GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zaki
annyit fikáztam a kocsik belsõ nézetét, de ennek a golfnak egészen jó:

zaki
igen, tudom. majd KG21 jön godolom délután, és megmondja, hogy mi a teendõ

Nemcso
Zaki !

De nekem a MOD -ban lévõ magyarítással jön elõ ez !

zaki
az 1.2-es modern modban benne van a new vice city mod 2004

huhh, ez nekem sok.már van new vice city 2004es mod.azt mire kell feltelepíteni?az 1.2re?és mit változtat meg?

na, találtam egy mûködõ linket: gta action.com
http://babelfish.altavista.com/babelfish/urltrurl?lp=de_en&url=http://gta-action.com/dlm/download.php?id=1352
van vki aki komolyabban foglalkozott a gta3mal modok szintjén.mit érdemes felinstallálni a rengeteg mod közül.mármint úgy értem a realgta-hoz és monjuk nem olyanokra gondolog mint a tesco-s szupermarketek és egyebek.

zaki
ez nem a modern mod hibája, hanem a magyarításé, amit használsz

DJ Skyline
hol lehet kikapcsolni?? #15555de az a poén hogy van hangom de csak a zene megy(vc rádiói)és a város zaja...de a városi hangok is csak akkor ha nem szól a vc rádiója....

Nemcso
M@trix & KG21!

A rest kétszer(többször) ír - tartja a mondás...

Visszaolvasva #15212 a megoldás.
Bocsi és köszi.

Nemcso
M@trix és KG21 !

Az elõbbi soraimban leírt hibára elvileg találtam megoldást a #14926-osban. Csak azt nem értem, ha én az eredeti gámára a Ti modotokat tettem fel, amiben ugye van egy magyarítás is, akkor az a "spanyol" fordítás is hibás ?

Nemcso
Hi !

Nem t'om, hogy volt-e már szó róla, de mással is elõfordult a "Modern Mod 1.2 Final"-nál, hogy amikor a szakács likvidálása után a kis négus mellé beülök a szép fehér kocsijába és elindulunk a fegyverbolt felé, a kép kifagy, a zene pedíg megy tovább ?
Tudtok rá megoldást ?

Diodi
GTA játékokhoz 9 féle magyarítás, helyzetek, jármûvek :
http://huntuti.uw.hu

500 jármû, magyar oldalon :
http://gta.destgames.hu/

800 jármû :
http://gta3.gamigo.com/index.php4?page=cars&sortby=date

Jó játékkal, egy jót játszani, nagyon jó !!!

jajj, gondolom már alszik mindenki, de azért bedobok egy jóéjt kérdést.ki akarom próbálnia a realgta-t.néztem róla képeket és nagyon megtetszett.DE:a realgta.net-rõl és a gta3mods.de-rõl és az ezekrõl nyíló linkekrõl már nem lehet letölteni, ki tudja miért.tud vki egy mûködõ linket?

M@TriX
jó éjt...

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

thx.az ilyen emberekbõl kellene több, aki nem lehülyézi a másikat mert nem tud vmit hanem segít!ha látom a logód, és te kérdezel vmit, rám számíthatsz.nem volt kedvem és idõm X oldalnyit visszaolvasni hogy megtaláljam amit keresek

M@TriX
Na jó mostmár húztam szunyálni. De összefoglaltam neked az eddig történteket dióhélyban. 😉

..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.

megelõztél 😊

M@TriX
😉

M@TriX
Mondjuk kijött most egy Ultimate MOD a VC-hez ami konkurencia akar lenni, de sajna elég gyenge lett. 😉 De megnézheted ha akarod...

ok, köszi szépen.a 15682-re is tudnál válaszolni?

M@TriX
hát már elég régi. Én anno amikor a GTA3 mennt nem volt VC akkor szórakoztam a RealGTA val. Akkor nagyon jó volt, most a VC után nem tudom milyen lenne. Biztos hiányoznának a motorok és helikopterek, de az is lehet, hogy vétek lenne kihagyni. 😉

M@TriX
Naszóval:
patch nincs, mert tovább akadásmentesítettük és tökéletesítettük:
Most olvastam, hogy 2370-en szedték már le. 😉
http://gta-action.com/dlm/download.php?id=1352
vagy:
http://jatekok.hu/news.php?newsid=45&table_set=news_200402

És ez az 1.2 tartalmazza a magyarítást is lásd readme. Spanyolra átrakod és magyar lesz, valós autónevekkel.

