GTA: Vice City

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fefe
DjSkyline: neked hányas nvidia driver van fennt? Mert ha haza jövök akkor megprobálom gy ujabb driverrel ha azzal se megy akkor vissza teszem a régi Gef2GTS kártyát és megnézem azzal,hogy mit mutat a modernmod. Különben az a furcsa,hogy maga az alapjáték megy az Fx5600- al csak a mod esik szét.

DJ Skyline
beletört a fogad a csajod muffjába?

Fefe
Sziasztok

Szeintem azért nem megy mert az alap játék mentését raktad rá és azt nem szereti az új mod. Legalábbis a readme ezt irja.
OFF
Nagyon parázok mert most megyek fogorvoshoz

DJ Skyline
az alap játékra betettem egy 100%-os mentést....ráteszem a new vcc 2004-et és kifagy! miért?

zaki

DJ Skyline
mivel most újra kezdtem most tartok 5%-nál!

zaki
stat-ban

DJ Skyline
FOGGALMAM SINCS....hol lehet azt megnézni?

zaki
Sky te végignyomtad gondolom a játékot. hány %-ig sikerült elvinned?

DJ Skyline
ez a moo-mapper ez egy nagyon memória zabáló program! most épp a memóriából 139 948K-t levesz!az nem pite...persze úgy hogy mindent megjelenít(textúrák,modellek,stb..)

DJ Skyline
z-modeller sem???

van valaki aki ért az ilyenekhez???z-modellerhez,vagy hogy hogyan konvertáljunk át kocsit másik játékba?

zaki
hát ebben én sajnos nem tudok segíteni, ez nem az én asztalom...

DJ Skyline
már csak arra kéne rájönni hogy-hogyan lehetne az underdroundból,vagy egy nfs-bõl átkonvertálni a kocsit vc-re!?

zaki

DJ Skyline
meguntam az undergroundot!már másodszorra...most az hanyagolóba van...vc-t azt mindíg ezerrel nyomtam,nyomom,és fogom nyomni...

hen-tes
és mivan ezekkel ? 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

zaki
Sky mi van veled, áttértél a vice city-re? na nem mintha baj lenne, csak eddig NFS Underground-ot nyomtad ezerrel, most meg ezt 😊

zaki
nyugi, nem kell elmagyarázni melyik a pole position club

DJ Skyline
neeemm...
a 3-ban van a luigi klubbja...
a vc-ben meg a pole position club...sztrip-bár...az elsõ küldetésben oda viszed a Colonel lányát Mercedest...

zaki
melyik klubról beszélsz a maliburól? azon behalok, ahogyan ott bent táncol a rendõr, meg a kommandós, meg nem tudom kik még 😄

Fefe
Okés de most nem azt mondtam,hogy melyik kártya szar hanem azt ha valaki esetleg tud segíteni,hogy mi lehet a gond.

DJ Skyline
marad a z modeller asszem

DJ Skyline
na megtaláltam a gta3-ban luigi clubjának a .dff,és .txd fájlját...már csak valahogy bekéne tenni a Vice Citybe!??
meg egy kicsit átkéne szerkeszteni hogy legyen is a clubban valami...mit a pole position clubban...

DJ Skyline
olyan mint egy b@szott nagy homokvihar...! 😄DDD

az FX amugy SZÉRIA HIBÁS,sztem aki FX-et vesz,az inkább rááldozhatna +2000 -t,és vehetne 1 GF4 Ti -t 😛
azt a vontato kamiont honnan lehet leszedni? mer mondjuk a busz helyett jobban tetszene 😊 vagy akár a kukás auto helyett is 😊
KG21
fx? fúj

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

hen-tes
gond ? fx... 😊

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Fefe
Ilyen lesz a kép

Fefe
Valaki segítsen nekem legyen oly szíves. A gondom a köv. Felrakom a Vice City el is indul rendesen de amint felrakom a moder modot kb 1-2 perc múlva összeesik a kép (fx 5600)
Már próbáltam azt is,hogy az 1.1 patchre teszem rá a modern modot de ott meg az a gond,hogy amint rányomok hogy új játék akkor a feléig betölt majd kilép a winfosba minden féle hiba üzi nélkül. Mi lehet a gond Ja és próbáltam már másik driverrel is de azzal se müxik jól

hen-tes
mit szenvedtek megin már ? 😄

JohnnySmith
Nekem is hasonló problémám van. (szerintem a mod-dal lehet valami) Lehet 98-on menne jól.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

zaki
ha tudnék vele neten játszani, akkor még mindig az is a gépen lenne... csak már elég uncsi a gép ellen versenyezni. na de ez már off

zaki

DJ Skyline
leszedtem,mert nem csináltam biztonsági másolatot,és valamitõl mindíg kifagyott...leszedtem--->újra akartam tenni--->>> de eszembe jutott hogy az oszt.társamnál van az 1-es CD...csak kicsit voltam ideges...

Alien
akkor nem csak én vagyok ilyen megszállott😊) nekem is fenn van a gta3 is, meg a vc is. Pedig a gta3-al idejét se tudom , mikor játszottam utoljára, de NEM törlöm le!!!😊)

zaki
le van szedve?

nekem a megjelenés óta fent van a gépen, a 3-mal 1ütt. Mafia is állandóan fent van a gépen, ezeket a játékokat nem lehet uninstallálni

zaki
pokémon

DJ Skyline
én nem mert nincsen itthon és levan szedve! 😞(((

DJ Skyline
áááá...az nagyon zoralság ha valaki pokémon és már az elsõ küldetéstõl fogva végig csítel!

zaki
ma este én is nyomom majd izibe 😊

zaki
pl nem értem azokat az embereket, akik nem tudják megcsinálni a malibu klubbos autóversenyt... hallottam/láttam már pár variációt, hogy miként lehet megcsinálni. pl lõdd szét a kerekét, írd át a kocsi handling-jét, stb... 😊

zaki
úgy már lehet. de at nem csípem, ha valaki azért csal, mert alma, és nem tudja megcsinálni a küldetést

Fefe
Na ellépek a Vice Citymért aztán lesz nekem ereszd el a hajam 😄😄 Reggel,hogy fogok melózni menni azt még nem vágom 😄

DJ Skyline
én szoktam...
DE CSAK AKKOR HA MÁR VÉGIGVITTEM!

DJ Skyline
az nem olyan poén...abban nincsen semmi izgi ha nincsen egykis üldözés vagy valami!

zaki
én nem használok semmilyen játékokhoz csítet

DJ Skyline
én azt bírom amikor már meghaltam--->beírom a kódot és kiírja hogy az életem 100,de azért még ott fetrengek és a következõ kép már a kórház elõtt van! 😄DD

de én legtöbbször csak a rendõrök ellen használom a kódokat!

DJ Skyline
jó az...kell néha...