Emergency 2- Vészhelyzet 2
← ElőzőOldal 2 / 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebben a reszben ugye nem hal meg a Green doktor?
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Nemrég sikerült megszeeznem ezt a király gamét, és rögtön a harmadik pályán elakadtam, a bankrablásnál. Akérmit csinálok, mindig azt írja ki, hogy küldetés vége. Valaki nem tudna segíteni végigvinni?
Nincsen valakinek végigjátszás a játékhoz?
Nincsen valakinek végigjátszás a játékhoz?
Hi all!
Az aBaj, hogy én már az elsõnél, a vonatosnál elakadtam. Azt hogy kell megcsinálni?
Az aBaj, hogy én már az elsõnél, a vonatosnál elakadtam. Azt hogy kell megcsinálni?
A 3.missiót hogy kell megcsinálni? /bankrabáls/ mindíg amikor a kocsit oda viszem és a csávó visszamegy a házba az alagúton eltûnnek.
mos jöttem rá hogy bugos a játék és ha mentett állásból töltöm be akkor nem mutatja mivan a házban meg a tank se csinál semmit lehet járkálni elõtte szal kénytelen vagyok mindig újrakezdeni a pályát vagy ha már benn vannak akkor elmenteni de mosmár oké
Hogy lehet bejutni a parlamentbe (11 küldetés, amikor megszállják) körberaktam a tankot roadblock-kal és felrobbantottam a tankert a kerítsés mellett de amikor beküldöm az embereket mindig lelövik õket az ajtóban (nem hajlandóak beljebb menni)?
Nah vazz gratula a kollégának, hogy nem vette észre!😊)) Köszi majd mondom neki!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
Reaper: settings - graphics - resolution - 800x600
Emberek! Kérdés:
Kollégának van egy gépe, de csak 800x600-at tud a monitora. Hogy lehetne rábírni a progit, hogy menjen 800x600-ban? Thx!
Kollégának van egy gépe, de csak 800x600-at tud a monitora. Hogy lehetne rábírni a progit, hogy menjen 800x600-ban? Thx!
Two tails, two engines! Nem szeretem őket, mert nincs miért...
hixer: nekem megvan az elso resz magyar verzioja es megvan a javitas is, ha kell szolj es kuldom emailben a javitast
végigjátszást nemtudtok valahonnan? vagy a 7es küldetésben hogy lehet elvinni a majmot az intézetbe?
valakinek megvan esetleg magyarul?
Kedves NME, nem tudnád nekem elküldeni postán, természetesen pénzért, vagy csere CD-ért?
Megvan már valakinek ez a játék?
← ElőzőOldal 2 / 2