És erre kell majd rátenned a handlingfixet...

igen,közben rájöttem, megnéztem a realgta oldalát.kár hogy már elajándékoztam a gta3 cédéimet.csak simán rá kellett volna másolni a feltelepített játékra?lehet hogy visszakérem, ha jó.érdemes vele foglalkozni?

M@TriX
a realgta a GTA3-hoz jelent meg. Sorry, hogy most válaszolok, de megírtam a választ meg linkeket, erre nem rakta be. pill.

ja, most látom csak hogy visszaolvastam hogy egyész jó a realgta.mod is.melyiket érdemesebb felrakni?vagy lehet váltani a kettõ közt vhogy?

ja, hogy már van 1.2es peccs?tudsz linket adni?+ létezik olyan mod az 1.2hoz ami igazi kocsineveket rak be a játékba?

M@TriX
Hogy mire rá nem érnek az emberek. 😉

M@TriX
nem, ez egy eldugottabb, a Malibu Bar vagy mi körútján a plaza felé mész és mielõtt odaérnél azelõtt a lakóházak között van pár darab és ott van abban a régióban. (remélem érthetõ volt. 😉)

M@TriX
nem. 😉

Intsall VC, ModernMOD 1.2 felrak mindent felülír. Ha ezután is kis kereket látsz, akkor szerintem rendes méretûek. 😉

az alapjátékra felraktam az 1.1-es peccst, majd miután reklamáltam vagy 1-2 héttel ezelõtt, hogy javítani kellene az autóbeállításokon, pár napra rá megjelent a handlingfix.zip.felraktam, kipróbálni viszont csak most volt idõm.amit rögrön észrevettem , hogy néhány autónak miniatûr kereke lett.ez mitõl van?és az autókereskedésnél jelentkezik egy kis probléma, vagyis az üveget falnak látja.ez korábban nem volt így a sima peccsel.lehet ezzel vmit kezdeni?másnak is jelentkezett ez a probléma?

Gfreiter
Hm. Akárhogy szugeráltam a kosárpályát, csak nem lett ott az a chopper... Arra a narancssárgára gondolsz a stúdióval szemben levõ kertben, ugye?

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

Gfreiter
Akkor lehet, hogy ahhoz. Na ha van még belõle, akkor nem szóltam. Akkor az az a Sparrow, amit emlegettek, nem tudtam, hogy mirõl van szó, azt mentem a Hummerrel Köszike! 😊

\"Mára oly mértékben lebutították ezt a népet, hogy ha szénát tennének elé, azt is megenné!\"

M@TriX
azt úgy tudom a csajos fényképezõs bulihoz volt "mellékelve" De van ott nem messze a kosárpályán is egy...

Gfreiter
LLLOOOLLL 😄DD

Gfreiter
Oké, megvan. Aszittem közben fog történni valami, de 11 perc után kiléptem, és akkor láttam, hogy ezentúl az is tejelni fog. Mondjuk nem történt semmi különös, de én a lóvénak is örülök 😄 A másik amin megin felhúztam magam, hogy a filmstúdióban az egyik akció elõtt (asszem a reflektoros-motoros-tetõnugrálós elõtt volt a stúdió udvarán egy ilyen kisebb típusú helikopter (chopper?), amit gondoltam ha visszajövök majd jól kipróbálom. Visszajöttem, és azóta sehol sem találom 😞((

zaki
nézegessed, akkor 10 percig. ne csinálj semmit, addig szívj el egy spanglit, vagy menj szarni, de jó lesz az, így kell csinálni

Gfreiter
Már több, mint perce nézem a tyúkot ahogy táncol, de nem történik semmi...

KG21
New Vice City mod tartalmazza.

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

Valen
ott van a film gyár, csak be kell menni a kapun 😊)

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul

ezt a kilóméterórát hogy kell bellítani?

csá

Gfreiter
Pedig nincsenek ott, ahol kéne... 😞

zaki
pedig sok helyen van...

Gfreiter
Igen, csak elfelejtettem... Bázz, aszittem már mindenhol jártam, azt még a háromnegyedét se jártam be 😊

zaki
ezek a megvásárolható épületek

Gfreiter
Dánkesõn 😊))

Gfreiter
Most meg helikoptert nem találok sehol. Se a Diaz villa tetején, se a reptéren nincsen... 😞

zaki

zaki
már írtam mi a teendõ a pole position club-ba: bemész az 1ik szobába, és pár percig nézned kell a gádzsit, aki táncol, ennyi 😊 nem tudom meddig, 5-6 percig kell bámulni asszem, de max 10 😊

Valen
legészakibb sziget az két nagy sziget között van Downtown és a Vice Point között

valen.uw.hu - Rajta X2 Argonopedia magyarul