22366
-
#17720 lol :DDD -
Bat #17719 Végre van már 56.64-es Detonátorhoz is Stereo driver :) Nagyon tuti ismét 3dben lesni a GTA-t :))) -
#17718 lol -
#17717 Kontroll, sínfutás :)
-
#17716 Nem baj... annyit hallottam már arról a szarról, hogy mostmá kíváncsi vok. -
#17715 ja, utat
amúgy nem éri meg görcsölni vele azt most monsdom -
#17714 tudnál linket adni ahoz a módhoz? Azért kipróbálnám.
Egyébként a mód teszi bele a Ghost Town-t, vagy csak utat csinál a már meglévő Ghost T-hez? -
#17713 eeeezz igen!
nem a legszebb de legalább ilyet is csinált valaki! -
#17712 már azzal is próbálkoztam, amúgy az ember mennt pedállal, csak a kocsi nem ;) -
Vlala #17711 Nem lehet, hogy a Combined Pedals-sal kell valamit kínlódni? Egy-két game nem nagyon szereti, ha külön tengelyen vannak a pedálok. Más gamék pedig azt nem bírják elviselni, hogy azonos tengelyen vannak... -
#17710 Egy kis MADMAX. ;)
-
#17709 Mondjuk a Vice City-be be lehet importalni. -
#17708 ez már egy lejárt lemez :)
egyébként van, de ehhez le kell tölteni egy kis modot.
a harmadik szigeten, a kartel villája mögött van egy alagút. ha felrakod ezt a modot, akkor az alagút mellett a hegynél megjelenik egy híd szerűség, azon lehet eljutni ghost townba. (de nem egy nagy eresztés) -
Darkboy #17707 -
#17706 Egyébként tényleg van a GTA 3-ban egy Ghost Town?Hol? -
#17705 Sajnos ez van! Senkinek nem működik. -
#17704 nem tudja valaki, hogy a járművekkel miért nem műxik a kormányom pedálja. csak a digi gombokkal megy a gép. Ez meg nem valami jó így!! -
#17703 Hát nagyon sokat segítettél, köszönöm. Akkor most eevonulokcserélgetni:-)) -
#17702 A képeket nem mutatja a leírás! :-/ -
#17701 Na itt egy "hivatalos" leírás, hátha többet segít:
1. Mielőtt bármit is csinálnánk, bizonyosodjunk meg róla, hogy a Vice City mappájáról ki van – e szedve az írásvédettség!
A. Az egész leírás alatt ez lesz a példánk: C:\Games\Vice City! Nos, lépjünk be a mappánkba, ahova a Vice Cityt telepítettük! Ez esetben C:\Games\Vice City és jelöljük ki az összes fájlt, mappát, egyebeket, ami benne van ebben a mappában! Aztán az egyik kijelölt elemen jobb klikk, és a Tulajdonságokra kattintunk.
Utána, az írásvédett szó elől teljesen kivesszük a pipát, úgy hogy ne maradjon semmi az írásvédett szó előtt! És nyomunk egy Alkalmaz – t! Ekkor megkérdi, hogy: Módosítások alkalmazása csak a kijelölt elemekre, vagy módosítások alkalmazása a kijelölt elemekre, az almappákra és a fájlokra! Ez utóbbit válasszuk ki!
De ne nyomjuk le azonnal, mert még az OK után dolgozni fog egy kicsit!
2. Miután ezt letisztáztuk, jöhet a lényeg alá’ IMG TOOL 1.3! Most egy alapot fogunk venni, amiben csak ezzel a progival kell dolgozni, lássuk, mondjuk a http://hoodoo.isten.hu/vc - ről letöltött, Ferrari F40 modot!
A, Nézzük meg a mi kis letöltött zip fájlunkat, Ferrari_F40.zip és jól jegyezzük meg a benne található .dff fájl (infernus.dff) és a txd fájl (infernus.txd) nevét!
