottam neki ennek a küldinek, de mindig kudarcot vallottam.
Próbálok baromi gyorsan odaérni a szeméttelepre, de vagy ott kinyírnak már engem, vagy Lance-t, vagy az autós üldözés közben halunk meg.
Ill. párszor én magam öltem meg Lance-t, amikor a fogvatartókat lõttem

Ti hogyan oldottátok meg ezt a feladatot?

(fegyverrel teli vagyok és golyóálló mellénnyel is rendelkezem)

Tuvok
A tankosra megoldás: tisztes távról követed a konvojt, majd megállnak fánkot enni, akkor odaszaladsz a tankhoz, beülsz és nyomás..

Helikopteres: ne szállj fel! Szépen az úton végigfurikázol a kis helivel, bemész a csónakok mellé és BUMM!