22366
  • M@TriX
    jah emléxem, én is eddig jutottam, pedig logikus lenne, hogy működjön, mert emléxem, hogy spacre pontosan úgy írtam. át. kár.
  • KG21
    igazából a default.ide-ben lenne a megoldás, ott van egy olyan oszlop, hogy modeltype, ahol az autóknál "car" van a mociknál meg "bike". Namost ott átírtam a POLICE sorában a "car"-t "bike"-nak, de sajnos ezt nem engedi a játék és fagy a betöltésnél.
  • M@TriX
    ettől féltem én is, hogy szakértő aki csinálta. ;)
    Mert anno én is próbáltam mocit betenni, de csak a modellig jutottam, mert mindig fagyott...
  • KG21
    kipróbáltam, sajnos így sem dől mint egy motor:( Ha az alkotónak nem ment, akkor nem lehet valszeg...
  • KG21
    colfilenak a motorét cseréld bele, és carstat editorban, (utálom, de ide az kell) át kell állítani, hogy "is a bike"
  • M@TriX
    A RENDŐRMOTORral van még bajom. Mindent úgy csináltam ahogyan a readmeben van, de a hang autóé, és nem forog a motor kereke.
    Nem lehet beállítani a konfigokban egyszerűen, hogy ez is egy motor legyen?
    Mert amúgy ha nem én vezetem hangulatos, csak akkor egy kicsit béna ha vezetni akarom.
    De valszeg minden rendbe volt az instalommmal, mert a hivatalos képen is autó árnyéka van a motor alatt.
    Azért jó lenne ha meg lehetne oldani, mert szeretnék több motort berakni a játékba.
    Lehetséges?
  • M@TriX
    köszi
  • M@TriX
    arra leszek kíváncsi, hogy este milyen lesz a lámpája, mert így csukva vagyon. ;)
  • 12346
    fú ez a licoln de k...a jó! ezt lájvban is bevállalnám. ezt tutkó berakom
  • KG21
    baggage
  • hen-tes
    gecc :D
    mind naon jó!! :D
  • M@TriX
    Na kijött egy útpatch, jónak tűnik, majd letesztelem.

Híreink:

használható motornak tűnik:

Ezek is jók:

Ez is jóóó! ;)

• M@TriX
    a Polskinak a repülőtéren melyik a kocsi fájlneve?
    Akarok egy kicsit buherálgatni rjta, de nincs kedvem keresgélni ;)
  • hen-tes
    csak kérdés
    így nem lenne jó ?
  • dieselG
    Oh, thx
  • KG21
    WTC modot beteszi neked a mod installer automatikusan, a fájlneveket meg nevezd át arra, amire le akarod cserélni. Pl: landstal.dff, landstal.txd
  • dieselG
    Ti hogy tudtátok berakni a WTC modot? :P

Meg hogy lehet olyan kocsikat is berakni a gameba /pl ms230.dff, ms230.txd/, amelyek nem szerepelnek az Img Tool-ban a gta3.img-ben? Bocs a lama kérdésért :P

Üdv!
  • 12346
    thx! pont a modernmodot akarom most elkerülni, és önállóan kreatívkodni:) azért raktam föl új vc-t.
    de kösszentyű!
  • KG21
    dmagic wheelmod kell hozzá, a modern modban benne van.
  • MagyaR
    Vannak olyan kódok amit egyszerűen nem lehet visszaállítani!
    Valahogy biztos.
  • 12346
    mi kell ahoz, hogy az autó cserénél a kerék is cserélődjön? képen megvan a hozzá passzoló kerék, viszont a gaméban a sztenderd ratyiság (full alap vc). eddig csak a modern modos szekereket cserélgettem, ott meg nem volt ilyen.
  • DJ Skyline
    ja végülis talált vagy 25db retkes fájlt...azokat leis töröltem úgyahogy van...
  • Slayerboy
    Segített valamit?
  • DJ Skyline
    köszi!
  • Slayerboy
    Ismered a Ad-aware progit?
    Le kell futtatni, és eltávolítja az internetről jött kém fájlokat.Nekem szokott segíteni ha akad a gép.Itt megtalálod!
  • Slayerboy
    Bocs, nem láttam, hogy leírtad már
  • Slayerboy
    Lehet csinálni, Drive Image 6-tal, de 55 GB-hoz legalább 25 újraírható CD kellene, a lementéshez.
    Nekem 90 GB-om van...nem is próbálkoztam vele
  • MerlinW
    azt nem... De ha már ennyire belenyúlok a vinyom kicsi lelkébe, akkor nagy nevet választok hozzá:D Egyébként a Powerquestnek(partition magic) is van egy Drive Image nevű progija ami ue csinálja. De az nekem nem jött be annyira
  • DJ Skyline
    nincs mit!
  • DJ Skyline
    de az a poén hogy nekem tök "szüzen" van fenn...azaz semmi nincsen betéve!jó igaz az infernus helyett benn van a legújabb F&F Toyota Supra de az csak össz vissz 5MB többlet a models fájlban!
  • ranGer2
    naon thanx!
  • KG21
    nekem akkor csinált ilyet, amikor teleraktam új épületekkel/textúrákkal, mert gondoltam milyen jó lesz a modba... még az aszfalt textúrát is kicseréltem, sztem az tett be végleg az engine-nek.
  • DJ Skyline
    ezen rögtön a második progi!
  • DJ Skyline
    aha...ma szedtem le!
    adom a linket!pill!
  • ranGer2
    izé! garage editor van a VC hez?
  • MagyaR
    öhm. ugye az a kód kikapcsolódik ha kibelépek a jatekból, hogy "fightfightfight". Ez a harci képesség növelése és amikor beírom nem elmúlik hanem egyre több ember püföli egymást:D. Ezt, hogy kell kikapcsolni? Egyszerűen csak ki-be kell lépni?
  • DJ Skyline
    olvass vissza,..#17512-től!
  • ranGer2
    akad?
  • DJ Skyline
    és még mindíg akad a VC!
  • DJ Skyline
    nincs mit!