22366
-
#18240 nyugi, csak a hotring egyik autója lesz, utcákon nem fogod látni. -
#18239 van az is nem kell izgulni!:PPP(HAzárd megye) -
#18238 hát sorozatokból ki jut a MODBA.:)
Lehetne mondjuk '70-'80 TV Shows MOD:))
Van Air Wolf, Knight Rider, Miami Vice, Starsky & Huch...
Már csak a Hazzard megye lordjai hiányzik -
dre #18237 tom hogy ez nem ide tartozik de azé megvan nektek a realgta3mer nekem igen kurva jó de má mióta.ha valakinek kell akkor it megtalálja .::::::www.gta3mods.de -
#18236 lol...
trashmaster,sabre turbo?vaggy...jajjajj...FBI Ranch?végülis magán nyomozó kocsi!:PPPvagy FBI Washington vagy FBI Cheetah? -
#18235 oda KITT barátunk megy, abból még annyira sem szaladgálhat több. ;) -
#18234 tedd be a Zebra helyére...vagy olyan kocsi helyére amiből csak 1 van a játékban! -
#18233 De a KITT barátunk benne maradt remélem. -
#18232 jah, ez szuper, pedig láttam, de akkor nem jutott eszembe, hogy bekerülhet. ;)
nem lesz túl sok belőle?
-
#18231 jók a verdák, szervek szerveződik.
Mondjuk nekem eza heli nagyon bejön, jó kis sorozat volt anno. ;)
-
#18230 Mint szakértő távol álljon tőle, hogy megmondjam mit hova miért, de megjegyezném, hogy nem a 60as évekbeli Aston Martinok voltak a jellemzők.
Ettől függetlenül biztos jó lesz. -
#18229 Aston Martin, hova lesz? -
#18228 na még 1x tehát a Ferrari GTB-m Bugos, mert ha lefestetem felnyitja valamiért a motorháztetőt..
Tudsz egy frissebb verziót? -
#18227 zsír, na most még néhány kérésem lenne:
1. adj efy linket a FTB-hez mert az enyém bugo és amikor lefestetem felnyitja a motorháztetejét,
Hol kell beállítani a aknyarodást meg a fékezést megg az ilyenekeT? -
#18226 megkértem a huntuti tímet, hogy csinálják meg az autóneveket a modhoz fagyásmentesre, úgyhogy mostmár csak egy szerver kéne. Ja és megy újra a tár, raktam fel néhány új képet:galéria -
#18225 suspensionnál a lower limitet állítgasd -
#18224 És ebben az editorban pontosan hol kell az autó magasságát beállítani?? -
#18223 A kerék az működik most már THX
viszont most a villa előtt állón kívül (fehér maradt) az összas Countach feket:(( -
#18222 Most igen, na erre kiváncsi vagyok, mert ha nem néz ki jól, nem tudok jó képet csinálni a MODnak. -
#18221 Átírtad 249-re a default.ide sorban az infernus végét?
amúgy itt egy careditor, nemtom nekem ez van e, de biztos jó ez is: cared 1.4 -
#18220 azt ott úgy kell, hogy amikor felmész a lépcsőn, és beállsz a rózsaszín körbe, diazék felé kell nézni. Ha másfelé nézel lefagy valamiért. -
#18219 passz -
#18218 érdekes, mert za nekem van, de úgy tudo, ha nem lene felse engedné installálni a verdát..... Editorhoz linket dobnál? -
#18217 Felraktam az 1.2-es modern módot, a cortez küldinél mikor meg kell védeni diazt sé elfoglalaom a helyem akkor befagy. Több küldit emg nem érek el, szal nem tok tovább menni. Mit lehet ilyenkor csinálni? -
#18216 én egy carstateditort használok, ott a felfüggesztésnél lehet ezt állítani. A dísztárcsákoz meg dmagic wheelmod kell. -
#18215 a te dolgod én eskü nem akarom elrontani a modod
tőlem a 400at is berakhatod, csak az az utolsót nem ajánlom
viszont pls mond meg, hogy az Allmudler 5000S Countach-ánál mit hova kell bemásolni, hogy eredti magassága legyen(alacsony hasmagasság) és dísztárcsák legyenek??? -
#18214 najó visszatettem az eredeti 5000s-t és most lejjebb veszem a magasságát is. -
#18213 ha már itt tartunk mi a abj az Allmudler Countach-ával??:)))Én személy szerint azt rakom be.
Ok akkor 400 a te modod:)
De inkább rakd be a 400at mint az elméretezett Countach-t. -
#18212 na megin akadékoskodsz:D Akkor LP400 lesz és kuss:) -
#18211 !Fontos!
Az 1986 Countach nem jó, mert a méretei nem egyeznek meg az igaziéval, akkor a magassága mint egy Mercié. Ez hiba egy olyan modellnél, ami a alacsony sportosságáról híres. -
#18210 yee...ködlámpás lada niva!:PP -
#18209 C betü a mapen...
amúgy én nem nyomom ezzel a játékal,de asszem a kórház után jobbra(fel,vayg ki a városból)balra le kell menni egy garázs mögött van -
#18208 hú de rég voltam...:D
nézegettem visszafelé...lesz új mód????...:DDDD -
Darkboy #18207 :(! -
#18206 Na kG mondja már el mit tervezel még pls!
Kiváncsi vagyok:) -
#18205 csak egy bizonyos küldi előtt lesz ott (amikor tankot kell lopni) -
Darkboy #18204 na!!! -
#18203 a lényeg úgyis a kocsikon lesz, azok nagy része meg úgy is a helyén lesz -
#18202 ja, az nagyon brutál... -
#18201 akkot tedd be