B, Nyissuk meg az IMG TOOL 1.3 – t! Nyomjunk a File->Open - ra és (ahogy a régi példánkhoz visszatérünk) nyissuk meg a Vice City mappánkban található, azon belül is a models mappában találhaó gta3.img nevezetű fájlt!(Gyengébbek kedvéért C:\Games\Vice City\models\gta3.img!!!!) Ekkor az IMG TOOL egy csomó textúra nevet ír ki az ablakába, valahogy így! -->
C, Csomagoljuk ki egy mappába (lényegtelen hova) a Ferrari_F40.zip –t. Pl.: Én a C:\Ferrari – ba csomagolom! Nos a jól megjegyzett nevű fájlokra (infernus.dff, infernus.txd) keressünk rá amódon hogy Edit->Find (F2) és beírjuk az egyiket pl.: infernus.dff, és a Következő keresése –re nyomunk! Valahogy így: -->
D, Ha megtalálta akkor egy egyszerű delete gombbal kiírtjuk azt a fájlt, és ugyanezt tesszük a másik fájlal is (infernus.txd) Tehát akkor végeztük jól a dolgunkat, ha egy ellenőrő keresést (F3) csinálva, mind a két fájlra az jön ki hogy, No Matches Found.
E, Miután sikeresen kitöröltük ezeket a fájlokat, egyértelműen a Commands->Add ra kattintunk és kikeressük a kicsomagolt fájlokat és mindeggyiket beaddoljuk, már csak az a dolgunk, hogy nyomjun egy Commands ->Rebuild Archive (!!!) – ot megvárni míg felmegy 100% - ig és készen is vagyunk!
-
#17700 Ja és még valami, nem tudja valaki, hogy a járművekkel miért nem műxik a kormányom pedálja. csak a digi gombokkal megy a gép. Ez meg nem valami jó így!! -
#17699 Ha az IMG toollal megnyitod a gta3.img-t, akkor abban lesznek meg a fájlok. -
#17698 Válassz ki egy autót amit ki akarsz cserélni!
Nyomj F2-t (keresés) írd be a fájlnevet, amit letöltöttél és cseréld ki a már bentlévő fájlt azzal, amit letöltöttél.
PL: Lada1500-at letöltesz netről, ami az Admiralt cseréli ki.A letöltött fájlok admiral.dff admiral.txd lesz.
Ezt kell az IMG toollal kicserélni. -
#17697 aaz a gondom, hogy alig találok autóra utaló fájl nevet.Honnan tudom hogy mit nevezek át, és ha az autó akkor majd hol keressem? -
#17696 IMG tool vaahogy nekem is szimpibb... de szerintem a mod installerrel könnyebb.Amelyiket hamarabb megtalálod :D -
#17695 Hát én most raktam fel, majd megmondom mit bénáztam vele:-) -
Darkboy #17694 én még csak az Img tool-t próbáltam, de az nekem totál megfelel!! -
#17693 És melyikkel könnyebb? -
Adika #17692 köszi -
#17691 mod installer, vagy img tool -
#17690 Ha neked így jobb -
Adika #17689 Császtok! Milyen progival lehet az autokat bevarázsolni?? -
Darkboy #17688 Dídzsé révész -
#17687 Miért nehéz bepakóni?? -
#17686 senkinek sem működnek sajnos -
#17685 Miért írod hogy warez? szted csak eredetibe lehet kocsit pakolni? Amúgy ajánlom a bannert a fejlécben, ott van egy csomó autó. Hogy hogyan rakod bele az már más tészta... -
#17684 Ja! Ezeket a Hyper fasza kocsikat honnan lehet leszedni?(warez a játékom) -
#17683 Sziasztok! Van egy gondom. Nem műxenek a pedálok amikor járművel megyek a Microsoft sidewinder racing wheel kormányommal! Viszont gyalogosan meg igen.Amúgy XP-m van.Kössz előre is! -
#17682 nemgond én is erre láttam vhol:) -
#17681 ez marha jó