GTA: Vice City
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
ezt te írtad, én csak szerettem volna megcáfolni, hogy ez bezony nem teljesen így van.
Én is csak azért mellékeltem, hogy a szép belsõkidolgozású autókat értékelhessék vele, nem gondoltam volna hogy egyesek majd elvárják mindegyiktõl a tökéletes belsõ kidolgozást.
\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"
bár egy kicsit zavar hogy ömlesztve megkaptam a missiókat 😊)
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
pl.:
Cortez missió - mikor a sikátorban meg kell várni a nyálasképûvel a meetinget (mondja hogy menjek fel a tetõre), akko felmegyek és ott mindig elszál.
valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul
maguk a verdák jók a játékban, csak mondom, nagyon nem passzol sokhoz a handlingje. azért mondtam, hogy akkor inkább a real gta mod
itt vannak a képek a real gta modból. de ezt képekkel nem lehet megmutatni. ki kell próbálni. nagyon jó. a "legrosszabb" kocsi a mini cooper (utsó 2 képen)
A belsõnézet nem rohadtul tökéletes minden autóban? És kit érdekel, úgysem látnád, csak én hozzáadtam azt a kis camhacket, mert gondoltam a modellek többségének szép a belseje, dehát van aki a hibát keresi és nem a jót látja.

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.