GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Olyat is csináltam, hogy teherautó helyére kis sportkocsi és simán megy😊 Persze colleditorral megbuheráltam😊

http://codenamegta.hu/gtavice/
http://www.destgames.hu/subpages/gta/
http://hoodoo.isten.hu/vc/
Nekem valami hülye bug miatt az autósban a pizza boyból hármat kellett beparkolnom, mire elfogadta. Már õrjöngtem a végén.
A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.
Többet már nem olvasta be a CD-t egy olvasó se, dobhattam ki.

A CD-d a Malibus versenynél tört el? :-)

Na a helikopteres. Elõször is állítsd be magadnak a billentyûket, ahogy kézre esik, ajánlom a numerikusokat. Vedd fel a küldit. Ugye a 9 perc akkor indul, ha felveszed az 1. bombát. Elõször ne bombázz, csak menjél hupákolni az épületbe, nyírd ki az embereket a rotorral, szerezz rutint mind a heli vezetésében, mint az épület bejárásában. Csak ezekután menj az 1. bombáért, kezd lenn, bár tökmind1, én lentrõl haladtam fel. Esetleg ha a 'span'-oddal csinálod, kérd meg, hogy ha a hordó fölé viszed a bombát, õ dobja el, 4 kezesen könnyebb, neked csak a vezetéssel kell szarakodnod. Sokat kell gyakorolni, biztos ki fog hullani a fél hajkoronád, meg a stressz lecsíp az életedbõl pár évet, de sokadikra menni fog. Talán vigasztaljon, hogy ennél sokkal szemetebb küldik is lesznek.

A voodoo elsõ küldetése ellenben még nem ment, mindenféle táskákért kell rohangászni... meg nem ment a Cafe küldetése sem, ahol egy furgont kell kihozni egy lövöldözésbõl. Majd ma visszamegyek nehéztüzérséggel.
Az üvegeket be tudtam lõni - itt nem kell mással foglalkozni, csak jó sok töltény egy pontos puskával...
Mercedesért menjél Sanchez motorral, az gyors és jól irányítható, nem okozhat gondot. Love Fist forever! :-)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
2.) Tegnap este sikerült megcsinálnom végre.
Plussz még kinyírtam(uk) Diaz-t is. Vagyis megvan a nagy birtok is.
Nekiugrottam még a Drog megszerzésének. Nagyon kíváncsi lettem mit jelez a térképen a halálfej
.
"Szerelem lé"
A motorost ölég hamar sikerült likvidálni egy gyors kocsival, majd elmentem Mercedes-ert is, de Õt ha jól emléxem 2 perc alatt kellett volna elvinni a Rock bandának. Hát ez már nem sikerült.
Nekiugrottam még az üzletközpontban található üzeletek kirakatainak bezúzásának is, de sajnos ezt sem sikerült megcsinálni a rendelkezésre álló asszem 5 perc alatt.
Különben mit jelent is a játékban használt kifejezés?
(nem emléxem pontosan - üsd és fuss, vagy v.mi ilyesmi...)
Ill. a birtokom tetején lett helikopáterem is, de megint észre kellett vennem, hogy ennek sem lesz könnyû az irányítása.
Még nem néztem:
Nem lehet a game-ben v.hogy átkonfigurálni a heli irányítását?!
(vagy jó ez így, csak szokni és gyakorolni kell?!)
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
kis helikoptereshez: én úgy csináltam, hogy az elsõ bombát a legfelsõ szintre vittem így minden ellenféllel összefutottam és leszedtem akit kell. Ha egészben maradt a heli akkor ok, de ha nem akkor sem az utolsó bomba felvitelékor purcantam ki magamnak bosszúságot okozva. Így sikerült 2.szorra, igaz pár mp. híjján. Le is izzadtam 1000L 😉
Ja még annyit, hogy csak a lõfegyvereseket szedtem szét a rotorral a többiek kikerülhetõek.. stb.
A Lance-nal ja annyi a lényeg, hogy a kukáskocsival menj.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Küldetések...
1. : Nekem is legalább másfél órámba került, de nincs más, választás, gyakorolni kell a helikopter irányítását (amíg nem veszel fel bombát, nem megy az idõ + jegyezd meg a legrövidebb utat az emeleti hordókhoz). Még joyt is kipróbáltam kínomban, de hidd el, ehhez klavcsi kell !
2. : Volt géppuskám, amikor befordultam a szeméttelep utcájába, a kocsiból kiszálva ezzel robbantottam fel a kapuban keresztbe álló kocsit emberestõl, majd géppityura váltva, a golyót nem kimélve lemészároltam a hangár elõttieket, próbáld meg minél ellõbb leszedni a markoló(?) tetején álló manyust ! A korházi járat ehhez képest már gyerekjáték, a szemeteskocsi egy kisebb tankkal felér, nyugodtam belédjöhetnek kocsival, csak õk fognak elõbb-utóbb felrobbanni !

Vagy én voltam lassú (nem értem oda idõben), de nálam nem álltak meg semmiért.
Ha újra nekiveselkedem majd a game-nek, akkor még azt is meg fogom nézni, hogy fánkot, vagy fagyit vesznek-e
1ik spanom is nyomja a játékot, neki is van már helikopetere, csak ezt nem tom honnan
Ui. nekem még ticcsen és Te is írod, hogy helikopáterrel ...
Honnan a francból van nektek ilyen?!
Tegnap este többszörösen kudarcot vallottam.
Két fõ küldim van:
1.) A kis helikopteres bomba szállítgatás
(errõl jobb nem beszélni)
2.) Lance kiszabadítása
Nem tom hányszor ugrottam neki ennek a küldinek, de mindig kudarcot vallottam.
Próbálok baromi gyorsan odaérni a szeméttelepre, de vagy ott kinyírnak már engem, vagy Lance-t, vagy az autós üldözés közben halunk meg.
Ill. párszor én magam öltem meg Lance-t, amikor a fogvatartókat lõttem
Ti hogyan oldottátok meg ezt a feladatot?
(fegyverrel teli vagyok és golyóálló mellénnyel is rendelkezem)