22366
    Sajnos nem tudom, honnan van, de átdobom emailban, ha úgy jó, csak 800k
    Szerintem nyerő kombináció!

• KG21
    nekem speciel a 70-s évek cirkálói tetszenek leginkább, és sztem nem vagyok egyedül...
  • KG21
    impreza is több, mint négy mega, nem kockáztatom meg... mindenki csak jönne, hogy eltünnek folyton a textúrák:/
  • KG21
    de honnan szedted?
    Tudsz egy helyet, ahova feltehetem? Saleen 1,8mega (800k zip) email is jó
    Basszameg! 2x töltöttem fel a freewebre neked a filet, de nem engedi, persze csak a végén szól a moslék!

• KG21
    enzo nem tetszik abszolut, semmi esély rá
  • KG21
    add be a linket akkor ahhoz amelyik kevesebb, mint 2 mega és igazad lesz.
    F40-Enzo
    Countach-Murcielago

Szerintem ez nagyon brutális kombó lenne.
    Gondolj bele, a játékosok többségének is jobban tetszenének a vadiúj csodagépek!
    Melyiknél? Lehet, hogy nem ugyanazt a modellt nézzük, sőt, biztos!
  • KG21
    hmm mi lenne ha F40 helyére raknám, így lenne öreg lamb és modern is:)
  • KG21
    mondtál ugyan két értéket, de közük nincs a valósághoz;)
  • KG21
    azon vacillálok mi legyen a sabreturbo helyére. Eddig a Skyline volt ott, de textrabugot okoz, muszály kiszedni:(
    ajánljatok vmit... vmi sportos különlegesség legyen:)
  • zaki
    nincs mit :)
  • gumikacsa
    Kösz
    Értem, én például az F40 et is kicseréltem Ferrari Enzo ra. Úgy meg mégjobban mutat! :)
  • KG21
    nem mert a countach az F40-el együtt nagyon jól mutat! Corteznél parkolnak egymás mellett és úgy jól néznek ki.
  • zaki
    azt sem tudom
  • gumikacsa
    valamilyen gtadestgames.hu, vagy mi, csak nem tudom pontosan
  • zaki
    én nem tudom
    A Murcielagora semmi esély? Csak 3.6 mega és gyönyörűű :) A Countach öreg. Legyen már tökéletes a végleges Modern Mod!
  • gumikacsa
    Írja meg valaki a gta oldal címét, mert nem találom!
    Milyen változást terveztél eddig?
    Jah! :)
    Nyihahaha :) Montam :)
  • KG21
    erről beszélek, ez a Saleen S7
  • KG21
    hmm nem vészes, 3,3 mega uhogy megy befele:)
  • KG21
    biztos nem annyi... mindjárt megnézem, de a Flyonfire által készített modellek mindig 10 mega körül mozognak sajnos:(
  • KG21
    nah hát a legfontosabbak a handling.cfg, a default.ide, a carcols.dat és a default.dat A Text meg annyiból lesz fontos mostantól, hogy az acee féle magyarítást kiegészítettem, hogy passzoljon a New Vice City modhoz. A spanish.gxt lesz a magyar verzió, a játékban tehát a nyelvválasztásnál a spanyolra kell majd menni. A fonts.txd-ben lesznek az ö, meg ü betűk az azért kell. A frontend txd a főképernyő, az is új. A generic alkönyvtárban a coll is lényeges, azok is az új autókhoz vannak igazítva. Genericben vannak az új felnik, meg oda van installálva a dmagic wheelmod. A többi része a data-nak, amit nem említettem sztem változatlan, de a biztonság kedvéért benne hagytam, nem nagy a méretük.
  • webinport
    SZIASZTOK!Azzal lenne a problémám ,hogy én felinstalláltam a vice cityt, utána az MTA internetes játékot hozzá hogy tudjak multizni vele, de miután az MTA -ban belépett a serverre és meg akartam nyomni a starrt gombot,kiirta hogy hiba az MTA dll filéban és hogy installálljam ujra az MTA-t. De én a vice city-tés az MTA-t is 5* ujratelepítettem. Ha tudjátok a problémámra a válasz irjatok ide vagy az e-mail címemre : [email protected] Előre is köszönöm !! Császtok !!!
    950k a dff, 860 a txd. szerintem nem sok, de ti tudjátok...
    Ha az autókat az IMG file tárolja, a New Vice modot pedig a main.scm, akkor mit csinál a többi file amit tartalmaz a modern mod? Meg szeretném érteni a tematikát, hogy jobban személyre tudjam szabni magamnak.
  • KG21
    nemtom mekkora volt, M@TriX kivette, biztos nem volt kisméretű.... valószínű sok textúrabugot okozott
    YEAH! :) Má alig várom! :)

Úgy emlékszem az egyik listában láttam, hogy van benne Saleen S7, a modinfo.txt ben viszont nem találom? Most akkó mivan? Nagyon bejön nekem az a kocsi.
  • KG21
    final
  • KG21
    leírás lesz, a Vento valóban puritán, ezért nézek helyette vmi mást. Meg a Lincoln se tetszik nekem mostanában... (messziről csak négy kerék látszik belőle)
    A WV Vento helyett nem akarsz berakni valami mást? Az valami irtó gyenge minden szempontból. Tudnám javasolni helyette a Subaru Imprezát :)

Ha jön az új mod, legyen már hozzá precíz mi mit tartalmaz leírás. Úgy mint eddig, csak aktualizálva.
    1.2?
  • KG21
    na láttam megjött a login, akkor még tesztelem kicsit a cuccot és éjfél körül kezdem majd feltölteni.